Vaccineras vi i onödan? Vacciner - pengamaskin för tillverkarna!

Från Näringsmedicinsk tidskrift Nr 4 juli 2008 årgång 13:
(Vill du köpa så är pg 890228-0  65kr och skriv tidnigngesn nummer) hela nummret handlar om vaccinationer
www.naringsmedicinsktidskrift.se

Det är överhuvudettaget väldigt barnsligt att tro att man kan ta ett influensavaccin och sedan aldrig smittas av de många varianter som finns av influensavirus, särskilt eftersom ett virus kan mutera enormt snabbt när rätt förhållanden uppstår. Om man vill hålla takten med alla dessa muterande virus måste man se till att bygga upp sitt immunförsvar med korrekt näringsintag och hålla kroppens miljö i ett skick som inte gynnar virus och bakerietillväxt.

Anita Sandberg Olsson, auktoriserad näringsmedicinare:
Jag träffar många människor som tagit influensavaccin ochändå drabbats av influensan flera gånger efter varandra. Jag har också läst många rapporter från människor somdrabbats av biverkningar av vaccinationer. Det finns försök att ta fram vacciner mot olika sorters allergier, högt blodtryck , mot cancer återfall, astma mm. Men varför tar man inte fram vacciner mot exempelvis Denguefeber och afrikansk TBC som skördar så toroligt många människoliv?
Är det så att det inte finns några pengar att tjäna  hos en fattig befolkning?Fågelinfluensan är ett belysande exempel på hur det fungerar i praktiken när pengar styr. Idag rekommenderas med jämna mellanrum vaccinatioer av olika slag.

Influensavaccinering är inte alls så oskyldigt som man vill påskina. År 2003 vaccinerades 600 personer för influensa i Nordmaling enligt Västerbottens Folkbla. Inom ett dygn avled två personer som tagit influensavaccin enligt Aftonbladet.

1996 gjorde den stora stiftelsen Cochrane Collaboration en metaanalys av hundratals studier där hundratusentals individer som vaccinerats mot influensa hade undersökt. Slutsaterna var följande:
1 Majoriteten av studierna som visade positiva resultat av influensavaccin var bristfälliga.
2. Myndigheterna rekommendationer gav oftast dåligt skydd och resultat.
3. Vuxna över 65 år samt barn under två fick speciellt dåligt skydd.
4. Friska vuxna människor fick ganska bra skydd, men endast om vaccinet matchade exakt den typ av influensa som var ämnad för.

Influensa virus kan mutera inom 24 timmar!!!!Vaccinationsskador
Vaccinerna tillverkas ofta genom att mikroorgansimer och toxiner får passera djurceller, och förutom mikroorganismerna och deras gifter kan alltså animaliskt protein följa med. Det förekommer även kvicksilver(tiomersal) i varje vaccination.
Skador av vaccinationerna kommer aldrig fram till allmänheten, allt tystas ner......

Många människor utan påvisbara antikroppar i blodet kan ändå uppvisa praktisk immunitet vid epidemier och inte bli smittade eller sjuka.

Vacciner leder till försvagat immunförsvar och du blir sjuk i något annat! eller får influensan direkt!

Joseph Mercola, leg läkare och osteopat:
Vaccinationer trycker ned kroppens immunfunktioner ochöppnar den för utveckling av många andra sjukdomar

Se hela bilden

Från Hans Elvesjö hemsida: http://web.telia.com/~u55602234/A07.htm

Påssjuka

Dr Shepherd följde i början av sin karriär den ortodoxa medicinens behandlingssätt av påssjuka dvs vila, värme, isolering och lungnade medel om verken är för stark. Som husläkare på ett homeopatiskt sjukhus kom hon i kontakt med 3 fall av påssjuka på en isoleringsavdelning. Då behandlade man påssjuka med Belladonna eller med olika former av kvicksilvertillredningar. Två av de tre flickorna fick problem med äggstockarna som varade i flera år. Dr Shepherd fick uppfattningen att de homeopatiska medlen inte var bättre än de allopatiska när det gällde påssjuka. Några år senare fick hon i sin hand en liten bok av Burnett. Där menade författaren att Pilocarpine i låga potenser var specifikt för öronspottkörtelsjukdomar speciellt då påssjuka. När hon var prktikant i homeopati hörde hon nedvärderande åsikter om Burnetts författarskap. Hon ångrade djupt att hon inte undersökte innehållet i boken tidigare, för den innehåller många värdefulla upplysningar vid behandling med homeopatiska medel. Pilocarpine orsakar stark salivavsöndring vilken visar att medlet har stor effekt på salivkörtlarna. Dr Shepherd började använda Pilocarpine 6 vid påssjuka. Det visade sig vara ett alldeles utmärkt medel, som även kan tas preventivt. Svåra attacker av påssjuka behandlas med Parotidium 30, nosoden för påssjuka.


