Mail från min tyska vän ang Svininfluensan i Tyskland:

Hej Iren,
 
jag hittade många artiklar i tyska tidningar att svininfluensa vaccin testas i några tyska universitetssjukhus på barn. Där fanns en annons i en östersjö tidning i Tyskland att Universitetssjukhuset i Rostock söktes barn mellan 3 och 18 år för vaccintests. Föräldrarna skulle få 250 Euro per barn. Är det inte vidervärdig sjuk? Fy vad jag mår illa. Jag har skickat med en link, men den är tyvärr på tyska.

http://info.kopp-verlag.de/news/schweinegrippe-experimente-an-kindern.html

http://www.stegmann-finanz.de/pdf/150909SchweingrippetestanKindern.pdf
 
 
Dessutom har jag hittat något annat:
 
Tidskriften "The Sun" hade en artikel den 1. augusti 1989 där det stod att det fanns någon hemlig plan av regieringen att implantera microchips i hela bevolkningen genom en vaccin.
 
Tyvärr är tidningsartikeln otrolig dålig att läsa, trots att den är på engelska, eftersom kvaliteten är nästan inte läsbart.
Artikeln ska vara i Bill Coopers book "Behold the pale horse" från 1991  (S. 444)
 
http://schweinegrippe.blog.de/
 
http://ronpaul.blog.de/2009/10/28/zeitungsartikel-1989-warnt-mikrochipimplantierung-deckmantel-schweinegrippen-schutzimpfung-7264434/
 
Det ska vara redan planerad för militär att kontrollera vid checkpoints om alla individer är vaccinerade. Om de inte är det så ska de tvångsvaccinerats. Det ska redan existera någon test i Boston där man har utvecklat någon form av vaccinkort där man kan se vem som är vaccinerad.
 
http://www.youtube.com/watch?v=eB7OwPk5Z78&feature=player_embedded#
 
 
Oh jag mår illa. Hur ska det hela sluta. Varför springar folk och vaccinerar sig. Fattar de inte? Jag ska inte ta en ända spruta med nånting, inte ens hos tandläkaren.
 
Hoppas att du orkar tittar på länken. Kanske har du själv redan hittad det. Jag tänkte att det kanske var intressant för dig.
 
 
Har det så bra. Jag önskar dig mycket styrka och hälsa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0