Sofie 15 år!

Sofie 15 år, Örebro

 

Homeopati har hjälpt mig med massor av problem.

Den har botat min ”sova borta rädslan”. Det är så skönt att jag vågar sova borta nu.Har även haft en gammal knäskada som ingen har kommit till rätta med, varit hos läkare och sjukgymnaster osv.
Fick sluta som simmerska på grund av min knäskada. Nu är jag tillbaka som simtränare.

Dessutom försvann min astma helt på köpet, sökte inte ens för den, men nu är den borta. Behöver ej längre ta mina mediciner. En annan sak som blev en stor förändring är att nu är mina fötter varma, jag har alltid haft så kalla fötter och frusit om dem jämnt, t o m sovit med strumpor på.

Min mens har blivit betydligt mindre och nu har jag mkt mindre ont.

Nu har jag gått kurs i akutapoteket och kan ta de medel själv vid behov, i morse cyklade jag omkull och naturligtvis hade jag arnica i ryggsäcken!

Alternativ Praktik Helheten, www.helheten.net, Örebro

TACK Sofie du är en riktig liten pärla!


Maja om Homeopati 24 okt-11

Maja Malmgren, 74 år, Lekhyttan

 

- Jag har fått jätte mycket hjälp av homeopatin!

För tre år sedan fick jag problem med hjärtsvikt. Kom in till sjukhuset och fick massor av olika läkemedel som jag inte alls tålde, blev jätte sjuk. Jag sökte hjälp genom homeopatin och blev helt återställd i mina besvär.

 Har även fått hjälp med sår som inte läkt på mina ben.

För ett tag sedan fick jag väldigt ont i mitt ena knä, doktorn sa att det var utslitet, jag sökte hjälp av homeopati igen och blev helt återställd i mitt knä.

Jag tror och vet att homeopatin fungerar och vill på detta vis göra mitt bästa för att föra fram homeopatin mer i Sverige.

 Prova själv!

 Alternativ Praktik Helheten, Norra Grev Rosengatan 3 Örebro. www.helheten.net

TACK Maja!


Patienberättelse 24 oktober-11


Jag håller på att samla lite patientberättelse för Alvsjömässan där vi skall vara med och försöka sprida kunskap om homepati. Här är en av min favoriter som har gått hos mig längst, 17 år!


Asta Spångberg 83 år, Örebro 

Jag kom i kontakt med homeopati efter min älskade make gick bort, för 17 år sedan.
Tappade helt livsgnistan och blev helt tom. Jag fick inta ett ämne som heter ignatia D 30 och efter bara några veckor så kom min lust till livet tillbaka, helt fantastiskt. Mitt sorgarbete gick mycket lättare än jag någonsin vågat hoppats på. Jag har nu använt homeopatiska ämnen i 17 år, har nog inte levt nu om jag inte kom i kontakt med homeopatin.

Min mage som jag alltid har haft problem med blev helt plötsligt bra, och jag kunde äta saker som jag aldrig kunnat äta förut, det var verkligen fantastiskt.

Efter några år med konsultationer och olika ämnen så beslöt jag mig för att gå några kurser i det homeopatiska akutapoteket. Nu känner jag mig så säker att jag kan bota mig själv vid de allra flesta åkommor. Om jag inte hade haft detta akutapotek hemma, så hade jag säkert fått åkt till sjukhuset vid flera tillfällen.
Jag har sparat mkt pengar åt sjukvården!

Eftersom jag är gammal och skör, och har jag svårt att tåla vanliga läkemedel,  känner jag mig trygg med de homeopatiska läkemedlen som verkligen trollar bort de flesta besvär, helt biverkningsfritt dessutom. När jag stickar och virkar för mkt tar jag lite arnica och då går det bra igen. När kroppen blir stel, äter jag rhus tox och blir mjuk igen. Jag är så tacksam att för homeopatin.

