En underbar fantastisk söndag.

En vanlig underbar söndag med hela familjen och Isabella. Vädret har  varit helt fantstiskt och vi har varit vid polen nästan hela dagen. Isabella har gått i trappan upp och ner och skrattat, jag stod där och undrade hur mycket tid jag stått i denna trappa och vakat över flickor som nyfiket vill utmana ödet att dras till den djupa delen. Jag kunde höra mina flickor om deras"tjat" om att få simma till den djupa delen( 3 meter)....jag drog mig tillbaka till den tiden då de var små. Tidsaktiveringen har gjort att man går i ett nu med minnen som hela tiden kommer förbi i huvudet. Isabella existerar bara i nuet och hon fågar ögonblicken hela tiden och det bästa av allt hon är lycklig precis hela tiden. En sticka i foten kunde inte förstöra en baddag, hon gick lite på kanten av foten och var glad ändå. Familjen hängde på med minnen från förr och vi pratade om alla underbara, roliga kalas vi har haft i detta hus. Kul att flickorna minns det. En dag när jag får mer tid skall jag göra en kalas bok till föräldrar så att man kan lätt få tips hur man kan få ett lyckat kalas.
Nu är det Beck dags igen vi har ju sju st att plöja igenom........
Här på bilden är det jag och Isabella som är stolt över att hon nu kan dricka ur en flaska....
Tack för en underbar dag, jag har allt jag behöver!
 


Landet

Äntligen ledighet, hem ljuva hem vilken underbar kväll vi har haft,
Vi har Isabella här idag mitt barnbarn, Isabella är inget vanligt barn hon är lycklig jämnt!
Visserligen har hon flera funktionshinder och diagnoser som Mitokondriell sjukdom i komplex 3 samt nyligen dessutom infatil autism. Isabella kan inte prata men hon kan sjunga. Hon kan höra en melodi engång sedan kan hon nynna den, helt fantastiskt. Hon är så söt och får mig att leva i nuet, för Isabella finns inget annat än nuet, hon har mycket att lära oss. Det passar väldigt bra idag efter min shamancermoni igår om tidsaktiveringen, att leva i samklang med tiden.
Amanda har nog nynnat på Bäbä vita lamn fler hundra gånger idag. Nu vill Bella bada, vi måste få ut en sticka i hennes sommar fötter.      


Sovmorgon,shopping med Amanda och tidsaktivering!

Halv åtta ringer telefonen....springer upp(ja det var att ta i) min terapeut ringer återbud för han hade nackspärr...han som skulle få tan hand om mitt onda knä..så kan det bli alla behöver hjälp ibland. sov till 10:30 vovvv vad skönt. Amanda som inte varit på stan p å sex dagar skriker shopping mamma......man ställer upp på det mesta. Iväg upp på stan, kom helt plötsligt på att idag var tiden inne för tidsaktiveringen, visst ja en sten skulle jag ha. Hittade stenen den mest fantastiska jag sett. Snurr på stan massor av bilder kommer in senare.
Tappade tiden och vips så var jag en timme försenad. Hem och precis då ringer mor...visst jag jag har inte ringt på länge till min mamma. Jag var bara tvungen att prata med henne. Ner med badkläder, tobak, kompass och iväg ringer vita åskmolnet och säger att jag är försenad men att jag kommmer. Mer om det får jag inte skriva , en vecka måste gå för att det skall sjunka ner i mig. Skyndar mig hem, Amanda väntar med middag och överraskning. God middag du skulle bara ha varit med...överraskningen låg i soffan med 7 Beck filmer och vilken skall vi börja med...nu har vi paus för att skriva i bloggen...måste iväg rasten är slut.

Christian the Lion


Jag fick filmen av min Amanda igår kväll, den har suttit i mitt huvud hela dagen idag. Den är fantastisk!
Gammal kärlek rostar aldrig.

Studiebesök, ett sms med glädje och åktur

Fyra terapeuter från Värmland besökte Helheten idag. Alla hade tid hos mannen från Burma och de var mäkta imponerade över hans behandling. Det var bara den lilla detaljen om tiden som inte kanske existerar i Burma men desto mer i Örebro. Vi hade tänkt oss äta på Stadsträdgårdens ekologiska resturang men det var med ett hårstrå att det blev så. I sista minuten fick vi hejda vagnen när maten skulle åka ut i köket.
Vi blev mätta och hamnade i rosenträdgården där alla rosor fanns i sin fulla prakt. Doften stannade länge i näsan.
Sedan var det shopping Stadsträdgårdens ekobutik, ekologiska tamponger, ekologisk choklad mm
Jag visade vägen till Myrö där de skulle fortsätta sin dag, själv fick jag åka tillbaka till Helheten för att ta emot mina "gäster". En man satt i väntrummet och var helt förvirrad, han sa att han behövde hjälp men visste inte vad han skulle söka. Jag presenterade honom för Aung och han bokade tid hos honom. Mannen var trött på att prata, åtta psykologer som inte kunnat få honom lycklig. Aung känner pulsen och ändrar alla pulsarna till balans och lyckan kan infinna sig snarast.
Hemkomen till  Amanda med sitt halsproblem, förmodligen halsfluss, jag hade varit hemma på lunch och bett henne ta silicea D 200 2 piller var tioende minut.....

