Svar på kommentar här på bloggen!

Hej!
Jätte fin blogg du har jag hittade hit i förra veckan när jag satt och kollade upp Apis och belladonna som min son fått utskrivet mot eksem på kinder och öronkattarr plus förkyld.
Nu har jag kommit på att han är gräs känslig och vill gärna testa med homeopati.Har du ngt förslag Jag har Hepar Sulfur, calciumcarbonicum, seliceaD6 och 30C hemma funkar något? Jag kan få tag från homeopatiskt apotek.
Soliga hälsningar Sandra

Hej Sandra jag svarar dig så här kanske fler får hjälp.
För det första så skriver du inte hur gammalt ditt barn är. Och allergi måste du beskriva i vilka symptom som ditt barn får vid mötet av allergener.

Barnens medel under 3-4 år är Chamomilla, det hjälpte mot de flesta besvär på barn från förkylningar, tansksprickningar, ont i magen och allergi- indikationen är tycker om att bli buren ......då hjälper chamomilla jätte bra.
Ett annat stort barnmedel och lymfmedel är Pulsatilla till barn som ofta gråter eller är grininga och inte vet vad de vill. Det är tröstens medel och de flesta barn vill ha tröst.

Så har vi Calcium carbonicum som även är ett barnmedel pga alla barn växer fort och då går allt calcium åt till att bilda skelettet och inget blir kvar i huvudet.... alltså de blir gnälliga och ingentin hjälper vad man gör. Det går trögt med inlärning och maten är allt. Det är duktighetens medel och de flesta människor och barn vill vara duktiga.

Hepar sulf är ett stort halsmedel tar halsproblem med 80%, även var och bölder.
Silicea är hals, bölder där var inte kommer ut, bihålor och frusenhetens medel.
Om bihålerna är angripna vid allergi så kan detta hjälpa, men jag tror att barnen behöver något utav barnens medel för att öka på sitt immunförsvar.
Undvik mjölkprodukter vid allergi besvär. Apis kan hjälpa mot svullna slemhinnor!

Lycka till och hoppas du fick svar på dina frågor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0