Rhus toxicodendron är släkt med bland annat Anacardium och härstammar från Nordamerika. För tinkturen används de färska bladen.
Etiologi: Rhus är det viktigaste medlet när besvären är en följd av förkylningar, att ha blivit genomvåt, överansträngning och vrickning. Besvären kan även vara en följd av skräck och att ha för bråttom. Modaliteter: " besvären är som störst, när kroppen eller extremiteterna är helt i vila och hålls orörlig". - Inget annat medel har en så påfallande försämring i vila och förbättring i rörelse efter att ha övervunnit en stegrad smärta vid initialrörelsen. - (Förf. anm.)
Sämre: på natten i sängvärme, kyla, fukt.
Bättre: fortsatt rörelse, massage, värme, svettning.
Konstitution: Blek, frusen, svettig, orolig, rastlös, sömnlös, nedstämd.
Indikationer: Huvud- och ansiktsneuralgi (beprövad), irit, bronkit vid influensa (beprövad), akut muskel- och ledreurnatism (beprövad), brachialgi, ischialgi, tendovaginit, erysipelas, eksem (beprövad).

2011-10-24 Alternativ Praktik Helheten, Norra Grev Rosengatan 3,
703 64 Örebro


Herba plus kurs, renande örter på Vinden i Örebro

I fredags had vi kurs i renande rensande örter från Norge. Vi var ett härligt gäng som verkligen hade en trevlig dag tillsammans.
Vi gick igenom stegen för rensning och rening av kroppen, hur viktigt det är att göra rätt när man skall transportera bort gifter som kroppen lagrat en längre tid. Kroppen försöker alltid göra sitt bästa och samlar olika gifter på olika ställen i kroppen.


Vi gick igenom irisanalys, där man ser hur kroppen "tänker" och hur det fungerar och ser ut i det inre.


Man använder ett förstorings glas med lampa i för att verkligen kunna se i iris.Vi gick igenom och provade Gua Sha-skrapan "fisken", skrapar på ryggen efter ritningen och ser vad som kommer ut och hur det ser ut, löser upp stagnationerna och cirkulation kommer igång och läkning börjar ske.
Det blir väldigt rött och ser mkt hemskare ut än det är, det är faktiskt riktigt skönt att bli skrapad.
Det sätter verkligen fart på hela kroppen och dagen efter blir man mkt piggare.
Här tittar vi på olika organområden som visar sig rödare eller att det kommer ut något från kroppen.Det fanns de som verkligen njöt på kursen.Det blir väldigt mörkt där man har problem och en vätska eller grus kommer ut, sha skall ut från kroppen.
En gammal Kinesisk metod där de använde oxhorn och skrapa med. Man kan även använda kinesiska soppskedar att skrapa med, det går jätte bra.Det blir verkligen olika på olika människor, här är många organ svaga och behöver lite extra, endokrinsvag eftersom både lever, njure är i obalans. Hormonerna flyter i vårt blod, de är budbärarna då är det viktigt att ha rent blod så mejlen kommer fram till sina målorgan.
Men det skall jag ha kurs i den
 

Herba plus fortbildning 
till dig som har gått minst grundkursen i Herba plus!

Steg 3-4, njurar och endokrinakörtelsystemet
Örebro
Fredag den 4 nov  kl 10-18.00 Vinden, Norra Grev rosengatan 3,

anmäl innan 28 okt. 

En mkt lärorik kurs om njurar och hela endokrina körtelsystemet. 

Vi går igenom organfunktioner och "sjukdomar" tillhörande dessa organ.

Sammanställer tecken från ansikte, tunga, iris och naglar. Fördjupning om naglar.
Kursintyg,samt kompendium ingår i kursen.

Kursen kostar 1100:- 
till Helheten pg 83 10 481 -0

Välkomna!

Varmt välkomna på kurs om du vill lära dig mer om njurar och endokrinakörtelsystemet!

TACK alla deltagare på kursen, ni var fantastiska och hoppas att ni även kommer den 4 november!

TACK


Hudproblem och värk i nacken mm.

Det är många som söker för hudproblem, då tänker jag inte på eksem och psoriasis utan mer acne, och utlag av alla möjliga olika slag. (det är många som söker för eksem oxå men det tar vi en annan dag)

Så här kan det se, det är många som har problem på ryggen,
 även på framsidan samt axlar.
Vårdcentralen rekomenderar att använda asolsprit....... att torka ut acne och kvisslor är inte att rekommendera enligt homeopatiskt tankesätt. Försöker man torka ut så blir det bara värre, om man istället smörjer på bivax eller någon annan fet kräm så "tänker " kroppen att det redan finns fett och slutar att producera det. Att troka ut acne slutar alltid med att det blir många många fler. Lika botar lika är principen.Att gå till botten med problemet är att försöka härleda var i kroppen som felet är. Här är ett urinprov som visar på leverstörning, tunntarmsproblem samt att bukspotten inte samverkar i matsmältningen.
Lever och hud samarbetar väldigt, näringsupptaget är alltid lika viktigt vilket probem som helst.
Matallergier kan ofta ge hudbesvär, eksem osv.

