Så har det gått för Madde, efter en vecka med homeopatmedel!

Fick meddelande från Madde idag på fb.
Så här skriver hon ordagrant:

Madelene Katarina Flink den 19 juli kl. 18:34
Nu min kära dr Iren ska jag försöka avge en veckorapport :)
Jag har nu ätit den första veckan med hirs, linfrö, youghurt och dina föreskrivna piller .. Jag började med dom förra Söndagen ,Tis-Onsd förra veckan va 2 dagar med smärta ryggen, alla muskler, och ett huvud som värkte konstant Sedan Fredag så vips :) alll värk borta

Jag kissar som en galning ,svettningar finns det ont om dock en del i skallen som vanligt (verkar vara enda svettkanalen på min kropp)
Igår söndag kunde jag dock se att min vänstra kinds röda spår försvunnit massor redan =) men höger kind är fortfarande rödspräcklig..

Det som jag känt av mycket av är att min nästorrhet o andningsbesvär avtagit massor , jag har inte behövt använda spray på hela veckan
det 3:e som jag inte har en aning om det har med dina piller att göra är att jag inte har något som helst behov av sötsaker !! Tog en tugga på en kexchoklad härom dagen men se den smakade inte alls så den åkte i soporna :) kanske en positiv bieffekt ?
Ett annat inte så positivt e att jag inte kan somna på kvällen kryp i benen o armarna känner inte av detta dagtid utan så fort jag intar ryggläge fast nu har jag ju sovit i 2 år så jag kanske e utsövd för en bra tid framöver :) Inte en enda gång sedan hirs,linfrö,blandningen startade har jag känt någon större smärta sista dagarna helt smärtfri :)
Jag fortsätter med med dina ordinationer o återkommer med vidare rapporter
kramkram på dig så länge
P.s helt okej o lägga ut våra konversationer på din blogg för dom som vill följa med oss på resan mot ett piggare liv.

TACK Madde jag vet många som är intreserade hur det går för dig.


En Orkidé till dig som varit så duktig och följt alla ordinationer som du fick....

KUL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0