Homeopatikurs i Falköping 30 nov - 1 dec-10

Så var det dax för tåget till Falköping vet inte hur många gånger jag varit där men nog är det minst 10 ggr man jag har ingen koll alls...
Jag var i god tid vid stationen(för en gångs skull..) 10 minuter för tidig, jag var tvungen att beröma mig själv, stod där i 16 minus grader och var glad. Två minuter innan tåget skulle gå ropas det ut att det var spårbyte.....jag sprang med en stor tung rullväska, en handväska, en stor annan väska och en kasse med en julklapp till Ingegerd i, till hissen skulle jag hinna? Ta hissen ner, och en annan hiss upp och så till rätt spår. Jag tittade mig bakåt så där en 20 personer stod kvar..... en man står och svär och pratar illa om SJ......så gick hissdörrarna ihop.

Jag han precis tittade mig bakåt igen, mannen med svordommarna kom springande och 20 till bakom honom. Alla var arga och irriterade ... men vi kom med tåget.

På tåget sa de att tyvärr fanns det ingen resturangvagn men SJ bjöd på kaffe, chokladmuffins och damsugare, mannen svor ännu mer..... så blev vi stående i Hallsberg 30 minuter vi hade ingen lokförare.....vart tog våran lokförare vägen? Mannen bakom mig fick utbrott och gick av tåget, såg honom aldrig mer.(sköönt var det)


Jag blev 40 minuter sen..... Ingegerd hämtade mig och Gabriella vid stationen, hennes tåg var oxå lite sent....de andra fick gå in i huset och vänta tills jag kom.

Vi startade med lite fika och alla var glada att se varandra, vi har blivit en tajt grupp nu.


Mina flitiga, duktiga elever i Falköping......


Gabriella, Annicka och Ingegerd......så flitiga och duktiga, de blir snart homeopater allihopa...KUL
Garbriella är verksam homeopati i Varberg.


Lotta studerar för husbehov till familj och sina hästar, Annica och Lisette är verksamma homeopater i Göteborg.
Homeopati kan man läsa och lära sig hur mkt som helst det tar aldrig slut. Hur spännande som helst, mitt största intresse.... kul att träffas och höra om alla bra resultat som skett under dessa åtta veckor sedan som vi sågs.



För att lära sig medlen bättre har jag en del teckningar som en tyskhomeopat har gjort,
det är karikatyrer på medlen. Här Platina, en kvinna som går med vassa armbågar och lite klåda mellan benen(det kryper myror där), mannen är bare en liten skugga av kvinnan. Gissa om vi hade det roligt..... med glädje går allt lättare.... lärdomen stannar längre och man har roligt under tiden.....kan det vara bättre?


Katten Sara var belåten, hon hade fått en behandling av Annica. Och nu skall hon få homeopatmedel för hon är lite stel i bakbenen. Skall bli intressant och se om 8 veckor hur Sara mår.


Jag sover över i Falköping och har mottagning dagen därpå.

Onsdag 1 dec

Vaknade och tittade ut...det såg kallt ut, tog mig ner till relaxen för att duscha .... fick tips av Ingegerd att duscha med lite tvål och arnicaolja(Weledas) ååå det var så härligt och man behövde ej smörja in sig efteråt.
Köpte med mig lite oljor och Calendula olja till Mille, han blev väldigt torr i huden här det blev kallt(så blir jag oxå). Inte visste jag att det var 22 minus grader ute....men med arnicaoljan så får man skydd och fryser mindre.


Tomtemor(min julklapp till Ingegerd) fick stå i fönstret och bevaka oss. Hon påminner så om Ingegerds godhjärta och förnöjdsamheten. TACK Ingegerd för trevliga dagar med väldigt god service!


På lunch idag gick jag ute, solen stod på himlen, det var kallt men ååå så vackert.
Tog några bilder och sprang in, det var så kallt.....



 





Dagen idag var så bra, alla hade fått så bra resultat på sina behandlingar, en del fick akutmedel när de kom och jag fick sms att de mådde så mkt bättre när de kom hem. Det är så roligt att kunna hjälpa, homeopatin är fantastiskt, rätt ämne vid rätt tillfälle....då blir det bingo!

Jag vill inte lämna ut några speciella idag, missade att fråga men det kommer fler tillfällen, träffar de alla om 8 veckor igen. TACK Falköping och tack Ingegerd!!!!
TACK för julklappen, glöggtee i stor förpackning mums.....

I morgon blir en bra dag!

Advenstmässa på söndag......KUL fast mkt att stå i.


 


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Vilka fina bilder, som alltid! Du berättar så levande i din blogg i både ord och bild! Jag följer dig...

2010-12-02 @ 17:49:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0