Nedfall i luften i veckan? Semestermassager på Helheten

Aldrig någonsin har jag varit så nedringd från människor som har haft/har svårt att andas just nu. Asmatiker och kolpatienter har haft extra svårt, många har t o m fått åkt till sjukhusen för att få syrgas och hjälp med andningen.
Någon sa idag att de läst på texttv att några partiklar har hittats i luften just nu som ger svårigheter att andas just nu för de som har känslig slemhinnor. Har någon läst eller hört något om det? Jag försökte läsa och söka på nätet men kunde inte hitta något....?????

Idag har vi haft semestermassager på Helheten, det kom ganska många och det var otroligt eftersom vädret var så vackert.
Vi hade en väldigt intressant och mysig kväll. Jag mötte några som inte läkarna kunde hitta fel på (som vanligt)
och som vanligt handlade om toxiner i kroppen som gör att lymfan går för sakta och ger som man sa förr "orent blod", det gör människor väldigt trötta och konstiga blodvärden. På engång misstänker de det allra värsta men mäter inte toxiner eller ger utrensande medel för kroppen. De ger tillsatser av det som saknas men tar inte reda på varför det saknas eller försöker förstå vad kroppen själv gör.

Vi är själläkande människor och med lite knuff åt rätt riktining kan man få helt otroliga saker att ske.
Drick vatten speciellt nu när det är så varmt.

Måste sova har arbetat 13 timmar idag och det är inte bra alls.

Lev sakta , njut av sommaren och drick vatten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0