Kikhosta

Dr Shepherd använde sig av Dr Clarkes beskrivning av nosoden för kikhosta Pertussin. Hon började använda Pertussin och resultaten blev över förväntan. Därefter började hon använda nosoden på kliniker och lekskolor. Fyra år föra andra världskriget behandlades 250 barn med Pertussin. De barn som hade genomgått en fullständig behandling blev återställda inom två veckor. Pertussin kan även användas i förebyggande syfte.
Mässling

Dr Shepherd var under många år allmänpraktiserande. Under den tiden bröt fyra epidemier ut och hon behandlade många hundra fall med homeopatiska medel utan att ett enda dödsfall inträffade. Det kom till hennes kännedom om att i omgivningarna utanför hennes område dog många barn av sjukdomen. Kent menar att "routinists do well in measels with Pulsatilla och Sulphur, occationally requiring Aconite and Euphrasia"

De flesta använda homeopatiska läkemedlen var: Aconitum, Antimonium, Crudum, Apis, Arsenicum, Belladonna, Bryonia, Euphtasia, Gelsemium, Ipecacuanha, Phosphorus, Pulsatilla, Phus tox och Sulphur.

  

Barnförlamning (Poliomyelit)

Med poliomyelitis menas inflammation i ryggradens grå substans men i dagligt tal är det fråga om en infektion med en av poliovirusets tre strängar. Poliomyelitis orsakas av poliovirus I, II och III. Viruset infekterar celler i strupen och tarmarna. 2 % av barn som smittats av polio får hjärnhinneinflammation och förlamningar. Under 1960-talet poliovaccinerades alla barn i Sverige. Roberts menar att man officiellt vill statistiskt ge intrycket av att barnförlamningen har utrotats men i själva verket finns det lika många barnförlamningsfall som förut men dessa har diagnostiserats på ett annat sätt.

När Lathyrus sativus prövades på friska människor visade de symtom på barnförlamning. Dr Grimmer i Chicago har använt medelt i preventivt syfte med 100 % framgång under 30 år. Dr Taylor Smith i Johannesburg menar att man kan använda medlen Belladonna, Gelsemium, Physostigma och Lathyrus i början på sjukdomen. Han använde Lathyrus sativus i profylaktiskt syfte på en grupp av 82 friska barn och vuxna. Tolv barn från gruppen var i direkt kontakt med de som fått barnförlamning. Ingen av dessa tolv barn fick barnförlamning.


  

Nästa pandemi

Nästa pandemi kan vara fågelinfluenzan. Den karakteriseras av två temperaturtoppar. Den andra temperaturtoppen förstör lungorna så det bästa är att sjukdomen stoppas vid den första temperaturökningen. På grundval av de symtom som fågelinfluensan skapar kan följande medel användas enligt likhetlagen: Phosphorus, Rustoks, Arsenicum, Veratrum eller Baptista (Dr Kavouras)Phuuu jag tänker aldrig vaccinera mig! Och rekommenderar ingen att göra det!

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Tror att många är lite osäkra på om de ska vaccinera sig eller inte, kan bli lite av ett grupptryck bland vänner och bekanta.

2009-07-23 @ 12:56:02
Postat av: Malin Engström

Jag gick faktiskt och funderade på det just det här för bara några dagar sen. Jättebra att du skriver om den här frågan.

2009-07-23 @ 13:12:42
Postat av: Susanna

ÅHHHH...vad glad jag är för att jag har hittat din sida. Den är underbar, och 'helheten' är ju helt underbar med. Är uppvuxen i en Hälsokostaffär, och börjar nu mer och mer hitta 'min' väg, i läkandets konst.Susanna

2009-07-23 @ 14:34:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0