Vår Energi, en kastande bil och kurs i Falun, hyllning till mina barn!

Igår var det dagen lite upp och ned, vissa dagar är mer upp och ner än andra...det vet vi alla....jag var så trött när jag gick upp(det är det värsta jag vet att vara trött..) gjorde mina vanliga sysslor på morgonen skulle sminka mig lite och trodde att jag hade en ögonskugga i handen...
men det var ögonbrunsskuggan jag målade fel....det var bara att tvätta av sig och börja om......
sedan kom jag till tandläkaren och det var fel tid...  Jag trodde att jag var 10 minuter sen men det var 40 minuter sen.......

Fixar med födesledagspresenter, biljetter till Falun ......åt lunch på stående fot ....kom till Helheten 10 minuter försent, hade missat en telekontakt........sedan var det nio personer anmälda till våran kväll "Vår energi", det ramlade in 19 personer och våfflerna fick delas.... många skrev upp sig på min dörr för att -JORDA -DIG-ENERGI-Fotmassage........böt personer var 15:e minut......kvällen bara susade förbi men var väldigt trevlig och energigivande(för dem).
Helena djurhomeopaten kom springande med en algdrink till mig i nödens stund, tack Helhena du är alltid en pärla.........

Gästerna fick lämna sitt gamla batteri i en hatt och fick med ett "Tankebatteri hem". Jag hade gjort batterier i visitkortsformat och tryckt batterier på dem och mina praktikanter hade skrivit väl valda affirmationer i dem. Det var väldigt omtyckt......och vi skall inte prata om auralyftet det var verkligen ett lyft tyckte alla.

Alla var nöjda och belåtna, jag kom hem straxt före 23 och mina batterier var slut, det hade de varit hela dagen och jag säger till Johan att jag är så vimmelkantig...och lite yr.......då börjar han skratta och då har jag tappat ena glaset i mina glasögon.......inte hade jag märkt det.......gud vad jag skrattade åt mig själv......hur tokig får man vara?

Kom och tänka på en annan gång när min bil betedde sig så konstig och jag fick för mig att det var min rädsla när det är halt som gjorde att bilen slängde så konstigt....jag intog då Argentum nitricum(silver).....de som "far rakt in i sin rädsla " och upplever den.....det funkade bilen gick riktigt rakt tyckte jag. En dag skulle min bror låna min bil och han åkte 10 meter och kom tillbaka och kröp under den, då hade två drivknutar gått sönder i bakaxeln och bilen slängde som bara den. Jag  blev helt vit i ansiktet och berättade för min bror att jag tagit homeopatmedel för att jag trodde att jag inbillade mig att bilen slängde på baken......då skrattade vi lika mkt som igårkväll...... i huvudet på en homeopat......är det lite snurr ibland , vad är det som är vad.......?????????? Det är så enormt med homeopatin att man kan ta medel för sina känslor.....äta ett ämne så man kör med trasig bil, inte illa va? Jag berättade det på min kurs i Homeopati och alla tyckte att det var roligt.....

Här är några terapeuter från Falun, värdinnan är Maria trea från höger.......en värdig värdinna med mkt kunskap och god mat. Idag åt vi äppelkaka utan socker men med Chilipeppar i, det var intressant smak och skall öka förbränningen och ta bort förkylningar.....Torsten hennes man är 87 år och hade lagat potatislökgratäng med kikärtsbiffar till...mums vad gott!!!!

Idag var jag till Falun(hoss Maria och Torsten igen) och det kom bara tre till min kurs där tre blev sjuka idag och två som inte hörde av sig. Lite tråkigt men rätt är rätt och de rätta personerna var där. Det blev en väldigt privat kurs och vi kom in på mkt bredvid, men det var väl det som var meningen........men när jag kom till tåget och satte mig så somnade jag direkt.....var helt slut.....

Jag har varit trött hela veckan kanske är det miljöombytet, väderombytet, semestern ja allt som kommer efteråt, eller är det denna snö som jag verkligen inte gillade attt den kom.....jag är trött på den nu, jag vill att det skall vara vår nu!!!!!!
Imorgon och på lördag har jag kurser på Helheten, Kvaliteétsäkring för terapeuter.....de kommer från Örkelljunga, Göteborg, Sala, Uddevalla och lite var stans...det skall bli spännande och skönt att vara på hemma plan.

Jag måste nog sluta resa för jag vill vara hemma hos mina flickor medans de bor här hemma, så här fina är de....
de är inte bara fina utan också så trevliga och bra på alla sätt och vis. Jag kan stolt säga att de inte är som många andra tonåringar.......de är så medvetna om känslor, mat, relationer och livet...jag lär mig hela tiden av dem!
Mina läromästare, tack mina små sötisar!

Kort taget på våran balkon på Playa de Inglés, Gran Canaria nu för två veckor sedan, inte utan att man längtar redan tillbaka.....fast det var skönt att komma hem.

-Borta bra men Hemma BÄST!!!!!

Jag har ju en till som inte bor hemma, men som även hon min läromästare men världens bästa blogg.....jag har behov av att läsa den varje dag.....på så sätt har en "morsa lite koll"" http:// bullerirunnaby.blogg.se ,  Sophia är stark som en oxe och är en väldigt gammal själ.....klok som en Uggla, vilken tur att hon valde mig till mamma...TACK Sophia!!!!PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0