Ny intressant bok har kommit ut

 
Dr. Matthias Rath Varför djur inte får hjärtattacker ...men människor dör av dem!

text från hemsidan från: http://www.qrs.nu/visanyhet.asp?rId=266 om boken:

Den största "epidemin" i världen orsakas av hjärtattack, stroke och andra former av kardiovaskulär sjukdom som redan har skördat miljontals människoliv. Idag vet vi att denna "kardiovaskulära epidemi" inte alls är en sjukdom, utan resultatet av en långvarig brist på vitaminer och essentiella näringsämnen i miljontals kroppsceller. Vi vet även att epidemin kan undvikas. I den här boken dokumenteras det vetenskapliga genombrott som har inneburit en triumf
över hjärtsvikt och räddar miljontals människoliv världen över.

Dr. Rath började forska tillsammans med den avlidna dubble nobelpristagaren Linus Pauling som är berömd för sin C- vitaminforskning. Dr. Rath har ett eget forskningslaboratorium i Kalifornien. Han har skapat begreppet "Cellvitala ämnen" även kallat "Cell-Medicin". Dess grundprincip är att när cellerna, kroppens byggstenar, mår bra, mår också hela kroppen bra. Hälsa och sjukdom bestäms redan på cellnivå. Han forskar på cellernas näringsbehov, vitaminer, mineraler och andra spårämnen samt deras rätta proportioner. Han talar om ?synergi? som betyder att den samverkande effekten av olika cellvitala ämnen sk. "Team" är många gånger större än höga doser av enskilda ämnen.
Effekten av två olika vitaminer rätt komponerade blir större än den aritmetiska summan. (ex 1+1=3). Detta är kroppens egen försvarsmekanism för att hålla sig frisk.
Man har även använt sig av QRS för att öka jon- och syretransporten ut till cellerna, och det viktigaste av allt, att få cellerna att ta upp näringen som vi stoppar i oss. Där har man dragit nytta av QRS signalens patenterade förmåga att öppna cellmembranets jonkanaler och se till att näringen kommer in i cellen.

Grundkurs i Cellmedicin


1. Sjukdomar uppstår på cellnivå.

2. En brist på bioenergi i cellerna är den huvudsakliga orsaken till organiska defekter och sjukdomar.

3. Vitaminer och cellvitala ämnen är de viktigaste bioenergikällorna.

4. En brist på cellvitala ämnen är en av huvudorsakerna till uppkomsten av hjärt - och kärlsjukdomar, cancer och andra folksjukdomar.

5. Betydelsen av cellvitala ämnen för hälsan är vetenskapligt bevisad och att dessa kunskaper är grundregeln för den moderna cellmedicinen.

6. Cellmedicinen är hörnpelaren för en framtida skötsel av hälsan och förutsättningen för att dagens folksjukdomar i de framtida generationerna, i stor utsträkning, kommer att bli okända.

7. Pharma-Lobbyn gör allt för att också i fortsättningen undanhåller Er dessa kunskaper.

Framför allt skall Ni veta, hur Ni med dessa kunskaper kan hjälpa Er själva och andra.

Dr. Matthias Rath Varför djur inte får hjärtattacker ...men människor dör av dem!
 
Egen kommentar:

Helt fantastiskt! Jag tänker direkt på de Biokemiska cellsalterna som jag har jobbat med så länge...

kan varmt rekommendera boken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0