Ibland får jag väldigt trevliga mail till jobbet...

Hej Iren !
 
Tänkte skriva lite om Nellie, som du gärna får dela med dig.
 
Nellie heter vår kära Bearde Collie tik som snart blir 8 år.För ca 1 1/5 år sedan började Nellie halta och man såg att hon hade riktigt ont. Veterinären skrev då ut Rimadyl och trodde att det skulle bli bättre på ett par veckor. Men tyvärr var så inte fallet, när Nellie sedan röntgades såg de att hon hade en svår artros och menade att OM hon skulle bli bra krävdes en operation.Jag som Nellies matte funderade fram och tillbaka det kändes inte riktigt bra att skicka Nellie på operationen men efter disskussion  med veterinären bestämde vi dock att okey Nellie får genomgå operationen. Hon opererades för ganska precis 1 år sedan, efter operationen blev det simning 1-2 ggr i veckan i ca 2 mån.Jag tyckte hon gjorde små framsteg men veterinären tyckte framstegen tog för lång tid.Inte lätt att gå med en nyopererad hund ute i snö och halka.När vi i mars i år var på sista kontrollen tyckte veterinären att Nellie inte alls hade återhämtat sig som hon skulle,( vet inte om det finns något facit på det ) hon tyckte helt enkelt att vi skulle låta vår kära hund få somna in.

NEJ ! Jag vill ge Nellie mer tid, hon äter är go och glad.Fick då samtidigt en blick av Nellie som gick rakt genom mig och sa NEJ matte ge inte upp nu. Jag gick då på min magkänsla att nej Nellie är inte redo för Hundhimlen. Jag gick sedan en kurs hos Iren som handlade om vävnadssalter och då kändes det så rätt att det är ju det som Nellie behöver.Nellie har nu ätit från 2  olika vävnadssalter i ca 6 mån och hon blir bara bättre och bättre, nu går vi åter våra dagliga promenader på 45 min utan några problem.Och Rimadylen har vi slutat helt med.
Nellie har även  blivit hjälpt med Homepatin för sin Epilepsi vet faktiskt inte när hon senast fick ett anfall.Tänk vad homeopatin kan göra!!!!
 
Tack Iren !!!
 
  
......och lite om matte( som du självklart får dela med dig)
  
Sommaren 2009 upptäckte jag en fästing på ryggen, min man fick ta bort det lilla otäcka krypet.
Efter ca 2 veckor fick jag plötsligt yrsel och kunde inte fästa blicken ordentligt.På kvällen fick jag sedan feber som snabbt steg upp till nästan 40 grader
Kände en olustig känsla i fötter och ben samtidigt som jag fick väldigt ont i nacke och rygg. Kontaktade därför läkare som konstaterade att det var Borrelia.
Jag hade inte någon röd ring kring bettet däremot kliade det. Fick då antibiotika utskriven som jag skulle äta i 10 dagar.Blev dock inte helt bra eftersom jag kände att vänster arm och ben inte ville vara med riktigt. Vet inte hur många gånger jag kontaktade Vårdcentralen för att jag önskade komma på återbesök. Som svar var det allt från ta en Alvedon, du har nog bara träningsvärk, du får räkna med att må så här minst ett år efter fästingbett..........Kontaktade sedan Iren och fick då Hypericum och Ledum kände redan efter några dagar att det blev bättre. Nu har det snart gått ett halvår och jag mår riktigt bra.
 
Tack tack tack Iren !!!
Yvonne Persson  Lindesberg

TACK Yvonne, det är så fint att jag får dela med mig.
TACK TACK TACK

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Hoppas att det kan hjälpa andra. Jag VET ju att Homeopatin fungerar.Dina kurser är så roliga och lärorika,kan verkligen rekommendera att gå dessa kurser och vilken nytta man har av dem.

2009-11-26 @ 20:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0