På begäran igen

Vad kan jag göra om jag får den?
För det första så är det förkylningssymptom och då följer man
de lagar som homeopatin har.

Först börjar man frysa (ev blir vit i ansiktet)och då tar man Aconitum 2 piller var 20:e minut,
sedan börjar man få feber och blir lite röd i ansiktet då tar man Belladonna eftersom
symptomen indikerar på det, 2 piller var 20:e minut i två timmar.
Om det ändå fortsätter och symptomen böjar gå ner i kroppen med värk i leder mm då
går vi till Gelsemium som är vårt influensamedel. 2 piller var 20:e minut till symptomen försvinner.

Eftersom svininfluensan mutera så fort, så är faktiskt Homeopatin helt överlägset eftersom man följer
vad som händer i kroppen och stärker immunförsvaret, så att kroppen kan döda inkräktarna!

I förebyggande syfte kan man ta influenzinum som är en nosod på flera olika influensor. Det gör till så att man tar i 1-14 dagar varje dag om man har d 12 eller d 30 så tar man 3-5 piller varje söndag så länge som influensan existerar. Det blir som en vaccination fast bättre, man bygger upp sin kropp utan gifter och kemikalier, du får ett bra skydd mot detta virus.

Bra tips är ta fram dina sivlerbestick och ät med under dessa tider! Fritt svävande sivlerpartiklar dödar virusar

 

Så skyddar du dig!
Sluta äta svin
Tvätta händerna ofta
Använd silvervatten när du åkt buss, flyg mm
Undvik mjölkprodukter de är slembildande och virus fastnar där lättare
Drick citronvatten varje dag
Drick tee med mkt honung i
Ät mkt blåbär .
Försök få tag på influezinum som kan tas i fem dagar sedan varje söndag.
Spraya med kolodialtsilver i näsa och mun så ofta du kan
Ät mer än 4 frukter per dag
Tänk positivt
Det är bara en vanlig förkylning

 

NÅGRA VIKTIGA Homepatiska INFLUENSAMEDEL

GELSEMIUM är bland de främsta medlen. Det användes med framgång under spanska sjukan 1918 och används även idag. Indikationen är att influensan kommer sakta samtidigt som man har svag huvudvärk i bakhuvudet. Kanske lite yrsel. Man får en tyngdkänsla i armar, ben huvud och ögon. Ögonen är halvslutna. Muskelvärk och kalla kårar känns längs ryggraden. Personen har lite eller ingen törst. Känslan av ett åtsittande band runt huvudet. Vill inte röra på sig pga trötthet. Karakteristiskt är onaturligt tung sömn och utmattning. Svettningar med feber. Känslan av värme och kyla kan alternera.

BRYONIA används ofta vid influensa, som utvecklar sig sakta. Man känner värk över hela kroppen, speciellt i lederna. Sämre att röra sig, bättre att ligga stilla. Personen känner sig irriterad och vill vara ensam. Man kan ha huvudvärk i pannan, som blir bättre om man trycker på den. Torr hosta som gör ont. Dricker mycket vatten.

BAPTISIA Influensan kommer plötsligt med hög feber. Personen kan känna sig mörbultad och har ett dystert likgiltigt ansikte, som är rödaktigt. Diarré och kräkningar förekommer ofta. Sårig röd strupe som inte gör ont t o m när man sväljer. Svullen tunga som kan ge otydligt tal.

EUPATORIUM är för svåra influensor. Benen gör så ont att de känns brutna. Musklerna och ögongloberna gör ont. Personen kan inte vara stilla och kan inte heller sova. De är törstiga och vill dricka kallt vatten. Vill ha kall mat och glass. Huvudet känns tungt vid huvudvärk.

RHUS TOX influensan utmärker sig genom oro. Värk i kroppen gör att det är bättre att röra på sig. Ständig rörelse och att sträcka på sig ger lättnad. Om man ligger stilla med Rhus tox influensa måste man till slut röra på dig. Nattetid är svårast för det är svårt att ligga stilla. Det är vanligt med ångest. Det är också vanligt med nedstämdhet och gråt. Sämre av kyla och bättre med värme.

 Influensavaccin sämre än väntat

Säsongens influensavaccin i Sverige är inte lika effektivt som tidigare år. Knappt hälften av alla influensafall den senaste tiden har visat sig orsakas av en version av influensa B som vaccinet inte skyddar mot. Situationen ser likadan ut i resten av Europa och USA.

felbedömning
Det är WHO som i början av varje år ger direktiv för vilka virus som efterföljande säsongs influensavaccin bör skydda mot. Vaccinfabrikanterna börjar produktionen under våren och vaccinet skickas till klinikerna i slutet av sommaren. Vaccineringen sker sedan under hösten, ungefär åtta månader efter WHO:s beslut.


Vaccinet skyddar mot tre influensastammar; två av typ A och en av typ B. Det finns dock två huvudgrupper av influensa B och det skiljer sig från år till år vilken av dem som dominerar. Det här året valdes fel grupp. Men Annika Linde, statsepidemiolog och chef för avdelningen för epidemiologi vid Smittskyddsinstitutet (SMI), är inte speciellt oroad.
- Influensa B ger inte lika allvarliga symtom som influensa A och är sällan orsaken till att de som tillhör riskgrupperna hamnar på sjukhus. Men antalet fall med influensa B har börjat stiga och vi håller ögonen på utvecklingen, säger hon.

I Sverige dör mellan cirka 100 och 4 000 individer varje år som en följd av influensa. Denna influensasäsong har dock varit mild och färre än vanligt har drabbats, trots det sämre vaccinet.

Det vaccin som används på norra halvklotet produceras främst av fyra stora vaccinfabrikanter; Novartis, Glaxosmithkline, Sanofi Pasteur och Medimmune, som köpts upp av Astrazeneca.

Hur kommer det sig att man inte väljer att inkludera ännu en influensastam så att vaccinet skyddar mot de båda huvudgrupperna av influensa B?

- Det blir både dyrt och besvärligt med fyra influensastammar. Det här är första gången det har gått fel på allvar sedan den nya huvudgruppen av influensa B dök upp för nästan 30 år sedan. Men om vi fortsätter att ta fel eller om influensa B blir vanligare måste vi kanske överväga att ta med båda sorterna framöver, säger Annika Linde.


detta hittade jag på : http://www.lakemedelsvarlden.se/zino.aspx?articleID=11288

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0