DCG:s årliga Kongress i år i Stockholm 2-3 okt 10

Vi var nog nästan 150 homeopater som samlades denna dag, det var homeopater från hela Norden.


Här är mitt hotellrum, lite lyxigt men sängen var så stor så stor och så skön.....där sov jag alldeles ensam (med tanke på London nätterna)


Här mötte jag Anne-Narie Early, yogalärare i Örebro. Ibland är världen liten...


Alla sätter sig till rätta, har satt vi i två hela dagar och jag lovar man somnade inte!!
Det var så intressant hela helgen.


Här två norska kollegor, homeopatin är verkligen stor i Norge. Det är så kul att möta homeopater från andra länder och dessa har jag nog mött varje år i 10 år nu.....jag missar inte dessa kongresser.


Här står Vangelis Zafeiriou från Grekland tillsammans med Kristina Pedersen från DCG, han skall börja kongressen och föreläsa för oss.


Här står Sara Bo mamma till http://www.friskatag.net
Bakom står Robert Uitto homeopat och landstingsråd/ politiker

Nils Robert Uitto, född 1964 i Östersund, är en svensk politiker (socialdemokrat). Han är landstingsråd och styrelseordförande i Jämtlands läns landsting. Professionellt är Uitto utbildad inom alternativmedicin och medicin, diplomerad homeopat samt förfaren inom ögondiagnostik (irisdiagnostik). Inom det alternativmedicinska fältet har Uitto bedrivit praktik och utbildning, samt verkat som informationssekreterare i Homeopatförbundet Hahemann Collegium. (vilken man...)


Så började föreläsningen med Vangelis Zafeiriou
hans ämne var - Den imponerande holistiska effekten av homeopati på obotliga fall.

Först så pratade han om olika homeopatiska medel och länder, att i olika länder används olika medel beroende på landets egna själ.
Vi fick lära oss mkt om Japan kontra homeopatiska medlet aurum. Det var så intressant.....man kunde inte sluta lyssna.... en fantstisk intressant föreläsning som jag önskar att alla kunde ha fått höra.

Sedan visade han oss tre videofall om tre autistiska pojkar , man fick följa dem hos honom i hans praktik och se första besöket och hur Vangelis Zafeirou arbetade. Metodiskt berättade han om pojkarna och så fick man se vidare alla besöken och framstegen på dem tills de blev helt friska.......( jag grät floder.... såg mammorna berätta om sina pojkar, såg hopp om Bella osv)

Det var så imponerande..... och det ingav mkt hopp!! Homeopatin är fantastisk och helt oslagbar, tänk om alla kunde förstå det.....
Vangelis berättade hur svårt det är att hitta symptomen från det känslomässiga och mentala planet från autister, att de inte visar så mkt känslor och att man inte har en aning om vad de tänker, dessutom har de flesta inget språk, Det var en fröjd att höra dem börja prata bara efter 6-7 veckor med rätt medel i sig........
det var verkligen stort!!!!

I Grekland är homopati jätte stort och de får arbeta på barn under 8 år, det är Sverige och Kuba som inte tillåter att arbeta med Homeopatiska medel på barn under 8 år....

Nu finns Hela Barn en förening som försöker ändra på det, gå gärna in och stöd deras arbete:
http://www.helabarn.se/ 
De berättade på kongressen att de hade varit i Genéve och fått med sig en skrivelse till Svenska regeringen angående detta, men det togs inte på allvar alls av regeringen..... tänk att vi inte skall kunna få välja???


DCG hade utställning på alla sina preparat, här carbo bas så bra för magen och halsbärnna.
Dessutom gör det hela kroppen basiskt och i en basisk miljö så förhindras inflammationer.
Lilly Johansson hälsoguru på 70 talet sa alltid en basisk kropp kan inte bli sjuk....
när vi blir översyrade så kommer inflammatoriska processer och så får man kronisk smärt..
Ät mera HIRS... det mest basbildande man kan äta.


Lisa visa Håkan Särnåker nya produkter.

Håkan är utbildad i medicin, homeopati samt i irisanalys vid Deuschherrenberg institut Wetlar, Tyskland. Han har drivit mottagning sedan 1982. 1984 öppnade han praktiken i Alingsås som är centralt beläget, nära stationen och har sedan dess arbetat med patienter på heltid.

Utöver arbetet på mottagningen och patientarbetet har Håkan föreläst både internationellt och nationellt inom Endokrinologi (läran om kroppens hormonsystem) samt Reumatologi.

Homeopatin behandlar

Håkan är utbildad i medicin, homeopati samt i irisanalys vid Deuschherrenberg institut Wetlar, Tyskland. Han har drivit mottagning sedan 1982. 1984 öppnade han praktiken i Alingsås som är centralt beläget, nära stationen och har sedan dess arbetat med patienter på heltid.

Utöver arbetet på mottagningen och patientarbetet har Håkan föreläst både internationellt och nationellt inom Endokrinologi (läran om kroppens hormonsystem) samt Reumatologi.

Homeopatin behandlar orsaken till sjukdomen och inte symtomlindring.

http://www.homeopaten.net/


DCG tjejerna Lena och Sandra, alltid lika glada....


Här är hotellet som vi bodde och var i, alldeles nybyggt!


Henrik Hellberg föreläste om Konstitutionsbegreppet där de gamla läkekonsterna vävs samman tillsamma källa. Låg vitalitet och goda råd vad man kan göra åt det.

http://www.alternativmedicin.se/utb/hellberg/hellberg.html Henrik driver utbildning på Öland.
Så började minglet innan den stora middagen, här är Henrik Sand och Nina Olander.


Ägare och Vd på DCG Nordic AB, herrarna som ordnade Kongressen.


Sandra och Kristina vid middagen.


Sedan var det underhållning, här tal och presenter till DCG:s personal från Norska kollegorna.


Sång, sång och spex Thomas fick sjunga i mikrofonen...


DCG:s personal fick alla dansa på grekiskt vis.....


sedan blev det dans långt in på natten....

mer i morgon nu måste jag sova...

i morgon blir en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0