Rent homeopatiskt är det alltid viktigast vem som har blivit sjuk än själva symptomen själv. Att stärka hela systemet med det "rätta" enkelmedlet är alltid det bästa, eftersom kroppen själv rättar till sitt probem då.

Att dricka vatten är alltid a-o vid alla besvär, lymfsystemet vår städpatrull behöver ha vatten i sina hinkar när de städar, det går inte att städa med kaffe, öl eller jos......försök att tvätta ett golv med det.

För att hjälpa kroppen att städa så kan man även ta bort allt vitt, vetemjöl, mjölkprodukter och vitt socker, det brukar sätta fart på kroppens städpatrull.

Det finns även komplexmedel som lymfosin att inta för att kroppen skall städa bättre. Man kan även ta örter som rensar och renar kroppen.


Här är ett annat fall med värk i nacke och axlar, här använder jag koppningsglas en urgammal metod för att få bort stagnationen under området och öka cirkulationen så att värken släpper. Besökaren blev väldigt förvånad över att värken släppte på en gång, helt fantastiskt. Man kan även sätta flera koppor på ryggen och låta dem sitta kvar tills de ramlar av.
Ur homeopatisk sätt att se så är det viktigt vad som orsakat värken och vem som har värken. När är värken sämre och bättre vad brukar lindra..... osv.

Arnica går alltid att ta mot värk eftersom det är traumas medel, inre och yttre våld mot kroppen.
Rhus tox är ett annat säkert kort mot värk som blir bättre i rörelse.

Snart har jag akutspoteket då jag lär ut de viktigaste medlen att ha hemma för att möta Olle i grinden vid nästan alla besvär, flera akutmedel kan man ta ett piller var 20:e minut tills värken försvinner ca 2-3 timmar, ett ryggskott eller nackspärr brukar försvinna på ca 2-4 timmar. Helt fantastiskt!


1 nov Det homeopatiska akutapoteket steg 1, kl 18-21.00 anmälan till Irén
Grundkurs i de viktigaste medlen som du kan inta för att snabbt återgå till hälsan.
Välkomna på en spännande och mycket lärorik kurs kan jag lova.
Homeopati är fantstiskt!


TACK för en bra vecka och intressant vecka!
TACK för att du var intresserad att läsa här!


En mkt lärorik kurs kommer jag att hålla i Örebro på fredag, det finns några platser kvar!

Kursledare: Irén Svensson Nylén, homiatriker/homeopat, jag har arbetat med hälsa i 30år.

Kvalitetssäkring för professionella terapeuter i endagskurs:
Örebro Fredag den 14  okt kl 10-18.00, Vinden, Norra Grev Rosengatan 3, 3 trp Örebro.

 Anatomi, candida, utrensning och praktiska övningar

 

 • På ansiktets tecken
 • På tungans form, beläggning, färg och geografi
 • På iris (ögonen)
 • På Back Shu (ryggen)
 • På Gua Sha (skrapanalysmetod) och behandling
 • På naglar
 • På tandfocus (terapihinder)

Vi praktiserar, kontrollerar misstag och ser på bemötande av patienter
Hälsoanalyserna kombineras med balanserade/sammansatta örtpreparat av farmaceutiska råvaror, där vi vet exakt hur mycket aktiva ämnen vi ger våra patienter för att nå de målrelaterade resultat vi önskar. Vi säkrar resultaten.

Kvalitetssäkra betyder att ge terapeuten goda kunskaper och ett brinnande intresse att ge mer än patienten förväntat sig.
Kvalitetssäkra betyder att patienten har en trygghet på både bemötande och en kvalitets behandling med verksamma örter som ger effekt.
Kvalitetssäkra betyder också att ge terapeuten större möjligheter att tillgodogöra sig nya utbildningar som kommer att erbjudas senare.

