SHR:s styrelsmöte 20 aug -10, Lindköping

Vi hade styrelsemöte med SHR idag i Linköping. Det var mycket på dagordningen.


Vi var väldigt hungriga när lunchen var dags....Eva-Lis, Henric, Hans och Thomas.


såhär såg min mat ut...mums....


Så var det dags för fika...men vi jobbar så bra ihop vi är verkligen ett bra gäng för homeopatins framtid i Sverige... Eva-LIs jobbar i Sjöbo, Hans är biolog och forskar nu pensionär, Thomas är verksam i Katrineholm.


Det fanns mkt smått och gott, men det kunde inte jag äta men jag kunde ta kort på det...saknar verkligen frukt....


Det fanns lite av varje att titta på ......


Vår nyckel hade slutat att fungera vi kom inte in till vårt rum...


Hans gillade tekniken...


nåjaaaaa


Tillbaka till rummet och vi jobbade stenhårt....det är mkt arbete i en styrelse.


Vi har mkt saker pågång nu inom SHR och det är jätte kul! Henric var tvungen med tåget så jag fick fram med datorn för de sista punkterna som jag sedan kunde mejla över till han så han kunde göra klart protokollet på tåget....tekniken är underbar när den fungerar.....


Efter 6 timmar i möte så har man rätt att vara trött...men vi kom till sista punkt och Hans hade en föreläsning om hur bra styrelsemötet hade varit och vilket bra gäng vi är...det kändes jätte bra. Nu skall vi föra fram Homeopatin i Svergie!!!!

Vi har nya foldrar pågång, ny folder till blivande Homeopater, Henric har gjort en föreläsnings pärm och till datorn som man skall kunna ladda ner från hemsidan, mm

 


När jag kom hem till Svenshyttan hade det hänt massor med saker, här hade bergvärmes killarna varit och nu har vi ett hål på 300 meter, å vad varmt det skall bli till vinter. Antisimex hade varit här en Mattias som kände Amanda från nian, Begsborraren Alexander som oxå kände Amanda från 0-6:an, min bror var här och grävde, han känner oxå Amanda(vilken dag stumpan allt var anknytigt till dig, konsigt på samma dag...)

Mer kort kommer en annan dag för nu måste jag nog sova.....

I morgon blir det en bra kräftskiva här....god natt....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0