Mer från tidningen Mänskliga rättigheter, nu är jag riktigt förbannad!

Tar citat direkt från tidningen, vill att alla skall veta detta. Det är så hemsikt och att det får fort gå begriper jag inte. Något måste göras!
Från tiddningen:
Det är inte längre svartmuskiga colombianer i Miami Vice som smugglar kkain som är det stroa hotet. Nu är det män i vita rockar somdrogar ner befolkningen med psykdroger mot betalning.
Lyssna här:
250 000 kvinnor har utsatts för sexuella övergrepp inom psykvården. Enligt officiella, publicerade siffror har minst 10% av yrkesverksamma inom mentalhälsovården begått sexuella övergrepp mot sina patienter. Det är därmed säkrare för en kvinna att jobba i Centrral Park i New York på natten än att lägga sig på en psykiatrikers schäslong.
Vaför får detta ske?

Svenska psykiatriker skrev avtal för att hålla tyst!
De fick miljoner av samhället för att utreda ADHD-vården, med och utan droger - det blev med. Tecknade dessförinnan hemliga avtal med läkemedelsbolag. Läkarna har hemliga dubbelspel!!!!!!

Kongressen i USA rensar upp i psykiatrin, Tunga namn faller som käglor.....
Nu börjar psykiatrin falla ihop som ett korthus när den amerikanska kongressen avslöjar flera av världens mest kända psykiatriker som bedragare. De har varit stöttepelare åt ett psykiatriskt luftslott och fått mångmiljonbelopp från läkemedelsindustrin. Som nu i sin tru får betala mångmiljardbelopp i skadestånd. Det är obehagliga saker som kravlar ut från den sten som kongresen nu lyfter på.Dessa psykiatriker ligger bakom den våg av psykiatriska droger som översvärmat sanhället de sista decenniet. De har fått miljontals oredovisade kroner för det. Inga blir friska. Hundratusentals människor har dött . Även de betalda psykiatrikerna i Sverige måste nu ställas till svars.

Gökboet tillbaka!
Elshockerna upplever en renässan i nutid. Det ges över 45 000 elchocker påer i år i Sverige. Fördubblingen skedde på bara några år. Minnesförlusterna är fruktansvärda. En man förlorade hela sin specialistutbidlning. En kvinna belv elchockad undrer tvång 125 gånger i Sverige!!!! Och Socialstyrelsengör ingen ting!!!
I Hollywood sker just nu en utställning i KMR:s museum om vad spykiatrin egentligen är  och den drar tusentals människor varje dag. Det är nu sanningarna skall komma upp!!!

Kändisar som dött av psykiatrisk behandling:

Curt Cobain 1994
Del Shannon 19990
Elvis Presley 1977
Marilyn Monroe 1962
Viveien Lsigh 1967
Judy Garland 1969
Frances Farmer 1970
Ernest Hemingway 1961

Svenskar:
Sigrid Hjertén
Gustaf Fröding
Harry Martinsson
Kerstin Thorwall 1990
Ted Gärdestad ( vi missar hans musik...)
Mikael Ljungberg 2004
Micke "Svullo" Dubois 2005
Johanna Sällström 1998

Vill hedra deras namn och jag vill medge ett viss hat till psykiatrikerna som skrivit ut medicinerna som gör att allt stängs av och att de inte känner sig som människor!!!!!!

Vi sänder ljus till dem!!!!

Psykdroger bakom 86 % av alla rapporterade självmord!
Av 393 Lex MARIA-FALL AV SJÄLVMORD ÅR 2007 HADE 338 (86%) FÅTT BEHANDLING MED PSYKOFRARMAKA. iNTE ETT ENDA FALL RABBORTERADES TILL BIVERKNINGSREGISTRET.???????????????????????????

Jag får inte ge ett barn under 8 år något homeopatiskt medel, läkarna får ge mediciner som dödar?
Vilket samhälle lever vi i? För vems liv? För vems samhälle?????? Varför gör ingen någonting!!!!!! Vi är alla delaktiga till det som sker och jag känner motstånd till det som sker.....

Så här efter 24 år efter min mans död, kan man undra tre dagar med psykmedicin begick han självmord...var det  han eller var det medicinerna?
Min bästa vänninas dotter hängde sig på psykavdelningen på USÖ, vilka mediciner åt hon?
Jag vet att strattera som dödat så många barn har Isabella ätit....men Sophia valde att sluta bara efter tre dagar.....

Detta som ni läser är mycket närmare än du tror, det har drabbat mitt liv, det har drabbat vänners liv.....vems tur är det nästa gång??????


Jag skall allt hålla ett öga på detta!
Vill du så gynna tidningen som sprider sanningarna:
Kommiteén för Mänskliga Rättigheter KMR
Box 2
124 21 Bandhagen
tel 08-83 85 18
[email protected]
Besök www.kmr.nu

Mördande vinst kopplingen mellan psykiatrin och läkemedelsbolagen är avslöjad! DVD kostar 150 kr inkl frakt och har svenskt tal. kan beställas på [email protected]

beställ en tidning!!!!

Kommentarer
Postat av: Lotta Riberth

Vet inte vad jag ska säga! är mållös och chockad!

finns inga ord. vi får tacka gud för dom som vågar ta fram det i dags ljus /Lotta

2009-06-12 @ 22:47:36
URL: http://mänskliga rättigheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0