Ramsbergs middag och Gävle mm

I Söndags var vi i Ramsberg och åt middag hos trevliga Birgitta...god mat och trevlig balkongmiddag.

Alva, Johan, Asta(farfars fru) Nina(Johans syster) Amandas knut


Birgitta födelsedagsbarnet.... TACK för en trevlig eftermiddag och god mat......
Det är alltid lika trevligt att komma till Ramsberg....


Amanda övningskörde dit och hem.....lite nervigt för mamma, men hon lär sig snabbt och tycker att det är kul.


Kurs i Gävle hos Aromainstitutet, dessa trappor är så vackra, och det har varit en flickskola där för många år sedan.
Det känns att jag varit där förut, kanske arbetat på flickskolan, varit elev inte vet jag men jag känner mig så hemma i trappuppgången....(men inte i detta liv förståss).


Här är Agneta som driver Aromainstitutet, vi träfffades på Naturmedicinska Fackskolan när vi läste till Homiatriker för
20 år sedan..... det är så roligt att möta Agneta och att vi fått kontakt igen, hennes affär är helt Gudinnedomlig.....kan verkligen rekommendera om ni är i Gävle att gå in dit, Norra Rådmansgatan 14 ligger den. Hon har även utbildningar i Aromaterapi.....


Oljor, Änglar, och massor av presentartiklar mm. Ljusen högst upp är så vackra och det är flera vekar i dem...


Jag drog ett kort och jag fick upp en And, änder är något som jag verkligen bokstavligen älskar....jag har haft ankor som ser ut som änder.
På kortet stod det -Lev Din dröm nu! Min gåva till dig är att göra det du drömt om......
Nu gäller det att hitta drömmen!


Här tittar Camilla i Kajsas ögon! Irisanalys är fantastiskt jag har snart kurs i Gränna i det. I höst blir det i Göteborg.


Camilla och Helena i affären vi passade på att handla när vi hade rast.


Ansiktsanalys på vackra Ewa, vi hittade ett intressant streck som går från ögonbrynet och ner vid kinden (nära näsan) och fortsätter över läppen, det kändes som någon har slagit en piska i ansiktet på henne(inte i detta liv förståss)......något märkligt var det och någon trollformel blev det, för Ewa rekommenderade en bok till mig Brida av Paulo Coelho, hon sa att den skulle jag läsa.
Camilla var snäll och körde mig till stationen och jag fick lite tid över för att köpa en macka till vägen hem, skulle sitta 4 timmar på tåget. Då springer jag in i pressbyrån och råkar slå till en bok som ramlar på golvet...och när jag tar upp den så är det just Brida som Ewa rekommenderade mig...jag kunde inget annat göra än att köpa boken.
Jag började läsa och läste och läste, märkte inte att tåget hade stannat för det var stopp och tåget hade timmerlast som inte orkade uppför backen, men jag brydde mig inte för jag hade en sådan bra bok i min hand.
Vi fick åka buss till Falun och det blev en timmas försening men i och med det hann jag läsa ut hela boken på resan, en väldigt intressant och bra bok. Är du intresserad av mystik så skall du köpa den, finns på pressbyrån, livet blir så mycket mer spännande..... TACK Ewa för tipset!!!!
Det var skrämmande att höra all människor som svor och blev otåliga pga att vi inte kom fram på spåret, varför gå in med huvudet i det? Vi kunde ändå inte göra något, de fixade en buss och så var det ingenting med det. Det är alltid jobbigt att höra när folk blir så negativa och retar sig på saker som man inte kan göra något åt?????Inte undra på att det bildas sjukdomar i kroppen....stackars kropp den vill ju vara glad och leva nu.......


Boel och Lisbeth gör analyser på varandra...en verkligen trevlig grupp i Gävle.

Från Helheten i veckan:


Hampus nu fick jag med dig på bloggen...vad kul! Hampus hade slutat med sin homeopatmedel och blivit jätte bra....
Ibland triggar man med medel och kroppen hittar olika lösningar, många gånger blir man sämre först innan det vänder. Hampus har verkligen varit ihärdig och ätit sitt medel även om det inte har varit så bra alla gånger. Hampus vill bli frisk!
Det är verkligen roligt med Hampus han har gjort sådan jätte kliv med sig själv,
mannen som hade hjärtat i ögat har nu blivit pappa och får känna på kärleken till sitt barn!
Grattis Hampus här kommer din gullunge:

En vacker Nova som sover så gott och verkar vara stå trygg....

Veckan som gått har varit något stressig och jag har arbetat väldigt mycket. Men jag är så glad för det har varit fantastiska resultat på flera besökare, resultat som jag inte knappt själv hade vågat hoppats på. De unga flickorna som var hos mig för fyra veckor sedan har blivit så mkt bättre....morfinplåster och lyckopiller borta, livskraften hade börjat blomma och flickan kände sig så mkt bättre, jag blir så glad så glad.......
Tjejen som varit så sjuk efter sin körtelfeber hade oxå hittat vägen tillbaka och fått kraft.....hon hade varit sjuk nästan ett helt år......det är fantatiskt!!!!
Idag hittade jag ett bingo medel till en tjej hon undrade om de hade författat medlet och skräddarsytt det till henne...men det är så det skall vara, homeopatiska medel skall stämma både känslomässigt, mentalt och fysiskt då blir det bingo.....arbetar man även lite med sig själv så går det ännu fortare att återfå balansen och bli frisk.

Nu hinner jag inte skriva mer skall på min Prästinneutbildning igen och det ser jag verkligen fram emot....då följer jag min dröm...... så vi hörs på söndag igen. Lev väl och ta vara på tiden och pingsten.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0