tisdag Spa-kväll på Helheten

Så kom äntligen kvällen som vi på Helheten hade sett fram emot. Det kom jätte många gäster och helt nya gäster som inte visste att vi på Helheten fanns......


Set strömmade in människor på Vindens café, Helene min nya praktikant hade ordnat så mkt för denna kväll. Vi sålde lotter och delade ut priser på behandlingar. Konstigt var att jag vann en helt egen behandling, kanske behövde jag det?


Sofie Persson med sin mamma, Sofie är oxå min praktikant och ger Kinesisk ansiktsbehandling, Kinesisk massage, Merdian massage och "Hot stone" massa till väldigt rabatterade priser.
Det är så roligt att se mor och döttrar ihop. Många bokade in sig på semestermassager hos Sofie.


Helene fejade och grejade med allt...det var verkligen en mysig kväll.


Björn Ramstedt var där och  la Tarot kort och blev helt fullbokad redan innan han kom. Han tog 150 kr för 30 minuter och det blev många som ville gå till honom och se vad lívet hade att ge. Björn är verkligen duktig ni ser väl glorian runt hans huvud?


I väntan på meditationen som var helt kostnadsfri för att prova på..... vissa gjorde det bekvämt för sig....


Det är skönt att vila ryggen ibland.....det såg så mysigt ut...


Andra hittade sig ett hörn att samtala i .....


Mor och dotter, Helene min praktikant och sin unga mamma....det var roligt att få möta mödrarna till mina praktikanter.


Sedan började prova på meditation med Prita, helt underbar musik och det var en aktiv meditation....roligt att se och höra på. Själv var jag så trött så trött hade varit på Helheten i 12 timmar när meditationen började och kom på att jag inte hade ätit....då går tiden fort.....men den går fort när man har roligt.


Sabina min företagscoatch oå ALMI, kom och det var roligt!  vi satt ett helt gäng och drack te och pratade en lång stund efteråt det var så mysigt och trevligt att vi beslöt att göra någon liknande kväll redan den 14 juli. Många hann inte prova det de hade tänkt sig och Björn blev fullbokad redan innnan kvällen började.
TACK till Alla som kom och jobbade för denna fantastiska kväll.

TACK Sabina för allt du tipsat och hjälpt mig med!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0