Knäskada som inte var knäskada

Idag hade jag besök av en dam som hade ont i sitt vänstra knä. Hon hade ramlat för ett år sedan och hamnade på knät. Hon har sökt läkare, som i sin tur skickade henne på röntgen av knät. Det visade ev en liten flisa som lossnat i knät. Men han trodde inte att den skulle kunna göra så ont. Han ville vänta lite till och om det inte gick över så skulle de operera knät. Jag kände på hela benet eftersom damen sa att hon domnade i benet och hade ont i höften och ena låret(det vänstra). Jag misstänker att det blev en bäckenvridning i damens fall och ena benet då det vänstra blev lite längre, det skilde nästan 3 cm, sätesmuskeln var så spänd och hård att den drog i knät + belastning av benets längd. Jag masserade upp hela benet och bad damen att uppsöka en osteopat eller naprapat för att tillrätta lägga bäckenvridningen. Natuligt vis fick hon arnica av mig för att läka ut skadan, dessutom fick hon Rhus tox för inflammationen och att hon var stel på morgonen och alltid stel i knät.

Då tänker jag, vad hade hjäpt att operera knät? När inte ens felet var där? Hur hade det gott, operation är alltid operation. Damen var inte ung utan lite över 80 år och operationer tar väldigt mkt på äldre personer.

Jag förstår mig inte på tankegångarna inom skolmedicinen, de tittar blint på det ställe som gör ont och kollar inte upp resten??? Inte undra på att många får lida i onödan. Skall man lösa ett problem måste man väl titta på hela problemet!!!!!


Här är det något helt annat pågång, öronljus som rensar ut smust ur öronen. Helt smärtfritt och enkelt!
Det är helt fantastiskt vad som kan komma ut från ett enda öra.


Man låter det brinna till det röda strecket där det sitter en liten sil, det blir ett vakum och vax, smuts sugs upp i ljuset.



Väntrummet på Helheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0