En vanlig dag

En helt vanlig dag skulle vara på jobbet i tre timmar men kom hem nu(kl 22.10) jag hade 267 mail att svara på och det tog sin lilla tid ikväll.
Idag fick jag återigen se homeopatins fantastiska genomträgning i en besökare, hon hade ingen energi när hon kom och gamla symptom med allergi mm hade kommit fram trots ledighet. Jag gav hennes medel sk "hästsparken" för att se om hon fortfarande behövde detta medel. Vi pratade på om ditt och datt, det gick 15 minuter då hon helt plötsligt säger att jag känner redan att medlet har nått mig...........det är så fantastiskt att se när energin kommer tillbaka......
Vi pratade lite om hur detta kunde ske om kvantfysik, svägningsantal mm, vi kom t o m in på vattenkristaller, mannen från Japan som fotograferat vatten han programmerat. Hon skulle skriva lättnad, och kärlek på sin flaska och dricka upp vattnet för att få de "rätta" kristallerna i sig. Nästa besökare hade gått in i rädslan och det fanns inget hopp och allt handlade om en mental spärr. Hon fick rädslans medel det tog bara 15 minuter så sa hon att hon kände att det strömmade i benen, hon kom ner i kroppen direkt, fantastiskt!
Aung min Burmesiska praktikant som alltid ler och gör saker med glädje, tog tag i städningen direkt när han såg att jag for omkring med luren i handen och försökte torka golven samtidigt. Det är fantastiskt att ha en människa bredvid sig som alltid ler och som ser när saker och ting behöver göras. TACK Aung för att du kommit till mig!
Privat
Kom hem till min sjuka dotter som förmodligen har halsfluss och som vägrar söka läkere för hon har en mor som är homeopat...inte lätt alla gånger...men hon är tuff hon kämpar mot det onda, trots att hon inte kom iväg till Peace and Love festivalen. Vi kör med samtliga homeopatiska medel för ont i halsen + citron på fötterna, olika teer med honung mm
Har fått tagit till alla huskurer vi känner till. Nu vill hon att  jag skall göra henne sällskap så tyvärr kan jag inte skriva något mer idag. Barnen först. TJAOOO! Lev väl!


Aung behandlar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0