AGROHOMEOPATHY:

AGROHOMEOPATHY:

Pulsatilla 6C är ett utmärkt botemedel mot bin. Det stärker deras bikupa mentalitet och har visat sig ge dem ett uppsving.

Clarke säger att det är fårens botemedel. Jag säger att det är bra för alla besättningen och bikupa djur. Jag har sett det fungera på symbolen för cuddliness - kängurun. Den unge hänga påsen i ett år innan de får någonstans nära att vara oberoende. Kängurun är också ett flockdjur. När mammor dödas av lastbilar, de unga är otröstlig och vägrar mat och dryck. Inom fem minuter efter åtgärden de börjar alla dricka och äta och komma till dig som surrogatmamma.

 Pulsatilla arbetar för att få styrka till kupan. Det kommer att göra kupan arbeta mer kompakt som en enhet, och ger kraft att kämpa om varroa på egen hand. Det håller foul yngel i schack och hjälper till att hålla skadedjur och sjukdomar i schack. Pulsatilla är den bästa lösningen för den konstitutionella behandling av bina. Om en uppföljning lösning behövs är Silicea botemedlet - stärker exoskelett och gör det mindre okänslig för parasiter!

 ~ Kaviraj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0