Metoden Resan

Idag var Bengt Fridstråle på Helheten och genomförde metoden Resan. Bengt har arbetat på Helheten förut men bor numera i Värmland.

Bengt är Örebro en gång i månaden så är det någon som är intresserad av metoden Resan hör av er till Bengt Fridstråle: 070-58895 37

Jag kan verkligen rekommendera både medoden och Bengt. Har sett så många fantastiska resultat efter Resan. Har även gjort den själv och upplevde en otrolig befrielse och lycka.
Ibland händer det saker och ting i livet som sätter sig i kroppen, band som går runt om och om igen i hjärnan, resan kan vara ett sätt att få bort obekväma händelser från sitt liv, befriar från sorg, tyngdhet mm känslor som i det långa loppet ger s k sjukdomar om man inte får det från kroppen. Kroppen minns allt vad man varit med om.


från sidan http://www.resanterapeut.nu/brandonbays.html 

Brandon Bays och Resan

Denna sida berättar om hur Resan och Resanterapi som terapeutisk metod kom till. Övrig information, inklusive hur du hittar en terapeut samt frågor och svar om Resanterapi, hittar du i menyn till vänster.

Brandon Bays skapade metoden Resan (the Journey) efter att ha genomgått en djupt personlig inre resa. Brandon BaysHennes berättelse i boken Resan handlar om hur hon kunde läka fysiskt först efter att ha hittat kärnfrågor i sitt liv som hon dittills inte tagit itu med och gjort sig fri ifrån.

Brandon berättar om hur hon under många år hade arbetat med alternativ terapi, NLP (mental träning), personlig utveckling med mera. Nu använde hon all sin kunskap i en jakt på tiden, utan att veta hur hon skulle lyckas och genom att följa sin inre röst. Under resans gång föll flera bitar på plats och Brandon såg nya samband. Hon upptäckte att en ouppklarad händelse från hennes barndom var orsaken till hennes sjukdom. När Brandon med hjälp av NLP-processer klarat upp det minnet och dessutom förlåtit, kunde kroppen börja läka sig själv.

Klicka här för att se och höra Brandon berätta om sin läkningsprocess.







mer information:Om Resan
Resan är idag erkänd världen över som en kraftfull metod för transformation och uppvaknande inför individens inneboende potential. Initiativtagaren Brandon Bays har genom sina Resanseminarier, föreläsningar och böcker, bl. a boken Resan, fått ett enormt gehör och genomslag för sin metod. Metoden har hjälpt tusentals människor världen över till att befria sig själva från rädslor, oro, stress, depression, låg självkänsla, kronisk ilska och vrede, fysiska sjukdomar och symtom och andra utryck för ohälsa som beroenden, övergrepp, relationsproblem och karriärutmaningar.
Genom att använda Resanmetoden har människor världen över uppnått fantastiska resultat oavsett ålder, bakgrund, kultur eller uppväxt. Resan är respekterad som en allmängiltig metod, unik i sitt slag, vars handfasta, praktiska och användarvänliga struktur leder till verkligt djupgående och hållbara resultat.
www.thejourney.com
Att göra en verklig förändring ”Detta är en inbjudan till dig att verkligen göra en förändring” genom att börja med dig själv. Sant läkande och varaktig förändring börjar inom dig. Resan ger dig verktygen att skapa en genomgripande förändring i ditt och andras liv. Min förhoppning är att informationen kommer att inspirera dig att skrida till verket.”
Är du redo för Resan? Ställ dig själv följande frågor:
 Upplever du rädsla, oro och stress som en följeslagare i ditt liv?
 Känner du dig som om du fastnat eller att det måste finnas mer som livet har att erbjuda?
 Konfronteras du med en dålig hälsa eller fysiska problem?
 Upprepar du ohälsosamma beteenden eller mönster som gör dig deprimerad, apatisk eller till och med får dig att hata livet.
 Längtar du efter mer levande och djupa relationer?
 Söker du fortfarande efter en kvalité av äkthet i ditt liv och kontakt med din inre potential och djupaste sanning?
från sidan: http://www.energibalans.nu/upload/eb/halsokicken///document/Om%20Resan%20ny.pdf



Kommentarer
Postat av: Adela Karlsson

fint skrivet tycker jag faktiskt

2010-12-03 @ 15:37:50
URL: http://jade.se/paketresor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0