Mer om Svininfluensan och Gardasil

Hela tiden får jag frågor om vaccinet och svininfluensan, det finns massor att läsa om det på nätet och jag säger bara det säg NEJ!!!!!! Det handlar om en helt vanlig förkylning som är bra att ha och träna immunförsvaret för kroniska besvär och andra otäcka sjukdomar.

Nu kommer det att komma många skräckreklamfilmer i tv som de som gjort vaccinet står bakom och skall skrämma oss till att ta vaccinet, Svenska staten har köpt för 18 miljarder kr, så det är klart att de vill att alla skall vaccinera sig nu när det är inhandlat. Trots att det inte är utprovat helt ännu.
Många biologer ropar högt eftersom det är både svin, får och fågel i vaccinet.

Vaccinationsspektaklet i Tyskland håller på att bryta samman totalt sedan det blev känt att Paul-Ehrlich-Institutet som beställt vaccinet till det tyska folket har beställt ett annat beprövat influensavaccin till sig själva och till medlemmarna i tyska riksdagen och till de tyska soldaterna. Så det tyska folket ska få Pandemrix med etylkvicksliver och skvalen medan de själva får ett vanligt influensavaccin. Barnläkare rasar och många av dem vägrar att vaccinera tex gravida och små barn och andra utsatta med det oprövade skvalenvaccinet.

 

 

Läs www.spiegel.de

Läs den svenska översättningen här

www.welt.de Läs mer Läs mer genom Googles översättningsfunktion

 

Samtidigt så rapporteras det in allt fler biverkningar från vaccinet här i Sverige . Läkemedelsverket utreder också ett dödsfall som har skett efter en vaccination.
http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/190-tal-biverkningar-av-vaccinet-1.979474
http://www.expressen.se/halsa/1.1750592/de-blev-sjuka-av-vaccinet
 

 
Mer info hittar du på:
http://vaken.se/modules/smartsection/category.php?categoryid=29


http://www.vaccinationsfaran.se/

Som en av mina läsare sa i kommentar
Varför vaccinera sig när biverkningarna är farligare än själva influensan??? Nu har det dött tre st i Sverige av vaccinet.....fler kommer det att bli!


Så har vi ett annat hett ämne:

mer om gardasil:

 

http://www.mammormotgardasil.nu/news_1.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0