Kaqttallergi

Homeopati för katt allergi.

Är du allergisk mot katter? I så fall kan du vara intresserad av ny forskning där kattallergiska vuxna ges doser av homeopathically beredda katt saliv och histamin gick på att ha en signifikant minskad känslighet för kattallergener. Det fanns ingen minskning av katt känslighet för de som ges bara placebo.

En viktig sak att komma ihåg från denna studie är att även om de rättsmedel som var potensierade, de var fastställd i ett isopathic snarare än ett verkligt homeopatisk metod. Isopathy behandlar med substanser som orsakade problemet och ignorerar de unika symptom på den sjuke medan homeopati tar både orsak och enskilda symtom hänsyn till behandlande syfte.

Den isopathic synsätt leder till ytliga förbättringar som ofta klinga över tiden medan den homeopatiska metoden uppnår mycket djupare härdning. Så, om du har en katt allergi är det troligt att uppnå kortsiktiga lindring med en enkel isopathic tillvägagångssätt som den bästa behandlingen går till en homeopatisk läkare som också kommer att förskriva enligt andra symtom som är unika för dig.

 

http://www.homeopathyjournal.net/article/S1475-4916 (13) 00012-X /

Fran Sheffield


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0