26-27 okt- 10 Historier från besökare...


Vaknade och såg att månen fanns kvar även denna morgon, lika rund lika stor.....


Ja ni skall veta att mycket får man höra i mitt lilla rum på vinden. För mig helt otroliga saker som sker inom sjukvården. Människor söker hjälp och så blir det så fel..... ibland tror jag att mina öron skall falla av......

Det är så konstigt att inte alla delar sitter ihop på oss människor, det är precis som varje organ har ett eget liv och har inget med resten att göra.

En kvinna sökte mig för otroliga hjärtklappningar efter måltid. Då tänker jag direkt på att tarmen måste vara dålig så att hjärtat får öka cirkulationen när maten skall fram i tarmen....
Hon hade varit till fler hjärtspecialister och de sa att det inte var något fel på hjärtat, det är klart att det inte var det, felet satt i tarmen och den behövde hjälp.
Nej en hjärtspecialist kan inte tarmen och tvärt om, fast det hänger alltid ihop.
Kvinnan fick gå hem utan hjälp med sin otroligt otrevliga hjärtklappning och var lika rädd när hon kom därifrån...för något var fel, men enligt läkaren var det inte det.... hmmmmmmm


En annan kvinna fick stora blödningar från sin livmoder, hon sökte akut och fick då medicin för att stoppa blödningarn och sedan hem. Hon blev jätte sjuk på natten och fick åka in till akuten, där upptäckte de att hon hade en cysta som spruckit......kroppen ville få ut den då naturligtvis, då fick hon medicin för att stoppa kroppens egen kraft för att återställa balansen. Hur tänker de?




En flicka söker läkare för att hon fått så konstiga stickningar i ögonvrån, även en smärta och blir rädd.
Mamman söker läkare som genast kontaktar reumatologen, barn mm visst det är väl bra men både mamman och flickan blir livrädda. Läkaren rabblar upp en massa ögonsjukdomar och sedan remiss till USÖ, det blev fel bokning och de fick vänta i fyra timmar, livrädda.
När de väl får träffa en specialist så kan den inte hitta några sjukdomar eller något fel, så de fick åka hem igen och det var då de kom till mig.

Flickan var röd i ögonvrån och det stack och var obehagligt, jag började genast ge apis (har en signatur på stickande smärta)
vi samtalade vad som hade skett dagarna innan, vad tjejen hade gjort osv
Det visade sig att hon varit lite små förkyld, och stressat i skolan, många prov samma vecka osv såsom tonåringar har det. Flickan ville vara bäst och pluggade mkt för det var viktigt att få vg eller allra helst mvg.

Hur som helst så är det sällan en sak som utlöser problemet, det är alltid många små saker som gör det "stora",
jag såg att det var en inflammation i tårkanalen, hon säger att hon vill gråta men ändå inte vill.

Hur som helst så varvade jag pulsatilla och apis i en timma och när den hade gått mådde flickan mkt bättre och hade inga besvär längre.
Vi pratade mkt om mat, sömn, stesshantering, betyg och drömmar.

Det är alltid totaliteten som gör besvären, mentalt, känslomässigt och fysiskt det är tre plan som allt sker samtidigt. Det är därför homeopatin är så speciell i sin läkningsförmåga. Men det går inte att bevisa, det går inte att som jag ser det precis varje dag rakt framför mig, så heter det i varjefall att det bara är socker piller.....
hmmmmm

Jag har massor med andra fall i veckan men det tar jag en annan gång.

Ha dina plan i Harmoni!
Jag håller föredrag om det på lördag kl 12.00 på Helheten, vi har öppet hus och massor av föredrag om Harmoni hela dagen, dessutom har man chans att prova på många olika behandlingar.

Varmt välkomna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0