Hjärtinfarkt och varmt vatten

Hjärtinfarkt och varmt vatten:

 

En mycket bra artikel som tar två minuter att läsa. Hjärtinfarkter och dricka varmt vatten

 

Detta är en mycket bra artikel. Inte bara om det varma vattnet efter din måltid, men om hjärtinfarkter. Den kinesiska och japanska dricka varmt te med sina måltider, inte kallt vatten, kanske det är dags att vi antar deras drickande vana medan man äter.

 För dem som gillar att dricka kallt vatten, är den här artikeln gäller för dig. Det är trevligt att ha en kopp kall drink efter en måltid. Dock kommer det kalla vattnet stelnar den oljiga saker som du just har ätit. Det kommer att bromsa matsmältningen. När denna "slam" reagerar med syran, kommer det att bryta ner och absorberas av tarmen snabbare än fast föda. Det kommer linje tarmen. Mycket snart, kommer detta att förvandlas till fett och leda till cancer. Det är bäst att dricka varm soppa eller varmt vatten efter en måltid.

 Vanliga symtom på hjärtinfarkt ...

 En seriös anteckning om hjärtinfarkter - Du! bör veta att inte alla hjärtattack symptom kommer att vara på vänster arm ont. Var medveten om intensiv smärta i käken linje.

Du kan aldrig ha den första bröstsmärtor under en hjärtattack. Illamående och intensiv svettning är också vanliga symtom. 60% av människor som har en hjärtattack när de sover inte vakna. Smärta i käken kan väcka dig från en god sömn. Låt oss vara försiktiga och vara medveten om. Ju mer vi vet, desto bättre chans att vi skulle kunna överleva ..

 

En hjärtspecialist säger att om alla som läser detta inlägg delar den till 10 personer, kan du vara säker på att vi kommer att spara minst en liv. Läs detta & Skicka till en vän. Det skulle kunna rädda ett liv ... Så bör du vara en sann vän och dela den här artikeln till alla dina vänner som du bryr dig om ..

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0