Hela veckan och Mässa på Hallagården, Lekhyttan

Veckan har gått fortare än någonsin. Måndag Helheten, tisdag Lindköping, onsdag Stockholm tor-fre Helheten och nu idag lördag Må bra mässa i Hallagården Lekhyttan.''


Vi träffades i Tingsgården, Lekhyttan redan på fredagskväll för att ladda inför mässan. Vi vek 500 nya foldrar tillsammans och hade en mysig kväll i Lekhyttan. Lotta, Monica, Jessica, Sofie och Prita. De sov alla över i detta fina mysiga hus.


Så här blev vår nya folder, riktigt trevlig med en vårknopp på framsidan.


Så här fint kan man få sova i Tingshuset i Lekhyttan som har B&B. Verkligen fina rum var det.


Mina första besökare på mässan var min bror och hans fru. Ulla-Karin hade yrsel och lock för öronen så hon mådde inte bra. Jag sammanställde den totala bilden och förstod att det var nacken som var problemet.
80% av alla yrsel kan man härleda till nacken och cirkulationsstopp för att en nerv har kommit i kläm. Vad skulle de ha gjort på akuten? sådana här otrevliga besvär kan man inte åka till akuten med. Jag öppnade himmlens portar som sitter mitt på axeln, de känns för det gör fruktansvärt ont där när man trycker. Man trycker tills smärtan upphör och då sätter cirkulationen igång till huvudet. Ann Ek vår lärare på Naturmedicinska fackskolan sa alltid att man kunde stå naken på Nordpolen bara man skyddar Vindens portar(namnet på akupunkturpunkter mitt på axeln). Drag och kyla är farligt för Vindens portar, där kommer sjukdomen in, enligt Kinesisk filosofi.
När jag var klar var UK lite bättre och locket för ena örat hade släppt, jag skickade dem till en duktik kiropraktor för att lösa upp nerven som låg i kläm.


Lotta med Aktiv Analys var med, här står Maja och handlar av Lotta. Vet inte om det var en liten liten rysk spikmatta som Maja köpte. Maja har alltid så vackra kläder på sig, det är hon som gör "Majas värktabletter".


Här var mitt bord, tyvärr blev det inget bra kort. Jag gjorde ansiktsanalys, iris och tunganalys, sammanställde tecken från kroppen och gav tips och råd för bot och bättring. Ni vill inte veta vad jag upptäckte och hur det var fatt med många som kom...... jag säger som jag alltid har sagt preventivmedel ställer till med många onädiga besvär och många kvinnor mår väldigt psykist dåligt av kemiska hormoner, hormoner är våra budbärare till alla kroppens organ, vem vill ha en kemisk brevbärare??????
Vem vill bli steril? för att sedan få kemiska hormoner för att bli gravid? så att barnet riskerar att få canser innan 2 år ålder och dör? Vem vill vara med om det, det är sådana historier som jag får höra och jobbar med och det blir fler och fler som söker mig för att de inte kan bli gravida, eller att de har mist sina bäbisar.


Här är det lunch för utställarna, linssoppa och bröd som var fantastiskt gott.
Färksa bulla och färskt bröd som var bakat på Hallagården, mums vad gott.

Jag sålde även Bionic band, armband med en liten kiruriskstål som är laddat med 7-9 hz, jordens puls!
Samma hz som när man går på en sandstrand och havet möter land. Frekvensen ger enegri, styrka och balans omedelbar verkan. En helt fantastisk nyhet inom hälsa.

http://www.bionicband.se/ 
Jag har några som jag har köpt så är ni intresserade hör av er så kan jag skicka dem till er.

Jag har nu haft bandet i fyra veckor, det största skillnaden på mig är att jag är mer fokuserad, sover bättre och känner mig mer harmonisk. Prova det är det enda jag kan säga, det är 30 dagars öppet köp, känner man inget så får man pengarna tillbaka,,,,,


Lisa hade ordnat en ny banderoll till oss, vi blev verkligen nöjda med den!!!! TACK Lisa vilken pärla du är och hur skall det gå för mig och Helheten när du skall sluta?


Det var en givande dag, kul att vara i Lekhyttan min förfäder kommer från skogarna runt omkring.

Jag provade faktiskt en Tarot läggare  Björn, han var verkligen seriös och pricksäker.


Här är min stjärna tyvärr råkade Björn blunda.
Jag fick så bra kort att jag kan leva resten av livet på dem!!!!
Björn var verkligen en seriös tarotläggare och duktigt medium. Det var verkligen spännande och han sa att jag valt rätt väg i livet och att jag var en hjälpare till människor ...... det var redan bestämt innan jag föddes!
Kul att man valt rätt jobb, men det visste jag redan eftersom jag bokstavligen älskar mitt jobb och har äran att få arbeta med det som jag är allra mest intresserad av, människor!!!!

Idag var en bra dag! När jag kom hem var Sophia här med sin familj, flickorna var hemma och hela familjen var samlad, vi hade en mysig kväll och Maja gav oss glädje och skratt, Vad kan man mer begära ?????








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0