Kurs med Herba plus och Föredrag på Helheten om Svininfluensan.

Idag arbetade jag på Helheten på förmiddagen och sedan åt jag lunch med Anders Gustavsson(min granne Naturläkaren) sedan sprang jag till Behrns Hotell och mötte Tina påvägen dit.
Vi var på kurs med Existensmaximum angående det nya matintoleranstestet, intressant man kan välja mellan 80, 120 eller 200 saker som man kan reagera på.
Det är ett blodtest som visar IgG alltså antigener som kroppen bildat för vi har ätit för mycket av en viss vara. När vi äter saker som vi inte tål så börjar vår tarm att läcka och för stora proteinter och antigener kommer ut i blodet och gör oss sjuka. Alla sjukdomar börjar med en inflammatorisk process(en tanke kan oxå börja irritera oss och skapa inflammationer), 80 % av vårt immunförsvar sitter just i tarmen.


Här är Geir-Magne och Micke som undervisade oss i dag!

Konstigt var att Tom sa åt mig att det fanns en plats kvar längst fram och att jag skulle sätta mig där.
Han tyckte att jag skulle sitta där och inte längst bak och prata med Eva......
Jag gick dit och där satt min vän Anne-Marie Edstam som jag inte mött på länge. Vi fick flickorna Sophia och Marielouise samtidigt och jag varsade att någon var i min vegetariska gryta och när jag sa till så sa Anne-Marie jag är oxå vegetarian......det var 27 år sedan så blev vi vänner och nu är vi båda Homeopater(A-M i Karlstad). Konstigt att jag hamnade precis stolen bredvid henne....men kul var det!(eller så var det inte konstigt alls, allt var i sin rätta ordning)


Här är AnneMarie! Vad kul att få möta dig helt oväntat!!!!
Alltid lika roligt att mötas....... Vi fick en liten stund tillsammans!

Kursen var givande och jag kan skriva mer om det en annan gång, när jag har lite mer tid och det inte är så sent som nu.

Jag fick springa tillbaka från Stortorget och till Helheten.....Homeopat Thomas Berggren och jag skulle ha en föreläsning om "Svininfluensan", det kom 5 st alltid något. Vi hade en väldigt trevlig stund ochintresanta diskussioner om detta ämne. Homeopatin är överlägsen när det gäller virus, eftersom man följer med vad som händer och sker i kroppen, byter medel efter symptomen ändrar sig osv.
Rolf en kille gav tipset om denna sida titta gärna in där: http://www.vaccinationsfaran.se/ 

Vi pratade om Influenzinum som man kan göra en homeopatisk vaccination med man tar  2 piller per dag i fem  dagar sedan 3-5 piller varje söndag så länge som influensan pågår.

Var inte rädd allt är så upp stressande, all information som vi får kanske inte ens är sant! Det är en vanlig förkylning som vi springer och är rädda för.
Lena var rädd för vaccination av barnen men hennes pappa till barnen vill vaccinera dem:
Här ämtat mer infromation från nätet:

Barn kan få obotliga skador av vaccinets kvicksilver

Foster och barn kan få obotliga skador av det etylkvicksilver som finns i varje dos vaccin mot svininfluensan, säger professorn emeritus i miljömedicin, Maths Berlin, som är en av världens ledande kvicksilverforskare och ordförande i Amalgamskadefondens vetenskapliga råd. 

I Australien har vintersäsongen redan börjat, där har övergripande hälso och sjukvårdsministern, Nicola Foxon lugnat föräldrar med beskedet att svininfluensan inte är farligare än den vanliga säsongsinfluensan. ”De flesta människor, inklusive barn, kommer att erfara väldigt milda symtom och återhämta sig utan något medicinskt ingripande” sa hon.

Immunspecialisten Robert Booy stationerad i Sydney förutspår att svininfluensan kan bli dödlig för ungefär dubbelt så många barn det kommande året än den normala säsongsinfluensan skulle orsaka. Booy uppskattar att 10-12 barn kan dö av H1N1 viruset (svininfluensan), i jämförelse med 5-6 barn /år av vanlig säsongsinfluensa i genomsnitt i Australien.