(här är alla medeciner Amanda har tagit...och en bild på Amanda)
när jag nu kom hem så satt hon vid synten och sjöng.....det hade vänt!
Eftersom hon varit hemma i fem dagar nu och var ganska trött på det så föreslog jag att vi kunde åka ut och åka bil och titta på vackra hus och spela vacker musik, det blev så och Whitney sjöng i always love you och run to you....det kom en och annan Kent låt oxå. Men rätt som det var i bilen kom ett sms till min mobil, Amanda läste högt och vi blev helt tårögda, en tjej från Umeå skriver att hon fått så mkt hjälp av mig att hon nu vill döpa sin nyfödda flicka till Irén i andra namn som tack för hjälpen. Det kändes helt helt fantastiskt och vi blev helt stumma, vilken lycka!
Alva min minsta hade varit omiljövänlig igen handlat skor fast hon redan har 21 par........men hon gör allt för bloggen och vem gör inte det?
Kram Irén

En vanlig dag

En helt vanlig dag skulle vara på jobbet i tre timmar men kom hem nu(kl 22.10) jag hade 267 mail att svara på och det tog sin lilla tid ikväll.
Idag fick jag återigen se homeopatins fantastiska genomträgning i en besökare, hon hade ingen energi när hon kom och gamla symptom med allergi mm hade kommit fram trots ledighet. Jag gav hennes medel sk "hästsparken" för att se om hon fortfarande behövde detta medel. Vi pratade på om ditt och datt, det gick 15 minuter då hon helt plötsligt säger att jag känner redan att medlet har nått mig...........det är så fantastiskt att se när energin kommer tillbaka......
Vi pratade lite om hur detta kunde ske om kvantfysik, svägningsantal mm, vi kom t o m in på vattenkristaller, mannen från Japan som fotograferat vatten han programmerat. Hon skulle skriva lättnad, och kärlek på sin flaska och dricka upp vattnet för att få de "rätta" kristallerna i sig. Nästa besökare hade gått in i rädslan och det fanns inget hopp och allt handlade om en mental spärr. Hon fick rädslans medel det tog bara 15 minuter så sa hon att hon kände att det strömmade i benen, hon kom ner i kroppen direkt, fantastiskt!
Aung min Burmesiska praktikant som alltid ler och gör saker med glädje, tog tag i städningen direkt när han såg att jag for omkring med luren i handen och försökte torka golven samtidigt. Det är fantastiskt att ha en människa bredvid sig som alltid ler och som ser när saker och ting behöver göras. TACK Aung för att du kommit till mig!
Privat
Kom hem till min sjuka dotter som förmodligen har halsfluss och som vägrar söka läkere för hon har en mor som är homeopat...inte lätt alla gånger...men hon är tuff hon kämpar mot det onda, trots att hon inte kom iväg till Peace and Love festivalen. Vi kör med samtliga homeopatiska medel för ont i halsen + citron på fötterna, olika teer med honung mm
Har fått tagit till alla huskurer vi känner till. Nu vill hon att  jag skall göra henne sällskap så tyvärr kan jag inte skriva något mer idag. Barnen först. TJAOOO! Lev väl!


Aung behandlar.

Aftonbladets artiklar om hälsa

Min första bloggdag!
Blev sugen att starta upp en blogg när jag läst på aftonbladets plus sida om hälsa.
Var faktiskt med där idag angående tungdiagnostiken. Jag tycker att det är jätte kul att aftonbladet tar upp tips så att man kan avläsa sina obalanser/svagheter och själv ta ansvar för sin hälsa. Kroppen är fantastisk att ge tecken på vad som är fel. Kan man avläsa på flera ställen så kan det inte bara vara fel. Själv sammanställer jag ansikte, tunga, naglar och irisanalys för att säkra tecknen och kunna ta tag i problemen. Kroppen är fantastisk och gör alltid det bästa möjliga av situationen, fast den kanske inte alltid prioiterar som vi själva vill. Kroppen tycker att de viktigaste organen är hjärta, lunga, lever och njurar, huden, håret och extrimiteterna är inte lika viktiga för kroppen men för oss kanske de är viktigare eftersom de syns utåt. Vi glömmer lätt kroppens egna val och egna tankar för vi har inte fått lära oss det. Blir vi sjuka skall vi ringa doktorn och bli friska snabbt för att återgå till arbetet. Många gånger får vi mediciner som skadar oss istället för att hjälpa. Vi gör ofta som doktorn säger för vi tror att det är det bästa för oss. Ibland har vi inga andra val än att göra som läkaren har sagt. I mitt yrke möter jag människor varje dag som gjort som de sagt och det har blivit fel eller ännu sämre.
Tyvärr söker många en homeopat när inget annat har hjälpt och ofta kommer försent för att kunna rätta till det som varit i obalans innan sjukdomen har brytit ut. Men med min positiva livsyn och med hjälp av homeopatiska medel, lyckas jag ändå kunna göra något för var och en och underlätta livet. Det är fantastiskt! Jag verkligen älskar att kunna hjälpa andra människor!


RSS 2.0