Lö, sö och måndag 15-17 aug

Lördagen firade i Rynnaby, Christian fyllde år och han kom hem med storfisken + många små goda gösar.
Amanda och jag var ute och övningskörde och Tove lärde oss ekodriving(man hoppar över växlarna!!)
TACK Tove du lärde oss så mycket!


Här gör Maja lika dant som Amanda, hon härmar med pekfingret. Amanda är så himla påhittig, hon ville ha en genomskinlig jumper, hon tar då och klippersönder ett par trasiga strumpbyxor och sätter dem på överkroppen....fattar inte var hon får allt ifrån.....men snyggt blev det och jag trodde att hon hade varit ute och handlat...?????det var återvinning och ekologiskt till varje pris.....tänk att man kan ha strympbyxor både uppe och nere och uppochned!


Christian fick en skottkärra, en spade och en sopkvast, kanske inte det allra roligaste present men de är bra att ha och flickorna kan faktiskt åka i den...borste till den fina altanen är alltid bra att ha.....


Här är storfiskaren.....vilken jös!!!!!


gapet på fisken.....man kunde se ner  till magen...


Maja blev så glad när pappa kom hem.....man måste känna på hans läppar.....





Vi fick med oss en gös hem som Johan och jag käkade i Svenshyttan, å det var så gott så gott, den smälte i munnen!


Söndagen var full av blåst, det gick knappt att fota rönnbären för det blåste så, att hänga tvätt var roligt det blev inte som man tänkt sig, tvätten stod rakt ut från strecket men det torkade på nolltid!!!!Han med att tvätta fem maskiner på eftermiddagen!


Kvällsmaten åt vi på pizzeria Express, jag tog fårostpizza med massor av persilja på den var verkligen god, orkade bara en halv!


Idag flyttade moster Dora ut från 94:an och till Linden i Fjugesta, jag löste ut hennes mediciner på apoteket och fick tre stora kassar....Alvedon brustabletter 2 tabletter 3 ggr per dag stod det, Dora har inte ont någonstans? Ger de det till alla?
Brustabletter som täpper till njurarna till en som redan har problem? Hur tänker de då? två olika bulkmedel istället för tarmbakterier?????? Och stämningsupphöjande för  humöret summan blev 1300 kr......
Apoteket frågade om inte Dora handlat mediciner förut där? Var hon invandrare eller? Nej sa jag hon har inte sökt läkar hjälp förut sedan 1963....då fanns inte datorerna på apoteken.

Inte undra på att läkemedelindustrin är våra största börsnoterade företag, man har inget att säga till om det är bara att lösa ut och göra som doktorn säger......3 månader var man tvungen att köpa och allt som doktorn har skrivit skall man ta...... då får vi hoppas att Dora lever i tre månader till så hon kan dra nytta av alla medel som doktorn har fått provision på.......

å så hemsk sjukvård vi har!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0