”Bota sjukdomen - Döda patienten”

Färre än 100 barn dör varje år i USA av vanligt säsongsinfluensevirus. Använder vi oss av Australiens beräkningar, skulle det med en grov uppskattning innebära att ytterligare 100 barn kan dö av svininfluensan i förenta staterna det kommande året.

Om barnen blir den första gruppen i USA enligt Sebelius, så betyder detta att vi kommer att injecera omkring 75 miljoner barn med snabbframställt vaccin innehållande en ny adjuvans, inklusive farligt skvalen, för att motverka eventuellt 100 dödsfall.

Jag förbiser inte tragedin om så endast ett dödsfall hos barn till följd utav en sjukdom som H1N1 (svin) influensevirus. Men man kan utan diskussion säga att massvaccinering av miljontals barn med ett vaccin innehållande en adjuvans känd för att framkalla försvagande autoimmuna sjukdomar är en onödig och vårdslös, farlig plan.

Varför är vaccinationer farliga?

Den påstådda avsikten med vaccination är att hjälpa dig att bygga immunitet emot potenta hot emot organismen som kan skapa sjukdom och ont. Emellertid, din kropps immunsystem är redan konstruerad för att göra detta som försvar emot organismer som invaderar din kropp naturligt.

De flesta sjukdomsframkallande organismer kommer in i kroppen genom den tunna hinnan av slem i näsa, mun, lungor eller matsmältningsapparaten – inte genom en injektion.

Dessa slemhinnor har sina egna immunsystem, kallade IgA immunsystem. Det är ett annorlunda system i jämförelse med det som aktiveras när vaccin injeceras i kroppen.

Ditt IgA immunsystem är kroppens yttersta försvarslinje. Dess uppgift är att hålla borta invaderande organismer vid första kontakten, vilket minskar eller tillockmed utesluter behovet av en aktivering av kroppens immunsystem.

När ett virus injeceras in i kroppen genom ett vaccin, och särskillt i kombination med en immunadjuvans som skvalen, kringgår viruset IgA systemet och kroppens immunförsvar kickas igång på höga växlar som svar på vaccinationer.

Att injecera organismer in i din kropp för att skapa immunitet är emot naturen och vaccinationer har en enorm potential att orsaka allvarliga skador på hälsan.

Och som om vacciner inte vore farliga nog på egen hand...

...föreställ er dem turboladdade.

Den huvudsakliga ingrediensen i ett vaccin är antingen avdödat eller levande virus som har blivit försvagat (avmattats eller gjorts mindre skadligt).

Influensavacciner kan också innehålla ett antal kemiska gifter, omfattande etylen glykol (antifrysmedel), formaldehyd, phenol (karbolsyra) och till och med antibiotikum som Neomycin och Streptomycin.

Som tillägg till virusen och andra tillsatser, innehåller också många vacciner immun adjuvanser som alluminium och skvalen.

Avsikten med en immun adjuvans i ett vaccin är att intensifiera (höja växeln) på immunförsvarets respons på vaccinet. Adjuvansen förorsakar en överreaktion hos immunförsvaret vid introduktionen av organismen som du blivit vaccinerad emot.

Adjuvanser förutsätts få jobbet gjort snabbare (men självklart inte mera säkert), vilket reducerar den erforderliga mängden vaccin per dos och antalet doser att ge per person.

Ju färre vaccindoser som krävs per person betyder att dessto fler vaccindoser blir det över till vaccinationskampanjerna. Vilken slump, det är just precis vad regeringen och läkemedelsföretagens mål är som tjänar miljoner på sina vacciner.

Kommer det att finnas immun adjuvans i svininfluensevacciner?

Den amerikanska regeringen har kontakt med flera läkemedelsföretag för att utveckla och producera svininfluensevacciner. Minst två av dessa, Novartis och Glaxo Smith Kline, använder en adjuvans i sina H1N1(svininfluense)vacciner.

Adjuvansen? Skvalen.

Enligt Meryl Nass, M.D., en auktoritet på anthrax (sibiriska pesten eller mjältbrands) vaccin,

Det ovanliga kännetecknet på de två H1N1 svininfluensevacciner som utvecklas av företagen Novartis och Glaxo Smith Kline är sammanslagningen av skvaleninnehållande adjuvans för att höja immunogenisiteten och dramatiskt minska mängden virala antigen som åtgår. Detta betyder en mycket snabbare produktion av den önskade mängden vaccin.”

