Mer om Svininfluensan färska nyheter!

Idag på löpsedlarna stod det om en fyraåring som höll på att dö efter vaccinet. Bra att nu börjar den verkliga sanningen komma fram.
Min mammas vännina insjuknade efter en vecka och ligger nu i koma.
De som har dött i influensan har haft andra sjukdomar innan, även 3-ringen i Stockholm.
Mannen i Örebro dog i hjärtinfarkt och hade förmodligen gjort det även om han inte hade fått svininfluensan. Jag pratade med en som kände honom.
En annan kille fick lugnhinneinflammation av vaccinet och över 40 grade i feber i fem dagar.


Mer om svinet från expressen:
BIVERKNINGAR AV VACCINET

Vanliga:
o Ömhet, rodnad och smärta vid injektionsstället och i armen.
o Influensasymtom av typen feber, frossa, trötthet.
o Huvudvärk av lite kraftigare karaktär.
o Värk i kroppen och allmän sjukdomskänsla.
Mindre vanliga:
o Illamående.
o Kräkningar.
o Magont.
o Diarré.
o Yrsel.
o Utslag.
o Sömnlöshet.
Sällsynta:
o Påverkan av nervsystemet genom att antikroppar som bildas också angriper kroppens egen nervvävnad. Det kan leda till tillfällig förlamning, som i de allra flesta fall går tillbaka med eller utan behandling.
Hur många som  drabbats:
o Mer än 200 rapporter om biverkningar har lämnats in till läkemedelsverket. Ytterligare 500 rapporter har lämnats in av privatpersoner.
o 37 patienter har fått allergiska reaktioner som bedömts haft en koppling till vaccinet.
15 av dem har ansetts vara allvarliga.
o Totalt är det drygt 20
rapporter om allvarliga biverkningar som kommit in till läkemedelsverket.
Kommentar från Annika Linde, Smittskyddsinstitutet:
o ”Vi har inte sett några allvarliga biverkningar i någon högre grad hittills. Biverkningsgraden är som förväntat utifrån de förstudier som gjorts.”

Egna tankar:
De räknar med att några reagerar och att några t o m dör av vaccinet, det är sånt so mhänder vid massvaccin. Så har det alltid varit när 9 barn dog i Sverige av kikhostevaccinet, så var det bara så att det fick man räkna med!

Källa: Läkemedelsverket och vårdguiden.
VILKA SKA INTE TA VACCIN? 

 Du som är sjuk:
o Du som har en pågående infektionssjukdom, exempelvis med feber eller luftvägsinfektion, ska vänta med vaccineringen tills några dagar efter att du har blivit frisk.
Du som är mycket allergisk mot ägg:
o Om du kan vaccinera dig
eller inte beror på hur allergisk du är. Din läkare kan bedöma om du kan vaccineras eller inte. Det finns ett annat typ av vaccin, Celvapan, som inte köpts in till Sverige. Det innehåller inga tillsatser och är ett cellbaserat vaccin vilket innebär att även äggallergiker kan ta det.
Du som har lämnat prov och vet säkert att du redan haft svininfluensan:

hittat på nätet:
Postat av Ej inloggad Wikked 27 den 8 nov 2009 kl 17:11
Att ta ett vaccin som fler dött och hamnat i koma av än själva viruset finns inte i mitt universum, man kan inte annat än att tycka synd om dom stackare som lurats att spela med i den penga industri som råder kring mediciner. Hade folk dött som flugor runt mig hade jag övervägt att stoppa i mig något jag riskerar att dö/ bli väldigt sjuk av.
Till alla er föräldrar som funderar på att vaccinera era barn samt ni gravida som tänker ta vaccinet, ta ert ansvar som förälder och se till att INTE ta vaccinet..
Borde va straffbart att va så dum som gemene man verkar va..

Postat av Ej inloggad TrexTrias 109 den 8 nov 2009 kl 16:11
Vaccinet är helt nytt och inte testat tillräckligt. Vaccinet saknar data som kan styrka att vaccinet är säkert att ge till: barn, gravida, astmatiker, den övriga gruppen i
den männskliga populationen. Vaccinet kan frambringa anafylatisk (dvs. livshotande) chock. Det skall finnas utrustning för återupplivning omedelebart tillgänglig
vid vaccinationstillfället. Vaccinet kan framkalla dödlig sjukdom. Innehållet i vaccinet kan framkalla en autoimmun reaktion som är farlig och kan leda till nervskador
och i värsta fall döden. Vaccinet innehåller Tiomersal (form av kvisksilver). Kemikalierna i Tiomersal är dödliga, kan orsaka cancer, hjärn- och leverskador.
Vaccinet innehåller miljögift. Vaccinet klassas som farligt avfall. "Svininfluensa" vaccinet utfyller kriterierna för att klassas som biovapen. Vaccinet innehåller kända
och okända virus från cellkulturen den är framodlad i. Det finns inte tillräckligt med studier på att adjuvanten Squalene (som ingår i vaccinet) är tillräckligt säkert för
att få användas i vaccin, avsett för människor. Det föreligger däremot bevis på att man har konstanterat att adjuvanten Squalene har haft förödande bieffekter i
vaccin injecerat i människor och djur. Vaccinet inte bara ökar risken för cancer, utan även att den typen av cancer kan vara obotlig. Svininfluensan har inte vad som
krävs för att bli ett aggresivt pandemiskt virus. Svininfluensan saknar sjukdomsalstrande markör, vilket är avgörande för om influensan skall bli av en aggresiv art.

