Självförsvarskurs, Foketshus och ryggskott....

Ja här rusar dagarna förbi och jag hinner inte riktigt med min kära blogg som jag tycker mycket om. Jag vill tacka för alla som skriver till mig om att bloggen är bra, det ger mig energi till att skriva mer.
Nu har jag fått en ny design oxå och det får jag tacka min dotter Alva för, hon är så duktig på design och bloggandet, TACK Alva den är jätte fin.

I torsdags hade vi självförsvarskurs för kvinnor på Helheten/Vinden, det var en fantastisk kurs vi fick lära oss så mkt som man aldrig har tänkt på, vi fick t o m lära oss att gå med attityd! Jag tror att alla var genomnöjda och vi ser fram emot nästa kurs den 9 dec kl 18-20.30 samt eftersnack med tee och mackor.


Vi var flera mor och döttrar, det var kul! Kurs för alla åldrar verkligen.


Ja det var små och stora övningar och framför allt vi hade så roligt, det var mycket skratt.
Verkligen nytta med nöje så att säga, förstår inte varför inte vi var fler. Du har ny chans att hänga på denna kurs den 9 december kostar 450 kr för två gånger, nästa blir även den 16 dec.


Mysig samkväll med eftersnack.......

TACK Ulf vi fick lära oss så mycket som vi aldrig har tänkt på, det lilla som ger det stora, du är fantastisk att lära ut!!!!

På fredagen var jag och inspekterade Folkets hus/Kulturhuset där vi skall ha vår Adventsmässa, jag bokstavligen älskar denna vackra lokal, det skall bli så kul att ordna denna annorlunda julmarknad, spännande men en hel del jobb... Astrid från Astas ullrike var och tittade för planering av Modeshowen som skall bli väldigt rolig kl 14 den 5 december.

I denna vackra lokal blir det adventsmässa och modevisningar, röda sammetsstolar med guld och vackra målningar på väggarna. Man kan få hyra läktarbord för 300 kr om ni har något att sälja eller vill delta för reklam hos oss.


I detta mysiga café skall det serveras adventsoppa, indiskkockussoppa, lussebullar som är gjorda på surdeg mm mm mina döttrar Sophia och Alva kommer att ha hand om BRA BAR, med nyttigheter. Det blir en vegansoppa för er som undrar, har redan fått förfrågningar.


Lördag var det skötsel av hem och klädesvård(dvs tvätta), plus lite pappersjobb och så var jag hos barnbarnen på kvällen en stund, en mysig stund med mkt kärlek som vanligt.

Söndagen åkte jag till Vintrosa och bytte däck, fick hjälp av min snälla bror. Vi fick byta jobb för han var barnvakt och då fick jag rå om lilla Texas en stund:


En liten guldklimp som är så lik sin pappa vid samma ålder....det är så märklig känsla när man ser hur generna går igen. Han är så söööt! Ännu en rödhårig i familjen!!!!
Nu är min bil redo för vintern, Tack Johnny för hjälpen!!!!

Jag råkade dra på mig ett ryggskott när jag lyfte in mina vinterdäck i bilen.... och inget rhus to hemma.....
så det var bara in med det jag hade apis, arnica, ledum och ruta fick det bli var 10:e minut till jag somnade och satt mig upp kl 17.00 och visste att då skulle jag göra något....

Tänk att man kan försova sig till en eftermiddagstid, inte likt mig att sova på eftermiddagen.

Nästa inlägg vad vi gjorde då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0