Novartis passande skvalen adjuvans i sitt N1H1 vaccin är MF 59. Glaxo´s är AS 03. MF 59 väntar på godkännande av FDA (Food and Drug Administration) i någon form av vaccin i USA, trots erfarenheterna historiskt av användningen i andra länder.

Per Dr.Nass, det existerar bara tre vacciner där man använder en godkänd skvalen adjuvans. Inget av de tre är godkända för användning i USA.
fortsättning på http://www.vaccinationsfaran.se/
 

Stig Bengmark, som tidigare var professor vid Lunds universitet och sedan 1999 är gästprofessor vid University of London, forskar kring faktorer som påverkar immunsystem och hälsa. I Dagens Medicin skriver han i dag om ett (möjligt) billigt och biverkningsfritt alternativ för att förebygga svininfluensan: vitamin D: Testa profylax med vitamin D och kost mot influensan. Det är mycket välkommet att någon tar upp detta! Han tar också upp en annan av mina personliga favoriter; gurkmeja!

Texten är lättläst men orkar man inte läsa räcker det kanske med följande citat: “En daglig dos på cirka 400 IE räckte till att eliminera engelska sjukan. Kanske kan en tio gånger större dos bidra till att reducera förekomst av infektioner och kroniska sjukdomar.”

Läkaren Sven Britton har tidigare varit mycket kritisk till massvaccinering och har menat att man måste utreda biverkningarna. Nu har denne erfarne läkare, som under 45 år arbetat med liv och död, plötsligt svängt helt om efter en omstörtande upplevelse av att ha sett en man bli allvarligt sjuk i svininfluensan. Varför känns det inte trovärdigt? Han har en brasklapp för sin nya vurm för massvaccinering: “… så snart ett vältestat vaccin finns tillgängligt.” Vi vet redan att vaccinet inte kommer att vara vältestat när det börjar massinjiceras, och det vet naturligtvis Sven Britton också. Det reella testet sker i stället i fullskala, på alla som vaccineras, och det är inte för inte som brittiska läkare ombeds hålla utkik efter Guillain-Barrés syndrom i samband med vaccinationerna. Enligt vissa uppgifter så har man i USA tagit fram en ny lag som gör att vaccintillverkare inte kan stämmas oavsett vilka biverkningar som kan uppstå på grund av de bristfälligt testade vaccinerna som snart ska börja användas. Oink



Thomas diskade så ordentligt efter kvällen. 
Thomas Berggren arbetar i mitt rum på fredagar. Det känns så roligt att ha en Homeopat till arbetskamrat.
Dessutom en genom trevlig och god människa! läs mer om honom på www.helheten.net han har en egen flik där.

Jag hann att få upp kameran när jag var på väg till Helheten vid 18:30  tiden ikväll, det var så underbart väder precis en sådan höstkväll som man kan längta till:


Min förkärlek för broar, att ta sig över hinder, att bygga broar mellan olika meningar, broar för att underlätta, broar mellan skolmedicinen och homeopatin mm. Broar är så vackra!!!!!


Vårt slott är så vackert alla dagar!


Solen hängde på taken....kortet blev mörkare än var det var. Jag gick bredvid vattnet för det står för känslor och livet i sig själv.

Ladda din energi då kan inget ta dig! Låt löpsedlarna pasera....


Kommentarer
Postat av: Martina

Har gjort IgG-test från Imupro (där analysen skickas till Tyskland), men grejen var att när jag fick mina testresultat reagerade jag i princip på allt jag åt mer eller mindre.. Hur tolkar man det liksom?:S Visserligen var reaktionerna olika stora, skalan var 1-5 och vissa grupper var på 4-5 medan den större delen låg på 1 och ibland 2.. Kanske ska man ta fasta på de större reaktionerna och ta alla som låg på nivå 1 med en nypa salt..? För det blir ju lite problematiskt om man ska undvika att äta ALL mat..:S

2009-09-15 @ 19:22:12
URL: http://mistelaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0