Produktkännedom, övriga sortimentet, steg 3 vid utrensning och fortsättning.
Nagelns budskap, Tandfocus, Back Shu, och Gua Sha Ingår i kursen ytterligare ett nytt kompendie om dessa analyser och Gua Sha skrapan samt kvalitetsäkringsintyg.

I kursen ingår :

 • Efter att dagen avslutats kommer kursintyg/kvalitetssäkringsintyg att utfärdas
 • Journalkort för hälsoanalyser
 • Gua Sha skrapa
 • Kurskompendie med Herba plus och analyser

Du anmäler dig genom att betala 1100 kr  
till pg 831 04 81-0 Helheten, skriv kursdatum, samt stad, namn och mobilnummer på inbetalningskortet senast en vecka innan kursdatum. Välkommen! Anmälan dock senast 12 okt, tack!

Har du gått den förut och vill repa lite så har du 50% rabatt välkommen med din anmälan!

 Varmt välkomna till Vinden

Norra grev rosengatan 3 Örebro

019-100908 sms 070-582 12 11

/ Irén

 

Tidigare kursdeltagare om Irén: -


På tisdag har vi mag och tamkväll på Helheten!

11 oktober tema kväll - Mage-tarmbesvär och Känslor/sinnet!
Helhetens terapeuter har föredrag och erbjuder prova-på behandlingar till
reducerade priser:
Samtliga terapeuter arbetar med mag och tarmtemat hela kvällen
prova på 15 min 100:- SCIO-frekvensanalys, iris- och tunganalys, kroppsbehandling och stressförlösande mental träning och healing.
prova-på Zen-coaching med Focusing, 30 min 100 kr.
(Focusing är en teknik av Eugene Gendlin för att kommunicera med sin kropp, sina organ och sina känslor, vilket kan vara förlösande. Det är en del i Zen-coaching).
Prova-på Vad säger ditt underbedvetna? 30 min 100:-, Lillina Gammelli
21.00 Raphael Mabo: Avspänning för lugnare mage
18.30-21.30. Fritt inträde!
OBS: Anmäl dig senast fredag 7 okt på info@helheten.net eller
019-10 09 08.

www.helheten.net vi har så många nya härliga terapeuter på Helheten nu!

Vi hoppas att kunna ge svar på dina mag och tarmbesvär!

Varmt välkomna till oss!


Fixa mannen och miljonen med Tina Rose

I lördags hade Tina Rose Work shop på Vinden.
Fixa mannen och miljonen... genom att använda sig av attraktionslagen.

Altl som vi tänker ochkänner är frekvenser vi lever i mirakelnas tid.
Allt är möjligt!

Första frågan hur startar du din morgon?
Vi fick alla redogöra för hur vi tänker och gör på morgonen, det är viktigt eftersom det påverkar dig resten av dagen. Så första läxanblir att börja le innan du går upp och tänk något positivt om dig själv och dagen.
En ny dag nya möjligheter osv
Första ordet på morgonen är resten av din dag....
Jag är värdefull!
Jag är snygg!
Jag är bra!
Jag kan det jag vill etc

Andra frågan är vad sätter du fokus på?
Vad gör mig glad?

Allt du sätter focus på kommer du att få...

Lika drar alltid lika till sig!

Vad är det jag vill ha?

Det går inte att beställa saker och ting om man inte vet vad man skall ha.

Vi måste ändra inställningar på oss själva och tycka att vi är värda det vi vill ha.
Allt du önska kan du få!
Gör en inköpslista....


Citat från Tina
- Det är värre att förlora sig själv än någon annan!

I tysnaden skapar vi våra liv och vikten av att vara snäll mot dig själv!

Släpp rädslan den hindrar dig från att lyckas.....

Sedan gick vi igenom hindren för att inte göra sin beställning och kunna skapa sitt liv.

Det var mkt intressant!

En kurs jag kan rekommendera om du vill göra någon förändring i ditt liv.Tinas hemsida www.tinarose.dinstudio.se  hon är ute och föreläser ganska mycket i hela Sverige.

