Andra synvinklar angående Svininfluensan, så skyddar du dig!

Hittat på nätet:

Svininfluensan - i köttfrosseriets spår!
Jag tror att vi bara sett början på nya virus, som den aktuella Svininfluensan och andra framtida dödliga epidemier, som rätt logiskt bör utvecklas från den perverst höga köttproduktionen i världen där djur tvingas leva onaturligt och trångt under vedervärdiga förhållande. Än en gång tvingas man vädja till den egoistiska och oansvariga allmänheten att påverka med ett personligt engagemang för Jordens tillstånd, så att vi slipper konsekvenserna som visar sig med planetens miljö- och hälsoproblem. Skapa en bättre värld för dina barn och barnbarn, överväg allvarligt att bli vegetarian eller minska ditt köttätande radikalt NU!

svininfluensan

Att endast ursäkta sig med att det är gott, bekvämt och att man mår bra av det håller inte längre på ett etiskt, moraliskt och miljömässigt ansvarstänkande plan, då dina livsval nu påverkar dina medmänniskor på ett negativt sätt konkret. De flesta människor som övergår till vegetarisk kost mår dessutom väldigt bra, och att inte kunna offra sig för att vinna så många fördelar som en vegetarisk kost ger, är inte direkt något att vara stolt över om man tror på en riktig personlig utveckling i livet.

Svininfluensa ( klicka in här en kille berättar från Katrineholm hur det var att ha svininfluensan)
och andra djurrelaterade sjukdomar är mer eller mindre kopplade till ätande av respektive djurart. Speciellt griskött innehåller en massa olika virus och smittor, innan en gris hamnar i kyldisken på ica får den väldigt många olika vaccinationer, antibiotika och liknande för att ens kunna ätas.
från http://www.veggiemind.com/svininfluensan-ett-resultat-av-kottfrosseriet

Influensavaccin sämre än väntat

Säsongens influensavaccin i Sverige är inte lika effektivt som tidigare år. Knappt hälften av alla influensafall den senaste tiden har visat sig orsakas av en version av influensa B som vaccinet inte skyddar mot. Situationen ser likadan ut i resten av Europa och USA.

felbedömning
Det är WHO som i början av varje år ger direktiv för vilka virus som efterföljande säsongs influensavaccin bör skydda mot. Vaccinfabrikanterna börjar produktionen under våren och vaccinet skickas till klinikerna i slutet av sommaren. Vaccineringen sker sedan under hösten, ungefär åtta månader efter WHO:s beslut.


Vaccinet skyddar mot tre influensastammar; två av typ A och en av typ B. Det finns dock två huvudgrupper av influensa B och det skiljer sig från år till år vilken av dem som dominerar. Det här året valdes fel grupp. Men Annika Linde, statsepidemiolog och chef för avdelningen för epidemiologi vid Smittskyddsinstitutet (SMI), är inte speciellt oroad.
- Influensa B ger inte lika allvarliga symtom som influensa A och är sällan orsaken till att de som tillhör riskgrupperna hamnar på sjukhus. Men antalet fall med influensa B har börjat stiga och vi håller ögonen på utvecklingen, säger hon.

I Sverige dör mellan cirka 100 och 4 000 individer varje år som en följd av influensa. Denna influensasäsong har dock varit mild och färre än vanligt har drabbats, trots det sämre vaccinet.

Det vaccin som används på norra halvklotet produceras främst av fyra stora vaccinfabrikanter; Novartis, Glaxosmithkline, Sanofi Pasteur och Medimmune, som köpts upp av Astrazeneca.

Hur kommer det sig att man inte väljer att inkludera ännu en influensastam så att vaccinet skyddar mot de båda huvudgrupperna av influensa B?

- Det blir både dyrt och besvärligt med fyra influensastammar. Det här är första gången det har gått fel på allvar sedan den nya huvudgruppen av influensa B dök upp för nästan 30 år sedan. Men om vi fortsätter att ta fel eller om influensa B blir vanligare måste vi kanske överväga att ta med båda sorterna framöver, säger Annika Linde.


detta hittade jag på : http://www.lakemedelsvarlden.se/zino.aspx?articleID=11288

Honung kan skydda dig!

Honung har sedan urminnes tider varit en naturlig del av människans kost. Den söta smaken och det höga näringsinnehållet gör den till ett livsmedel med många användningsområden. Men från bikupan kommer också propolis, ren bipollen och bivax, produkter som kan lindra allt från influensor, eksem till klimakteriebesvär.Utred biverkningarna av influensavaccin

Publicerad: 16 juli 2009, 10.47. Senast ändrad: 16 juli 2009, 16.09  DN

När allt fokus riktas mot en massvaccination mot svininfluensan riskerar den vanliga, mer dödliga, influensan att glömmas bort. Eventuella biverkninagar av det nya vaccinet talas det inte heller om. Och när influensavaccinationen huvudsakligen motiveras av den ekonomiska effekt infektionen skulle få mot industri och konsumtionssamhället så finns det all anledning att skärskåda insatsen, skriver läkaren Sven Britton.

