Torsdag Falun och övningskörining, Mänskliga rättigheter

Idag har jag varit i Falun och haft kurs i Det homeopatiska akutapoteket.......de som aldrig varit i kontakt med Homeopati blir mäkta förvånade över hur det fungerar, att det fungerar och att det tar med hela människan. Inga-britt en kursdeltagare blev bara piggare och piggare...hon var så nöjd och glimten i ögat bara ökade när vi pratade. Det var verkligen kul ochinspirerande. Henrik som är utbildad homeopat var med och det glädjer mig verkligen att han sitter där och han är en sådan mysig person. Vi var hemma hos paret Maria och Thorsten, och bättre ställ med god mat och service får man leta efter. Det är verkligen kul att vara där och om Homeopati kan jag prata hur länge som helst och hur mkt som helst det är så intressant och jag glömmer hunger, glömmer toaletteten bara pratar hela tiden......
Vi bokade in en fortsättningskurs......så det blir mer Falun i oktober.
På tåget hem satt jag och läste en tidning som heter mänskliga rättigheter
KMR den internationella övervakaren av psykiatrin:


Citat från tiddningen:
"Inga sjukdomar kostar sjukvården och samhället mer än de psykiska sjukdomarna. Orsaken är att det i hög grad saknas behandling som gör patienterna bättre" -Tidningen Överläkaren.

Antidepriessiva medel ökar risken för diabetes med 84 procent. Då är det nog bättre att vara deprimerad....

Psykdroger bakom vansinnesdåden som Vansinneskörningen i Gamla stan(då en bil kom in på gågatan i Stockholm), mer än 80 elever och lärare har dött vid skolskjutningari USA, Tysklan och Finland. Hundratals har skadats och det är inte tv-tittande som är den gemensamma nämnaren. I så gott som alla fall har förövaren fått psykiatriska droger; droger som enligt officiella internationella varningar kan skapa, själmordsbeteende, Mani, Psykos, Hallucinationer, Fientlighet, Aggression och våldsbeteende.
Mihailovic berättade att han inte hade planerat att döda Anna Lindh, det var psykdrogerna som gjorde honom snurrig.....
Nu finns det säkra bevis på  att psykdrogerna kan göra människor våldsamma och man måste utifrån detta dra slutsatsen att det kommer fler våldsepisoder, forskningledare David Healy varnade år 2006.
76 % var inte våldsamma innan den psykiatriska behandlingen.....uNIK SVENSK UNDERSÖKNING VISAR PÅ KLART SAMBAND MELLAN AMFETAMIN OCH VÅLDSBROTT. 15 000 SKOLBARN I sVERIGE FÅR AMFETAMIN IDAG!!!!!!
Gillbergs slutrapport om ADHD-drogen Strattera är en ren katastrof: 95 % fick avbryta ....115 dödsfall de sista bem åren och 60 000 har blivit skadade av denna drog. Av de döda var 48 barn och tonåringar.....18 av dem begick sälvmord!!!!!!
Självmordslarmen om Strattera mörklades av läkemedelsverket.Långt fler missbrukar psykiatrins droger än illegala droger. Legala droger dödar tre gånger .

Hoppat ur från nätet bara hälften blev sparat...kanske jag skall gå och lägga mig....
god natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0