Nästa lördag har hon:

15 okt Jabeskoden, kl 14-17 Tina Rose, pris 200:-
anmäl till 0738-545981, Hjärtats Nyckel/Jabesbön
Välkommen till en inspirerande föreläsning där Tina delar med sig en urgammal bön, som öppnar universums skattkista. Lär dig hur du skapar pengar, kärlek, arbete mm. Den här kunskapen kommer att förändra ditt liv. Anmälan innan 11 okt tack.

20 okt Jag önskar det vore måndag, kl 19-21, kostnad 200 kr.
Det vore väl en önskedröm eller……Går det att skapa en arbetsmiljö där personalen inte kan vänta tills det blir måndag för att få gå till jobbet?Går det att skapa ett arbetssätt där individers fulla kompetens tas till vara. Där varje anställd får känna sig delaktig i ett större sammanhang. Hur påverkar självkänslan individers privatliv och arbetsinsats?Vad kan den anställde själv bidraga med för att må bra? Välkommen till ett föredrag där målet är att finna lösningar och förbättringar för ett gladare arbetsklimat där energin och gemenskapen får stå i centrum. Tina Rose, anmälan till Helheten 019-100908
mer info ring 0738-545 981


Varmt välkomna till oss!

TACK Tina för din glädje!


Lycka, Lycklig? Föredrag från 18-års dagen!

Sammanställning och tips för att bli lyckligare av Irén Svensson-Nylén Helheten
 019-100908, 2 oktober 2011 på Helhetens 18 årsdag!

Reta din hjärna till lycka!
Det finns en lycka som kommer från hjärnan och är beroende av hur stor halt endorfiner, serotonin och dopaminer, det vill säga lycko- och må bra- hormoner, som rusar runt i ditt blod. Ju mer lyckohormoner, desto mer lycka upplever vi. Den kan alla på mekaniskt väg framkalla. Om du känner dig deppig och nere och har hamnat i en nedåt gående spiral – så går det faktiskt att med ganska små medel hjälpa de trevliga hormonerna på traven och liksom vända på steken. Börja med att väcka dina lyckohormoner vid liv, - då kommer lycko -känslorna på köpet och du kanske kan orka ta nästa steg för att ytterligare höja lyckonivån i ditt liv. Här kommer några tips för att lättare hitta din lyckokänsla:

1.     Andas
Långa djupa andetag i tre minuter kan göra underverk!
Så funkar det: Du använder hela lungorna och ger din kropp och din hjärna maximalt med syre. Det för dig avslappnad, frigör de eftersträvade endorfinerna och stärker immunförsvaret. Vi andas alldeles för korta andetag.
Så gör du: Sitt eller ligg, slut ögonen och andas med näsan. Andas in och fyll nedre lungorna fulla med luft, magen ska då åka ut och bli som en ballong. Fortsätt sen inandning så att övre delen av lungorna också fylls och bröstkorgen utvidgas ända upp tile nyckelbenen. Andas ut –  andas ut genom munnen, först med bröstkorgen, låt den sjunka tillbaka och sist sjunker magen ner igen. Låt det gärna låta lite när du andas ut, som en lång djup suck. Ta sedan inte nästa andetag förrän kroppen säger till att den vill ha mer syre. Lyssna på din kropp, Fortsätt på samma sätt att andas med långa djupa andetag.

2.     Skratta
Det är sant – ett gott skratt förlänger livet! Har du svårt att skratta, börja med att sätt en penna i munnen, då måste du le, titta dig sedan i spegeln och då börjar du genast att skratta.
Så funkar det: Det gör inget om det är fejkat, - du kommer att känna dig gladare ändå, det är inbyggt att ditt skratt gör att din kropp blir mer lycklig. Gör dig en egen ”skrattläxa” och skratta några minuter helst flera gånger per dag, det kommer att göra underverk.
Gör så här: Ligg kvar en stund i sängen, blunda, och börja ”asgarva högt”. Det kan kännas svårt till en början men övningen ger färdighet och efter ett tag har du smittat dig själv. Går det inte alls – börja med att le när du stiger upp och försök behåll ditt leende hela dagen.

