Nu startar jag Helhetens Fackskola/utbidlingar

Homeopati utbildning 3 år i Örebro
 
Existensanalytiker 1 år

Irisdiagnostik/analys 1 år
 
Välkommen att kika in på min nya hemsida om utbildningarna:

http://homeopatiren.se/om-helhetens-fackskolautbildningar 
 

Mina kommande kurser:

  • Det homeopatiska akutapoteket start 14 jan kl 18-21.30 (tre steg)Här får Du lära Dig de vanligaste homeopatiska läkemedlen som kan användas akut till många olika besvär. Medlen fungerar även väl på djur. En kurs som är spännande, lärorik och mycket uppskattad. Många ”huskursknep”, läkande örter och egna erfarenheter kommer också att ingå. Här får du lära dig att mota Olle vid grinden vid de flesta akuta besvär, förkylningar, halsont, urinvägsinfektioner mm. Bli din egen doktor. Del 1 går vi igenom de vanligaste homeopatiska medel som är bra att ha hemma och varför. Hur intag skall tas osv. Kostnad 1800 kr vid betalning vid första tillfället annars 750 kr per gång, fika ingår. Anmälan före den 11 jan tack. En mycket lärorik kurs. Kursen är upplagd på tre kvällar steg 1, 14 jan , steg 2, 21 jan och steg 3, 4 feb.

Kommentar från tidigare kursdeltagare: Det roligaste jag har varit med om. Det känns så betryggande att det verkar finnas något medel för allt!!! Erica Hansson 26 år.

  • Hälsoanalysen för Homeopater  1 dag 6 april kl 9.30-17.30 Vilka homeopatiska medel kan ansiktet, tungan och naglar indikera?Ett unikt kompendium ingår. Kostnad 1400 kr. Anmälan innan 29 mars tack.
  • Hälsoanalysen 3 dagars kurs  Ansikte, tunga och nagelanalys 3 fredagar, start 8 april, 13 maj, 10 juni, tid 9.30–17.30 Här undervisas i ansiktets tecken som relaterar till inre organ. Tungan vad berättar den? Nagelns budskap vad säger det? Kostnad 1200 kr per dag eller 3200 kr vid betalning innan första tillfället. Anmälan innan den 1 april tack.
  • Biokemiskacellsalter 12 st 3 feb kl 9.30-17.00 Lär dig 12 biokemiskacellsater som fyller på dina celler, avgiftar och läker. De är homeopatiskt utspädda. Vi går igenom tecken på tungan och ansiktet som indikerar vilken salt som saknas. Ett unikt kompendium och kursintyg ingår i kursen. Kostnad 1400 kr inklusive moms, anmälan förde den 28 jan tack. Ett bra komplettering till andra terapiformer som Homeopati, Massage, Zonterapi, Healing mm.
  • Handmassage/Handterapi Sträck ut en hand och mycket kan förändras….. Visa mig din hand så skall jag säga dig vem du är, handen avslöjar mycket mer än vad vi kan ana. Nästan alla smärtor och många andra problem går att behandla via handen. Detta är en perfekt metod för egenvård. Det är lätt att lära sig behandla både akuta och kroniska problem och använda i förebyggande syfte. Sedan har du en läkare till ”hands” resten av ditt liv. På handen har vi liksom på foten zonterapi punkter och akupunkturpunkter. Händer har vi alltid till hands och det är lätt och enkelt att komma åt och inte så svårt att ”be” om. En dags kurs fredagen den 29 april, kl 10-17.00 kostnad 1200 kr, anmäl innan den 18 april tack.

Ny hemsida skapat idag

Hej kära läsare!
Idag har jag gjort en ny hemsida som heter homeopatiren.se där jag kommer att blogga varje vecka har jag tänkt mig. Än så länge så kör jag på båda sidorna nu.
Väl mött!

Närtanter inte får bestämma!

Något som gått och irriterat mig flera veckor är att hemtjänsten ringde och avbokade en dams tid hos mig. De uttryckte sig att de inte kunde stå för att damen blandade sina mediciner hur som helst! Ok jag strök tiden, ingen idé att prata med någon som inte har tillräckligt med kunskaper. Förr kunde jag strida men jag gör inte det längre. Efter några veckor ringer damen själv till mig och säger att hon måste ha en ny tid för hon är så trött och helt orkeslös........ Ok damen fick en ny tid och med kom en kvinna från hemtjänsten.  Jag såg en gammal blek och ledsen kvinna framför mig, visserligen över 90 år men hon brukar alltid vara så glad........... vad har hänt? Läkarna har skrivit ut blodtryckshöjande medel till mig och en ny blodförtunnande medel. Sedan dess är jag så yr så yr och helt orkeslös. Jag började med att ta hb blodprov och till min förvåning så hade damen endast 60 i hb (blodvärde) !????????????????????? Jag blev helt mållös och även kvinnan som satt bredvid. Jag läste på de nya medicinerna som läkaren hade skrivit ut och en av dessa var helt ny och kunde ge låga blodvärden.....men ingen hade tagit det på den stackars damen...... antar att hon var ett bra val att prova ett nytt läkemedel på eftersom inte hade några andra läkemedel och hon var väldigt gammal! Så kan det gå!

Ja ja jag säger det,  då vem kan man lita på????


RSS 2.0