Inbjudan till Åsen 12 juni

Idag var Bella och jag inbjudna till Åsen. En familj som ville träffa Bella, vad kul. Ronja har läst mkt om Bella på min blogg här och på Sophias blogg. Hon tycker att Bella är så söt så hon ville träffa henna.
Så Bella och jag åkte till Åsen.

 
Vi mötte den största hund jag sett, tror att han hette Robby han hade en egen stor madrass på verandan.
Han var väldigt nyfiken på Bella, han slickade hennes händer.


Bella kröp upp i Carstens knä och började käka ur hans linsoppa....det var gått. Det luktade nybakat bröd i hela huset och det smakade så gott......


Här är Ronja, Jan, Melanie och Carsten och Bella. Carsten spelade gitarr för oss, det var trevligt.


Jonas en så söt pojke, vilka ögon och vilket hår!!!


 
Här är den fantstiska tjejen som tog oss hit, tack Ronja! Du är verkligen en tjej med stort T!!!!


Vi fick även möta hästarna som Ronja rider, vi tänkte presentera dem för Bella men hon trivdes bäst i bilen för det blåste så. Men vackra var de!





 


Det var en härlig vacker dag i en underbar natur med fantastiska människor. De hade en inhägnad tomt och då kan Bella vara med, vi kan nästan inte åka någonstans för det är så svårt med Bella, hon smiter och kommer inte när man ropar. Men nu ha vi hittat en familj som vi kan besöka......och en helt fantastisk familj, vad kul. TACK för att vi fick komma! Det blir fler gånger!!!


Kommentarer
Postat av: Melanie

Det var jätte roligt med dig och Bella i lördags. Bella är en så söt och glad tjej och Ronja blev så glad att äntligen få träffa henne :0). Hoppas vi får träffa henne oftare.

2010-06-15 @ 14:56:55
Postat av: Ronja

Ja! Det var verkligen jätte roligt att få träffa Bella!:) Hon är en underbar liten tjej, hoppas ni kommer fler gånger:D<3 kram

2010-06-28 @ 10:36:27
URL: http://lovetheo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0