3.     Sjung från hjärtat – sjung
Sätt på stereon på högsta volym och vråla med en stund.
Så funkar det: När du sjunger vibrerar tonerna genom hela dig och får hjärnan att släppa ifrån sig må bra – hormoner. Det bästa av allt- hjärnan bryr sig inte ett svatt om det låter bra eller illa.
Så gör du: Välj en låt som verkligen gör dig glad och kör sen järnet. Lite dans skadar inte heller, kroppen blir så glad när du dansar.

4.     Affirmera, välj dina tankar! Bryt tankemönster!
Du blir vad du tänker, tänk aldrig samma tanke två gånger! Hjärnan kan inte skilja på vad som är verkligt och overkligt och reagerar med att bli det du tänker. Tänk lyckliga tankar så blir du lycklig. Bryt dina gamla tankemönster, fundera på vilka tankar som är dina vanligaste tankar, gör om dem, tänk annorlunda när de kommer upp.
Så funkar det:
Precis som placeboeffekten när vi får sockerpiller men tror att vi verkningsfull medicin så hjälper det ofta lika bra som den riktiga. Ett direkt resultat av positivt tänkande som kan frigöra endorfiner.5.     Mixa en hormonsmoothie
Gott och lyckofrämjande.
Så funkar det: Smoothien innehåller massor av ämnen som stimulerar din hjärna att producera mer lyckohormoner.
3 dl avsvalnat grönt te
1 näve gojibär
1 msk macapulver
1msk raw kakao/chokladpulver
1,5 msk kallpressad kokosnötolja
5 cashewnötter
5 drp stevia (sötningsmedel)
1 msk honung
Kan även välja agavesirap istället för honung och stevia så vegan kan dricka.
1 tsk kajennpeppar
Lägg i en mixer, drick och känn efter!

6.     Tugga på en bit chili
Så funkar det: När du tuggar på en bit chilipeppar rusar endorfinerna till både centralt i kroppen och till tungan. Orsak är den att reducera smärta. Resultatet blir då lyckokänslor. Det här gör att en del blir beroende av att äta chili.
Gör så här: Ta en pytteliten bit till att börja med och lägg på tungan, tugga försiktigt och känn på effekten. Öka mängden efter hand.

7.     Ta tillskott
Brist på vitamin B1, B6 och B12 och folsyra kan framkalla depressioner. Kvinnor i klimakteriet lider ofta av brist på B6. Även de som har premenstruella besvär.
Så funkar det: Vid stress och annan påverkan kan vi få brist på viktiga mineraler och ämnen som behövs för att hålla humöret uppe. Även vitt socker dränerar oss på b vitaminer. Då kan ett tillskott hjälpa till att få fart på systemet igen. Jästtabletter och jästpulver är något som innehåller många B-vitaminer.

8.     Homeopati
Alla homeopatiska medel/mediciner ”ropar” på att kroppen skall komma till självläkning, balans och därmed blir man mer harmonisk och lyckligare.
Skall man använda sig av akutapoteket så är det viktigt att ställa sig frågan varför är jag olycklig? Vad är det som fattas mig? Vad kan jag ändra på och vad har hänt? Behöver jag tröst? Då kan Pulsatilla vara ett utmärkt medel att ta några dagar. Har jag blivit kränkt eller plötslig sorg kan Ignatia vara ett utmärkt medel som tar udden av den otäcka känslan. Är jag chockad av någon anledning så skall man genast inta Aconitum för att få chocken att släppa. Vrede, ilska och frustration kan helt plötsligt komma in i känslor då är Lycopodium ett utmärkt medel att inta. Lycopodium är även bekräftelsens medel, kanske behöver vi alla mer bekräftelse och fram för allt tänka efter vad gör jag själv för att bekräfta mig själv? Rädsla kan också gör människor olyckliga, det behöver inte vara stora saker utan små löjliga saker som man kan gå och vara rädd för, bra vid rädsla är Gelsenium som man även kan ta innan stundande händelse typ tandläkare, flygresa mm.

Med homeopatiska medel kan man nästan omedelbart ändra en känsla som inte känns bra. Välkomna att lära er mer på min kurser i Det homeopatiska akut apoteket nästa start är

1 nov Det homeopatiska akutapoteket steg 1, kl 18-21.00 anmälan till Irén
Grundkurs i de viktigaste medlen som du kan inta för att snabbt återgå till hälsan.
Anmälan innan den 28 oktober tack!
till Irén 019-100908, eller info@helheten.net

 

 


Helheten 18 år 1 okt -11

Ja så kom 18 årsdagen för Helheten, helt fantastiskt 18 år har jag varit där. Men när man trivs på jobbet då går det väldigt fort.......