Alla inblandade har valt att offra medborgrnas hälsa, för på så vis rädda sig själva från att bli avskedade eller avsatta från Institutionen eller från sin politiska position,
då det teckande kontraktet på det otestade pandemivaccinet nu förefaller vara onödigt, oåterkalleligt och dessutom en miljardaffär. Mörkläggning av en politisk skandal
går inte att utesluta. En av de bakomliggande orsakerna till pandemin och antidoten är den lukrativa affärsverksamheten som bedrivs av vaccintillverkande företag.
Det föreligger sannolika skäl att ingen pandemipotential föreligger (under förutsättningen att dom inte startade massvaccineringen). Massvaccinitationen är ett svepskäll
för masstest av nya experiment vaccin. Vaccinets allierade tänker använda befolkningen som smittspridare.
Efter 2 veckor av dom första vaccinationer så ökade fall av smittade svininfluensa fall.

Postat av Ej inloggad De Batt 60 den 8 nov 2009 kl 15:53
Och vem vill riskera att hjärnans utveckling hämmas hos foster och unga barn av etylkvicksilvret i det mycket giftiga ämnet tiomersal. Sån här info är dolt under ytan, och sånt får man misann ta reda på själv och inte bara lita till myndigheters prat om att det är ofarligt att vaccinera sig.

Och vad gör läkemedelsbolag, typ Glaxo Smith Klein som hamnar i en allt sämre ekonomisk situation? Jo, letar desperat efter nya affärsmöjligheter så klart. 1.2 miljarder direkt in på Glaxos konto - bara från Sverige för att Soialstyreslen krev under ett bindande avtal i nov. 2007 om att köpa vaccin i stor omfattning OM influensan skulle klassas som en pandemi. Så... vilka intressen låg bakom ändringen i maj 2009 av definitionen för vad som avgör när en influensa ska klassas som pandemi? Gissa!!!

Det innehåller även Squalene/hajleverolja,
Immunologer har i decennier vetat att en mikroskopisk dos av bara några få molekyler av adjuvanter injicerade in i kroppen kan orsaka en rubbning i immunsystemet. Man har vetat sedan 1930-talet att oljebaserade adjuvanter är särskilt farliga, därför är dessa begränsade till att bara få användas i samband med experiment på djur.
Gå in på www.cmef.eu och läs!
Jag kan lova att du inte vill vaccinera dig efter att ha fått veta.
Leif Arnold har polisanmält alla inblandade i denna skandal.


Detta kunde ha hänt oss om Alva fått antibiotika när hon hade svininfluensan. Om man har influensan hjälper inte antibiotika utan den slår ut hela immunförsvaret mot viruset och då dör man.

Göran skickades hem – dog i svininfluensan

TJÖRN. Göran Andersson, 49, dog i svininfluensa efter besöket på jourcentralen.

Han misstänkte själv vad det handlade om – men fick medicin mot lunginflammation.

– Han kunde nästan inte andas. Så fort han ansträngde sig kippade han efter luft, säger brodern Hans.

Medicinerna står kvar i Göran Anderssons kök: antibiotika, slemlösande, kortison och receptbelagd hostmedicin. I hörnsoffan i vardagsrummet sitter syskonen Marit, 48, och Hans, 47.

– Vi uppfattade vår bror som en frisk person. Och han hade en stark integritet. Vi månar om den, säger Marit.

Göran levde ett tillbakadraget liv, tillhörde inte någon riskgrupp. Och han var inte vaccinerad.

– Han var en ganska stark människa, säger Hans.

En vecka med hög feber

Göran satt i rullstol, förlamad i benen, men klarade det mesta på egen hand. Han levde ensam i sin villa, arbetade på Sahlgrenska, körde bil själv, byggde datorer och hjälpte andra som hade problem med teknikprylar.

– Han var väldigt snäll, hjälpsam och omtänksam, säger Marit.

Göran kände att han var på väg att bli sjuk för två veckor sedan. Han trodde att han hade åkt på svininfluensa. Efter nästan en vecka med hög feber ringde han till sin lillebror.

