Äntligen en veckas semester

Nu harjag en veckas semester så det blir inget bloggande, åker till Ängelholm imorgon med Isabella, hon skall vara där en vecka med sin pappa och farmor. Vi får äran att möta dem och att möta havet....jag älskar havets mäktighet då känner man livet i sig och sin litenhet i helheten.
Kom precis hem från Helheten och det har gått i ett, några intresanta fall ett långväga som fått problem men sin hals efter en halsfluss, antiobiotikakur och sedan fick körtelfeber och nu inte kan idrotta alls och blivit deppig för det. Det är så det ofta blir med halsflussar och antiobiotikakurer....skönt att Amanda slapp detta. Jag pratade som vanligt om allt och hon fick sitt ämne och lite akut mediciner eftersom hon skall tävla alldeles snart i sin sportgren. Det kändes bra och hon kommer att bli frisk.
Flera nöjda besökare idag och det är alltid lika kul. Vilka fantastiska reslutat ! Det är verkligen roligt att få respons på homeopatiska medel som inte alls skall fungera enligt vetenskapen. Men vad vet den och vad är vetenskap?
Kära blogg nu ropar Amanda att maten är klar...
Vi ses på Alvas födelsedag tänka att hon skall bli 15 år!!!!
Kram och tag dig tid att känna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0