Kurs i njurar och endokrina körtelsystemet Örebro

I dag var det kurs på Helheten i njurar och endokrinakörtelsystemet.
Flera som gick i torsdags gick även idag. Vilket gäng, vi var alla i samma svängningsantal. Vi hade så trevligt och mysigt och jag hoppas verkligen att jag kunde lära er något.
Vad är det viktigaste att tänka på för våra njurar????
Dricka vatten själklart, men att undvika antiklumpmedel är a-o  för njuranrna, det sätter dig i filtren och klumpar igen så att kroppen får höja bl a blodtrycket. Salt vannligt bordsalt innehåller så mkt klumpmedel att det är livsfarligt! Alla sopper, pulvermos, såser och torr varor innehåller antiklumpmedel. Det är en industriprodukt som kroppen inte kan göra sig av med.
Kissa klart är en annan grej som vi inte är så bra på, så härdan efter räknar du till 20 och sitter kvar så kommer det alltid några droppar till. Urinblåsan är en muskel, den sitter i muskelzonen i iris. Muskler måste tränas annars blir de förslappade. Claes visade oss en punkt på fotens insida nedanför fotknölen där man kan trycka om man inte vill gå upp och kissa på natten. Får ta ett kort nästa gång jag ser honom på det.

Vi gick ut och åt på 

Coco Thai

Charlotte, Lotta, Lisa och Claes + jag gick dit och åt. Det är skönt att komma ut lite när kursen är 9 timmar lång. Det är alltid lika roligt att möta andra terapeuter.

Claes är aurahealer och kommer att komma till vår invigning den 10 april då vi även tar över övervåingen. Då kan man komma och prova för 150 kr!

Susanna var inte med på lunch men hon kommer oxå med en helt ny apparat till oss den 10 april, en fettreducerar som slår sönder fettet och man kissar ut det direkt.



Lotta arbetar på tisdagar hos oss på Helheten, med en dator som gör "EKG" på hela kroppen och du kan se ditt tillstånd via datorn. Spännande hon kommer oxå vara med för en lättare kontroll den 10 april, tror att det var den biologiska åldern.


Den här vackra tavlan hängde där, vet inte vem det är som övervakar stället!

Vet inte varför det blir fet stil, får inte bort det. Kanske är det extra viktigt ikväll det jag skall säga, vad vet jag?

Endokrinakörtelsystemet är kanske det viktigaste vi har, de tillverkar våra hormoner som gör att alla organ funerar och att vi kan känna och även tänka.

Hormonerna flyter i vårt blod, till sina målorgan, vajre organ har sina receptorer för att ta upp hormonerna som är budbärare och informatörer till organet.

Så rent blod påverkar oss med extra kraft och flyt med allt, det håller oss mkt friskare. Ingefära rensar och renar vårt blod och är även bra för inflammationer.

Mariatistel rensar levern som rensar blodet som påverkar oss hela tiden.
Är ni mer intresserade så kom till en kurs, vi har kul!

ok nu blev det inte mer idag. Det känns som jag skriker när det blir stort...
jag vill inte skrika det är sent....


I morgon blir en bra dag, håll ut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0