Söndag med Bella 14 mars

Idag hämtade jag Bella vid lunch tid.
Bella var på ett strålande humör och vi hade mysigt i flera timmar.
Det händer små små steg hela tiden med Bella. Hon blir alltid lika glad när hon kommer hit och har sitt lekrum som hon springer till. Det är alltid samma leksaker som skall fram.


Här sitter hon och nyper Amanda i armvecket, det är en rolig lek tycker Bella. Hon nyper där huden är tunn, kanske är det behaglig känsla, vi vet inte eftersom Bella inte kan prata. Men njuter gör hon och ibland låter vi henne nypa, för hon blir så nöjd då. Men hur tänker hon och vad tänker hon, när får vi veta?


Nu går det att blusa med Bella, jag frågar skall vi busa i sängen och då hoppar hon upp och ler. Sedan kittlar jag henne och hon skall krypa ifrån mig fast ändå inte och så skrattar hon så gott. Ingen kan se så lycklig ut som Bella när hon har kul. Jag får inte nog att leka med vår älskade Bellis. Vi skrattade högt tillsammans, det är läkande för själen.


Så är det dags för utmaningar, hon klättrar och balanserar på sänggaveln, men ramlar eller missar det gör hon nästan aldrig. Balansövningar är något som Bella verkligen älskar att göra. Hon tog en stol och la en boll på och började vicka på stolen och försökte ha bollen kvar på sitsen. Hon skrattade högt när den trillade ner på golvet, så var det samma övning, om och om igen, hon fick inte nog.
Bollar är något som Bella börjat gilla, Amanda och hon satt på golvet och rullade dem fram och tillbaka. Vi blir så glada när vi kan göra något med Bella som hon tycker om. Bella kräver inga avenserade lekar, och det går inte att göra något som hon inte är intresserad av, då går hon bara.



Sedan gick vi ut och sprang, fram och tillbaka, fram och tillbaka en längre tid. Helt plötsligt stannade hon och smakade på snön. Tittade på mig och sedan fortsatte hon att springa. Jag fick stå så hon inte kunde springa ut från vår tomt. Men hon fattade vände och sprang på den yta som erbjöds. Hon försökte inte ens komma förbi mig, det brukar hon göra, hon vill gärna smita och springa springa springa, jag hinner inte ikapp henne och ingen vet om hon skulle komma hem igen.

Bella tycker om att vara ute, hon vill adrig sluta springa, hon har kondition och muskler som håller länge!!!
Amanda kom ut och satte sig på huk för att ta kort, då springer Bella fram till Amanda och lägger sitt huvud på hennes axel, det var en ögonblick som värmde. Hon visade verkligen att hon gillar Amanda. Vi blev så glada och helt häpna, ja jag blev så tagen att jag missdde ta kort.....


Kvällen tillbringade jag bland mina pappershögar, och tog itú med allt som jag låg efter med.
Det har varit en bra helg!

TACK för en underbar helg!

Nästa vecka skall jag ha som tema,
Vad är det mest kärleksfulla jag kan säga vid varje tillfälle, det blir en bra lärdom, förhoppningsvis en god vana.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0