PW

Nyttan av influensavaccination till äldre ifrågasatt
Per Magnusson
Distriktsläkare
Ordförande i läkemedelskommittén
Järpens hälsocentral

En översiktsartikel i  The Lancet Infectious Diseases (1) och en kommenterande artikel i The Lancet (2) ifrågasätter styrkan i evidensen för nyttan med influensavaccination till äldre personer. Man påpekar att det mest är kohortstudier som ligger till grund för våra kunskaper i åldersgruppen över 70 år och ger exempel på svagheter i evidensen:

1. Vaccination gav effekt på ospecifika utfall som total dödlighet men ingen effekt på specifika influensarelaterade utfall som insjuknande eller död i influensa. Det kan bero på att främst allmänt friska personer låter vaccinera sig och att det blir en selektionsbias.
2. Influensavaccination tycks i kohortstudier minska den totala dödligheten med 50 % vilket är orimligt eftersom den extra dödligheten i influensa bara är maximalt 10 % per år.
3. De statistiska metoderna för korrigering för confounding i kohortstudierna fungerar inte.
4. Influensarelaterad dödlighet har inte minskat i USA sedan 1980 trots att vaccinationstäckningen ökat från 15 % till 65 %.
5. Man har inte sett ökad dödlighet i influensa de år när vaccinet haft dålig överensstämmelse med de aktuella influensastammar som gett epidemier.
6. Den största och mest välgjorda randomiserade och placebokontrollerade studien (3) påvisade en skyddseffekt av influensavaccination på 57 % ( 95 % konfidensintervall 32 - 72 %) i åldern 60 -69 år men ingen signifikant skyddseffekt i åldern över 69 år: 23 % ( 95 % konfidensintervall från minus 51 % till plus 61 %)
7. Antikroppssvaret efter influensavaccination till äldre är bara 25 - 50 % av svaret hos yngre vuxna.


Det behövs nya randomiserade kontrollerade studier för att bedöma hur stor effekt influensavaccination har på dödligheten i åldrar över 70 år. I väntan på att de blir klara föreslår författarna ändå att vaccination mot influensa till äldre ska fortsätta.

från: http://www.jll.se/halsoochsjukvard/lakemedel/lakemedelskommitte/nyheterlk/nyttanavinfluensavaccinationtillaldreifragasatt.5.6256fcdd1152822fc3080001390.html

Egna tankar:
Ingen tror men ändå skall vi förgifta fler????
Vaccinet innehåller mängder med kvicksilver och det lagras i hjärnan, vi blir dementa, får ev parkensson mm biverkningar finns och faktum är att folk dör även av vaccinet!
Nej rusta dig med ett Homeopatisk apotek och följ influensan i din kropp, detta virus mutas om på 24 timmar så inget vaccin kommer att fungera för sådan vaccin finns inte än...... vi blir bara sjuka av vaccin och dessutom gör vi läkemedelsbolagen ännu rikare så de kan hitta på ännu fler otäcka mediciner och tjäna pengar på!!!!

Homeopatisk influezinum innehåller fler influenser än vaccinet.....men det räknas som nosod och är förbjudet i Sverige. Men som konsument kan du köpa det från England. (Självklart förbjuder Sverige allt som botar på riktigt utan biverkningar......hur skulle det annars gå för läkemedelsindustrin?

Så skyddar du dig!
Sluta äta svin
Tvätta händerna ofta
Använd silvervatten när du åkt buss, flyg mm
Undvik mjölkprodukter de är slembildande och virus fastnar där lättare
Drick citronvatten varje dag
Drick tee med mkt honung i
Ät mkt blåbär som finns i skogen just nu.
Försök få tag på Thymus droppar (DCG Göteborg) och influezinum som kan tas i fem dagar sedan varje söndag.

Ha ditt homeopatiska akutapotek till hands titta så Belladonna och Gelsenium finns mkt av Bryonia, phos och Rhus kan vara bra att ha. Lachesis är ett måste!!!!

Tänk detta är bara en förkylning och det går över fort!
Var inte rädd för det är bara en förkylning!!!!!!(små barn skyddas med chamomilla ev pulsatilla)

LYCKA till nu tar jag semester!!!!!!!

Det är inte hur man har det utan hur man tar det, som är det allvarliga med livet!

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Känns som hela samhället går ut på att vi ska vaccinera oss mot dittan och dattan.

Önskar dig en riktigt skön semester.

Kramizar från Yvonne med familj.

2009-07-24 @ 10:22:22
Postat av: Anonym

hejsan, jag brukar läsa din blogg! den skiljer sig från andra bloggar, helt klart! jag har en liten fråga til dig eftersom du är homeopat. Finns det något naturmedel som gör att man får ökad sexlust?

2009-08-06 @ 00:01:51
Postat av: Anders

Om ni är intresserae av ytterligare material om svinflunzan så kan jag rekommendera NaturalNews.com. Tyvärr kräver det att man har sin engelska i bra skick, men det finns gott om artiklar som tar upp alla aspekter av svinflunzan där. (hur man skyddar sig, de politiska aspekterna, är flunzan tillverkad? etc etc)

2009-08-10 @ 20:32:55
Postat av: vaccinering i Stockholm

2010-09-21 @ 15:30:33
URL: http://enija.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0