Björn Ramstedt var hos oss!

 

Personallunch, Cia och Eliisa passar på att käka lunch! Idag erbjöd vi "livskort" man kunde komma och "besikta sig", tyävrr var det ingen rusning, vädret var underbart utanför och många är mer rädda om sina bilar än sig själva. Kanske jag även här var för tidigt ute med min idee.
Eliisa sitter med sin SCIO och Cia med en nymaskin.
SCIO systemet är ett analytiskt frekvensinstrument kopplat till en dator. Systemet är  utvecklat av professor Bill Nelson, tidigare verksma inom NASA.  Instrumentet scannar igenom kroppen och söker efter aktuella obalanser med hjälp av 55 olika elektriska impulser. Resultatet avläses direkt på dataskärmen. Med SCIO kan man testa och stabilisera olika typer av obalanser samt lindra symtom, förebygga ohälsa samt ge fysiskt och psykiskt välbefinnande.Helena Jacobsson vår Djurhomeopat satt utanför Helhetens dörr och tog emot. Här fick man sitt "livskort" och ett presentkort på 50 kr, istället för att betala inträde så fick man 50 kr när man kom, om man hade anmält sig!
Dessa kan man utnyttja hos oss på Helheten!Behöver du hjälp med ditt djur så tveka inte att hör av dig till Helena hon är jätte duktig!

 
Eliisa Andren hade utställning med sina vackra tavlor i tamburen, den här blir man riktigt glad av!


Här är en annan.....


Personal fika igen....Toby vår Bowenterapeut, Eliisa, Petra vår praktikant, och arm plus en halv Helena.


Majas värktabletter fanns att köpa precis som Hans Thörns böcker om Helmetoden.


Mina flickor Sophia och Alva hjälpte mig med cafeet i Kraftens lokaler.


Kostandsfri föreläsning om Mayakalendern med PO Sandström, lika intressant som alltid!


Man kunde prova Multivibbmadrassen, en madrass med många högtalare i och man får välja skiva efter vilket besvär som man har, så ligger man på en madrass och frekvenserna kommer in i kroppen genom högtalarna.
Många kände efftekt direkt, en blev av med sin huvudvärk som hade varit i 4 dagar, fantastiskt!

Det fanns en tipspromenad med 13 bra frågor.....

 


Annica Lynton var där och hade Klangmeditation, Regndroppsmassage och klangmassage. Helt fantastiska metoder.


Cia Persson satt med sin ES TECK som avläser balans eller obalans. Balansen mäts i impedans och resultaten är delvis jämförbara med traditionella bodprover. Intressant, du kan boka tid på 070-822 07 09.


Kära vänner dök upp, kul att ni kom!


Andra gäster hade fått sina fötter hennatatuerade så vackert.

Även på handen fanns det ett vackert mönster.


Många stamkunder kom för att fira, det var kul. vi hade sju kostnadsfria föredrag och föredragshållarna var kostnadsfria så bra!

 

Så kom Hans Thörn för att snart hålla sitt föredrag demo/healing med sin egna Helmetoden.
www.helmetoden.se


Eliisa höll föredrag om Kvinnan mitt i livet. Tyvärr han jag ej lyssna på det, men många sa att det var jätte bra!


Anna-Karin smakade på vår pumpa kaka eller är det rödbetskakan med choklad i.....


Kvinnor som fått nytt liv med hjälp av homeopati var där.....


Petra och vår stamgäst Asta, som dessutom hade bakat morotkakor och pumpakaka till oss!
TACK Asta att du alltid ställer upp och baka åt oss!

PO Sandstöm vår egna lilla Mayaindian, tack så jätte mycket för att du ville vara med och fira!


Så började Hans Thörn och drog den största publiken, det belv fullsatt!


Så kom kvällen och tack alla gäster, alla terapeuter, alla föreläsare, Sophia och Alva

TACK TACK TACK för en fantastisk dag/dagar!!!!


RSS 2.0