Miljövänligadukar att städa med!

Vi hade ett miljöstädparty på Helheten. Fantastiska trasor gjorda av petflaskor, fibrer som suger upp fett och smuts. Bara vatten och dessa dukar ger ett skinande hem. Kattis visade oss dessa härliga dukar. Vissrligen kostade de att köpa in men det är pant på dem när man förbrukat dem. Men min känsla är att de håller länge.
Jag kommer att ha ett städparty på Helheten den 4 maj om ni är intresserade att komma och prova dem. Sophia bokade även in ett party. Jag fick städat på Helheten......det var bra!
Här ser vi dukarna, fönsterputsskrapa, toaborstar ja allt inom städ.....vantar som man stoppar in hela handen i och gör cirkelrörelser med, fantastiskt för de som har värk i sina händer.
Här är vi i fullgång med golvet på Helheten, det var faktiskt jätte roligt alla fick lära sig använda dukarna, golvmoppen var fantastisk! Golven blev verkligen rena och blanka.....
Vi hade en spray flaska som man pumpade upp trycket i och sedan sprayade golven med bara vatten och så tog man moppen och gjorde cirkelrörelser, för att det skulle komma in syre och suga upp smustset, det fungerade........Vi hade så roligt......
Så här såg det ut...en oanvänd duk och en som vi haft på golvet, dukarna sög verkligentill sig smutsen!!!!!!

Här lär Kattis oss att städa på toaletten, med bara vatten och toavanten....handfatet blev skinande rent!!!!

Vill ni boka in ett party ring till Katarina Widen 019-571097


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0