Pupill som blev ett hjärta!

En bra dag innan semestern. En som missade mig idag kunde komma på ett återbud idag, samtalet kom till sin kärna och det blev ett bra val av medel. Nästa var öronljus behandling och man blir förvånad av hur mkt ett litet öra kan innehålla, inte undra på att örat hade besvvärat. Öronljusen är så lätta att behandla med, det blir ett vakum och vax propparna sugs ut.
Lunchen var trevlig med min nya kollega Svava som kommer från Island och är Gestaltterapeut. Vi hade så många gemensamma nämnare att det var rysligt, tre barn, nästan födda samma år. Samma intressen och lång erfarenhet av att vara terapeut och med samma idé om Helheten, det skall bli så spännande att få en Irén till på Helheten. Välkommen Svava Sigursveinsdottir( min farfar hette sigvard och min far hette sven, vilket egendomligt sammanträffande eller inte?)

Så kom den spännande unga mannen nästan direkt ifrån USÖ han hade fått droppar i ögat och pupillen blev ett hjärta...jag kunde inget annat än att le, för vad kunde detta betyda? Det hör till saken att han hade gjort RESAN metoden då man scannar sin själ och upplevelser från sitt liv, nästan direkt fick han irit vilket som jag då tolkar har att göra med att kunna se sanningen i livet(ögonen står för det) hans sanning blev irriterad och då blev det inflammation i ögat.
Jag var tvungen att ta ett kort för jag har aldrig någonsin sett en pupill som varit hjärtformat och då har jag tittat på iris sedan 1978 på många många människor. Budskapet till min besökare var ju solklart han skall se livet genom kärlekens öga..........LYCKA TILL det kan inte bli bättre.
Min åsikt fast jag vet att det är svårt att säga och förstå så finns inte sjukdomar utan det är lärdomar till att kunna leva ett bättre liv. Jag vet inte hur många som jag pratat med som sagt att de är glada för sin canser eller annan otäck sjukdom för det är då livet har vänt och allt ställt på sin spets till att kunna fånga lyckan. Jag kan instämma eftersom jag har haft en del konstiga sk sjukdomar själv. Jag skulle aldrig sitta där jag sitter om jag inte har varit hårt drabbad själv. Men det får vi ta en annan gång.
En sak till, jag fick mitt lila armband idag, nu sitter det på vänster arm, inte dömma, inte klaga, inte kritisera varken sig själv eller andra på 21 dagar, om jag gör det så måste jag byta mitt armband till höger och sedan byta till vänster det går ut på att vara klanderfri i 21 dagar för då infinner sig en lycka innifrån som skall vara så stor....
Klarar man 21 dagar så har man grunden till ett lyckligare liv, allt man säger och sänder ut ökar 64 ggr så det gäller att tänka på vad man tänker och säger. Amanda och Alva fick oxå armbanden det skall bli kul att ha ett gemensamt mål i hemmet.
Nu är det natten........
Måste till jobbet imorgon för jag missade en inbokning idag genom att inte lyssna av mitt telesvar. så kan det gå men det gör inget. Kan jag hjälpa så gör jag det!

Kan du se hjärtat som lutar lite åt vänster med spetsen neråt?


Så här mkt öronvax var det i ett öra och jag tog lika mycket ut i måndags från samma öra.
Helt otroligt!

Så här såg Ida, Amanda och Siri ut när de skulle gå på en Johans födelsedagsfest ikväll!
Vi är vackra allihop...sjunger Tomas Dileva och det stämmer alla människor har en skönhet!
Kramis!


Kommentarer
Postat av: Hampus

Hej, vilket fint öga med hjärta i =). Väldigt trevlig blogg, ha de godis.. =)

2008-07-17 @ 10:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0