tis-ons 18-19 aug, Staphisagria + hormoner till barn, Födoämnsallergier

Det har varit bra dagar i en något lugnare vecka än förra. Haft några med otroliga resultat som gör mig så jätte glad.
En man som har varit helt slut och otrolig värk i benen har blivit helt bra på Staphisagria!
Här kommer lite information om Riddarsporren!


Stefanskärnor


Förekomst: Den perenna växten trivs på ofruktbara bergsluttningar i medelhavsområdet och tillhör familjen Ranunculaceae. För tinkturen används de mogna torkade fröna som luktar vidrigt och smakar brännande skarpt. Den verksamma alkaloiden - delphinin - räknas till aconitgruppens alkaloider.


Toxikologi: Enligt WELLHÖHNER är den biologiska effekten av aconitin och delphinin likartad. Delphinin framkallar strupinflammation, illamående, rapningar, klåda samt urinträngningar. Vid stora doser uppstår andnöd, slutmuskelförlamning, kramp och döden inträder på grund av andningsförlamning. Idag används Staphisagria enbart inom homeopatin. Drogens verkningsområden är enligt LEESER: psyket och sexualsfären, huden, mag- tarmkanalen, rörelseapparaten, tänderna, prostatan och blåsan, samt störningar efter en operation.


Etiologi: Följd av operation, kronisk undertryckt förargelse, affekt, vredesmod hand i hand med stilla bekymmer, följd av besvikelse, bekymmer, sårad hederskänsla, indignation, kränkning, andras otidigheter, sexuella excesser, andlig överansträngning.


Modaliteter: Sämre: samlag, mat, dryck, stimulantia, alkohol, på morgonen, före uppstigandet.

Bättre: efter frukost, svedan i urinröret bättre vid urinering.


Konstitution: Överkänsliga, bleka, retliga barn som kräver otillbörlig uppmärksamhet, "den lille familjetyrannen " Unga sexualneurotiker, motsåndslösa gentemot emotioner, lättsårade pedanter utan civilkurage.


Indikationer: Affektskador, hypokondri, sexuell överretning, excessiv onani hos barn, vagel (beprövad 136), ögonlocksinflammation, tandvärk, tandkarles (profylaktiskt), kolik, magatoni, "honey-moon" cystit, prostatahypertrofi, fluor albus efter retning, kondylom, gikt, eksem i hårbotten, operationssår.


Potens: D6 och högre.


Jämförelse: Agnus castus, Acidum phosphoricum, Chamomilla, China, Lycopodium, Colocynthis.


Staphisagia är för mig kränkthetens medel, kränkthet på djupet som sitter i ända från barndomen. Det kan vara föräldrar som har varit auktoritära, lärare som missbrukat sin makt, partner som varit elaka mm

De Staphisagria som jag träffat på har alla varit så otroligt ödmjuka och känsliga, personer som är väldigt lätt att tycka om. Staphisagia är en växt och det medför att personer som behöver det är väldigt känslig, extremt känsliga.


Akut kan man ta stahpis mot vaglar i ögonen, ben som krånglar, krypande djur känsla på huden, kroniska urinvägsbesvär och sjuk av kniven(operationer som inte läker) mm

Idag hörde jag om ett barn 9 år som fått hormoner för att inte mensen skall komma, föräldrarna vill att hon skall bli lång.
Först hade de undersökt hypofysen som såg lite egendomlig ut och läkarna kollade upp att det inte var hypofystumör, vilket det inte var. Så körde de igång med hormonbehandling för att flickan skall bli lång ??????
Undrar just hur egendomlig hypofysen kommer att bli nu då? Är det inte konstigt att vi skall ge oss in i det allra heligast vi har hormonerna(budbärarna) och ändra på det som är genetiskt ärvt i generationer och påverka naturen?
Jag begriper ingenting..........vad läkarna tror att de är eller vad de exprimenterar med?

En hel del söker för sina allergier, det blir mer och mer vanligt. Matallergier ökar hela tiden och överkänsligheten stiger ner i åldrarna. Skolmedicinen rekommenderar inte att man skall hålla upp med det man är allergisk mot????
Om man har bildat antigener mot ett födoämne IgG(som är intolerans) eller IgA(allergi) så måste man hålla upp helt och hållet från detta ämne för att läka ut och bli frisk. Ett IgG kan utveckla ett IgA om man inte gör något åt det.
Många tror att det är bara magen som lider vid födoämnsallergier med så är det inte, har träffat många med både hud och ledbesvär pga mat som inte skall intas.

Immunoglobulin G (IgG) är den i serum vanligaste förekommande antikroppen. Den består av två tunga och två lätta aminosyra-kedjor. IgG är den enda subtyp som kan pasera livmodern och därmed går den över till fostret som får ett skydd i väntan på att det egna immunförsvaret ska aktiveras. Det finns fyra subgrupper till IgG, IgG1 (utgör 66% av totala mängden IgG), IgG2 (23%), IgG3 (7%) och IgG4 (4%).

Så har det tänts en ny idée i mitt huvud inatt, går och funderar om framtiden.
Men jag berättar inget nu utan det får komma om det blir något!

Älska livet som det ÄR!



Kommentarer
Postat av: ingemar johansson

gubbe,65år i Norrköping typfall av kränkt,, känslig individ provat saphisagria i ca 6mån. först dd30, sedan c-10-30 ,anlitat homeopat gunnar jansson auktoritet på området resultat noll, dessutom dyrt, ca 1000kr varje mån. inget min ekonomi klarar längre. starka spänningar i bakhuvudet, trötthet, vanmakt är min vardag. har du möjligen någon annan

2014-03-18 @ 18:48:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0