Dagar på Helheten,Karin slutar som praktikant, plus en besökares röst!


Karin min praktikants sista dag, hon hade målat en sådan vacker tavla till oss, tack Karin vilken fin, jag skall rama in den och sätta upp den. Så underbar! TACK för att du valde oss att göra din praktik, jag hoppas verkligen att du fick ut massor av alla fantastiska terapeuter på Helheten. Vi kommer att sakna dig det gick fort att vänja sig att ha dig hos oss, lycka till med allt som du vill skall gå bra. Allt börjar med en vilja och så är det bara att bestämma sig.
TACK!


Mina bästa praktikanter.....Helene och Karin, vad vore Helheten utan er.....TACK
Helene du har tid kvar och jag hoppas att det blir mkt mer tid och långt fram, vägrar tro något annat. Jag önskar att du får och kan stanna hos oss. Vi behöver dig, det blir så bra ordning på allt!


Mor och son så lika och så fiiiiiiina!
Lena-Marie Hagman med sin fina son Nicklas kom som besökare. Jag frågade Lena-Marie om hon kunde säga något här om homeopati, hon har precis gått min kurs i det homeopatiska husapoteket 4 steg.
- Jag är så glad att ha gått kursen i homeopati för akuta besvär. Nu vågar jag prova mer och se vad skom kan passa och hjälpa mig och min familj. Dessutom finns det inga biverkningar. Eftersom jag är skolad i skolmedicinen och har kännedom om placeboeffekt så vet jag nu att detta funkar. Min egen kropp har svarat och jag orkar med mer utan att få värk. Har provat vid flera olika tillfällen, det hjälper! Det är fantastiskt att det finns medel för rädslor, prata inför folk, mardrömmar mm. Det jag blir mest imponerad av att det finns medel för både kropp och själ och att det fungerar så bra!

TACK snälla fina underbara Lena-Marie du har förstått vidden med homeopati.


Hanna kom för att prata och vila lite......fina Hanna hoppas det kändes bättre men du ser så himla glad ut.



Andra hade mkt vax i öronen som vi tog ut genom att "elda" med öronljus, det mörkbruna är vax i från örat, det bildas ett vacium och vaxen kommer ut i ljuset, helt smärtfritt och sedan hör man mkt bättre.

TACK besökare och praktikante veckan var så bra.

TACK och välkomna till oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0