– Han ville till jourcentralen i Stenungsund och jag följde med honom dit. Jag rullade in honom men sen ville han att jag skulle gå ut och vänta utanför, säger Hans.

Obducerades

Marit har begärt ut journalen. I den står att Göran Andersson med stor sannolikhet hade lunginflammation. Han och Hans tvingades åka ner till Göteborg för att hämta ut medicinerna.

I journalen står också att Göran blev bättre under besöket. Men det håller inte Hans med om.

Det var han som hittade sin bror livlös vid nio i måndags morse, drygt ett dygn efter läkarbesöket.

Marit krävde att broderns kropp skulle obduceras. Undersökningen visade att han dött i svininfluensa.

– Jag har varit så fruktansvärt arg. Nu vill vi berätta för att andra ska slippa uppleva samma sak som vi.

Kerstin Danielsson

Göran skickades hem – dog i svininfluensan

TJÖRN. Göran Andersson, 49, dog i svininfluensa efter besöket på jourcentralen.

Han misstänkte själv vad det handlade om – men fick medicin mot lunginflammation.

– Han kunde nästan inte andas. Så fort han ansträngde sig kippade han efter luft, säger brodern Hans.

Medicinerna står kvar i Göran Anderssons kök: antibiotika, slemlösande, kortison och receptbelagd hostmedicin. I hörnsoffan i vardagsrummet sitter syskonen Marit, 48, och Hans, 47.

– Vi uppfattade vår bror som en frisk person. Och han hade en stark integritet. Vi månar om den, säger Marit.

Göran levde ett tillbakadraget liv, tillhörde inte någon riskgrupp. Och han var inte vaccinerad.

– Han var en ganska stark människa, säger Hans.

En vecka med hög feber

Göran satt i rullstol, förlamad i benen, men klarade det mesta på egen hand. Han levde ensam i sin villa, arbetade på Sahlgrenska, körde bil själv, byggde datorer och hjälpte andra som hade problem med teknikprylar.

– Han var väldigt snäll, hjälpsam och omtänksam, säger Marit.

Göran kände att han var på väg att bli sjuk för två veckor sedan. Han trodde att han hade åkt på svininfluensa. Efter nästan en vecka med hög feber ringde han till sin lillebror.

– Han ville till jourcentralen i Stenungsund och jag följde med honom dit. Jag rullade in honom men sen ville han att jag skulle gå ut och vänta utanför, säger Hans.

Obducerades

Marit har begärt ut journalen. I den står att Göran Andersson med stor sannolikhet hade lunginflammation. Han och Hans tvingades åka ner till Göteborg för att hämta ut medicinerna.

I journalen står också att Göran blev bättre under besöket. Men det håller inte Hans med om.

Det var han som hittade sin bror livlös vid nio i måndags morse, drygt ett dygn efter läkarbesöket.

Marit krävde att broderns kropp skulle obduceras. Undersökningen visade att han dött i svininfluensa.

– Jag har varit så fruktansvärt arg. Nu vill vi berätta för att andra ska slippa uppleva samma sak som vi.

Kerstin Danielsson

Finns det skäl att inte ta vaccinet?

En rad biverkningar har kopplats till vaccinet. Du riskerar att bland annat drabbas av feber, huvudvärk, övergående utslag, magont och möjligen tillfällig förlamning.

Mer vanligt är svullnad och övergående smärta på injektionsstället.

Varför har vaccinet stoppats på andra håll?

Schweiziska myndigheter har stoppat Pandemrix-vaccinet för barn och gravida. De gör en annan bedömning än svenska myndigheter och anser att forskningen är alltför bristfällig.

Varför är det kvicksilver i vaccinet?

Det fungerar som konserveringsmedel.Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tycker att det är bra när du lägger upp fakta om svininfluensan just för jag inte heller tror att det är bra. Blev kallad " självisk" av massor i skolan idag för att jag är den enda som typ inte kommer ta vaccinet i min klass...

2009-11-09 @ 16:56:37
Postat av: Sonja

Jag skulle ju inte kalla det här objektiv fakta, snarare subjektiv skrämselpropaganda. Den här typen av skriverier hjälper inte någon och jag undrar varför man ägnar så stor kraft på att skrämma upp människor?

Det här sättet att skriva och propagera får mig, och många med mig, bara att bli anti mot allt vad homeopati heter. Jag tror helt enkelt inte på er pga att ni är så övertydliga i att vilja skrämma mig för vaccinet.

Räcker det inte med att svininfluensan i sig är hemsk och farlig och i första hand drabbar barn och unga? Låt människor ta sina egna beslut och hjälp dem istället med råd om hur de ska göra om de drabbas av influensan.

Ps. Ang Alva och svininfluensan - man ger inte antibiotika mot virus, det har man aldrig gjort. Antibiotika biter inte på virus och det har man aldrig trott heller.

2009-11-14 @ 16:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0