Lördags shopping med Amanda "skor" 12 sep

Idag ville Amanda att vi skulle åka ut till Marieberg och köpa PLATTA SKOR, ok sa jag om vi köper platta skor så följer jag med! Dessutom skulle hon köpa en hylla till sitt rum för att få ordning på sina 20 par skor(ala med höga klackar...) Jag försöker förklar att det inte är nyttigt att gå i höga skor varje dag, bäckenet kan rotera, ryggen blir förstörd, och hon kommer att få svårare att föda barn. Men vem lyssnar på en mamma???? Amanda brukar faktiskt göra det hon sa idag att hon strider inte med mig för hon vet att jag har nästan alltid rätt.

Men hur som helst vi fick en eftermiddag tillsammans och vi pratade en hel del om allt som hänt på sista tiden.

vi hamnade på IKEA och handlade hyllor och lådor för Amanda skall få bättre ordning
i sitt rum. Det blev riktigt bra att köpa en Billy bokhylla att ha skor i.


Vi hamnade på skopunkten och där kom vi ut med ett par
högklackade skor......vi som skulle ha platta.......


Lunch på Max, veghamburagare, morötter och jos.


Det blev högklackat igen....vilka klackar nu för tiden, jag kunde inte hålla mig var tvungen att prova dem....


Herre jösses så roligt vi hade det, jag blev över 190 lång och Amanda låg dubbelvikt av skratt för hon tyckte att jag såg så rolig ut, jag hotade med att jag skulle köpa dem...men det var hon som kom hem med dem.
Mer obekväma skor har jag aldrig provat tacka vet jag mina spanska ekologiska skor med svikt i som är bra för hela kroppen och som fungerar som stötdämpare för knän och gör att man inte får åderbråck. De är svåra att få tag på finns bara i Gbg eller Stockholm de heter El natura lista och är de bästa skor jag haft, jag har haft dem över ett år nu och kan inte gå i några andra skor. Man kan köpa dem på internet http://www.elnaturalista.com/index.php/es

Vi hittade dock ett par platta skor som Amanda kunde tänka sig köpa så då gjorde jag det.


Tre par skor blev det idag......vi som skulle köpa ett par!!!!!


Jag fick handla lite på indiska och cubus, vi fick sätta oss och ta en kaffe för att orka ta oss  hem. Vi var så trötta, Johan säger att Amanda och jag är värre än ett dansbandsturnering...vi är aldrig hemma och nya städer hela tiden.... men detkändes skönat att tillbringa dagen med Amanda, har man flera barn så tycker jag det är bra att kunna ta ett barn och åka ut med en dag. Vi pratade om allt och kommer varandra mycket närmare när vi är bara två. Jag fick lite småångest för att dagen bara rann bort på shopping men då säger Amanda-
Mamma vet du Ångest är inget annat än mobbing på sig själv! Sluta nu och var glad istället, det har ju varit våran dag!!!!! Hon är så klok min Amanda, visst det hade varit våran dag!
Så nu måste jag ta en dag med Alva och en dag med Sophia till Marieberg. Det måste bara rättvist och korrekt, viktigt att göra lika med alla barnen. Tidsångesten får jag bara lägga på hyllan för vad kan vara viktigare än mina barn????


På kvällen blev det pysmysmat och Pontus von Walldén som besökte oss, Amandas fd från Västerås.
Jag gjorde tomatchilipaj som blev jätte god fylld med mozarella, fårost, soltorkade tomater, lök och massor av basilika. "Gammal kärlek rostar aldrig".......
Amanda är så himla glad jämt, på jobbet har de kommenterat och frågat varför hon är så glad på jobbet? Amanda väljer sina tankar och hon väljer sitt liv. Hon har sin egen ratt och bestämmer själv vilka som skall gå in i hennes buss och åka med. Hon säger att hon inte har tid och ingen vilja till att må dåligt när man kan vara glad!


TACK Amanda för en trevlig heldag med dig! Du är så fantastisk, jag är glad att du valde mig till mor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0