TACK för alla gratulationer för pojken i familjen!

Jag har fått mängder av sms, mail och samtal angående den nya familjemedlemmen. Det värmer så att alla är så glada. Vi är oxå så jätte glada och alla mår så bra.
TACK för all uppvakning och omtankar!
Tänk vad fort och bra det går att förmedla sig nu, jag fick ett kort på bäbisen av Christian i min mobil, det kunde jag sedan vidarbefodra till mina vänner snabbt och enkelt, ja till och med till Karibien där min brors äldsta pojke Ronny och hans tjej Carro är just nu.

Jag arbetade till 15 idag och sedan bokade jag om några för att få åka till Runnaby. Bella kom hem idag och jag ville vara där och försöka hjälpa till nu när det blev så många barn helt plötsligt.

Tänk att de bara flyttar in........ en efter en...

Bella var på bra humör idag och tittade lite försiktigt på sin bror, sedan gjorde hon inte så mkt notis över den lille.
Vi lekte i nästan 5 timmar, "Bella lekar" då. Vi hittade en ny lek då jag skulle stå på knä och hon skulle krypa in under mig, hon skrattade så hon tjöt. Vi låg nog i sängen i tre timmar och försökte leka de lekar som Bella ville leka. De är svårt att hitta på saker för det går inte att styra henne, eller att prata sig till en lek, utan man får försöka hitta på i stunden något som hon reagerar på och skrattar till. Jag sjöng massor som vanligt men ikväll visk sjöng jag lågt och det var verkligen spännande...... hon blev så nyfiken när jag viskade, det var roligt.
För Bella finns bara nuet och inget annat. Det är så svårt att veta vad och hur mkt hon förstår när hon inte pratar alls. Men jag tycker nog att det går sakta men säkert framåt.
Jag ser fram emot att hon skall få börja på särskola till hösten, det blir nog en annan träning då och hon kanske blir lite mognare för träning av specialister.

Här kommer ett litet collage från ikväll, tyvärr fick jag inte med Bella på en enda bild. Men jag har nog över 1000 bilder på henne förut. "Björnungen" kom med i varjefall, honom har jag inte så många på!




Farmor var där när jag kom, och Maja säger här hej när hon skall gå, men Maja tyckte inte att hon skulle åka.
Maja pratar hela tiden och hon är så rolig och så jätte förståndig. Hon pekar på bäbisen och säger bäbis....
Säger BRA och klappar händerna när jag sjunger.... det är lika roligt varje gång!

Man kan lugnt säga att det var en frid i Runnaby idag. Bäbisen tuttade och sov, Maja somnar alltid straxt efter 18 tiden ensam i sin säng..... hon har verkligen fått rutiner och vet direkt när hon skall sova. Det är helt otroligt de bara lägger in henne så somnar hon ensam. Tur är väl det..... för det gör inte Bella.
Jag tror jag låg en timma och spelade spel på min mobil, Bella gillar det hon tittar då hela tiden in i den tills hon somnar.....men det tar tid.

Bella och jag från i somras när altanen blev klar och vi firade med bullar... det gjorde vi även idag...firade med bullar!!!! Kanelbullar.

Lisa min praktikant som böjrat på Helheten i måndags berättade att utomlands så står vi i Sverige för kanelbullar,
inte undra på att vi har kanelbullensdag t o m här. Lisa har bott i Dubai i 12 år så hon har så mkt att berätta.
vi har haft lite mail kontakt för hon var min besökare och gick många kurser för mig innan hon åkte. Nu skall hon vara på Helheten och vi skall förhoppningsvis bygga upp ett arbete till henne. Jag är så tacksam för att hon har kommit till mig för att hjälpa till med alla projekt jag har. Jag behöver verkligen en höger hand till, och Lisas passar så perfekt!


Det kändes skönat att kunna göra något för familjen i Runnaby ikväll, för till veckan är jag helt fullbokad och har svårt att hjälpa till.... mostrarna får rycka in. Menå andra sidan finns pärlan, farmor, famyr (som Maja säger) Maud till hands.

Imorgon arbetar jag i Stockholm, funderar på att ta bilen faktiskt. Tjänar mkt väntan och tid då.

Onsdag är som vanlig och sedan bär det väg till Sågarbo i fyra dagar för utbildning.

Fridens liljor till er Alla, som min pappa alltid sa när han gick!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0