Harmonidag på Helheten 30 okt -10

Vi hade ett teama idag som var Harmoni. Jag har frågat många denna vecka vad är harmoni?
Många berättade om en händelse som gav harmoni, ex gå ut i naturen, lyssna på musik, meditera mm då känner man harmoni. Men måste det vara något man gör, kan inte harmoni infinna sig när som helst?
Jag hade ett föredrag om att leva i harmoni idag, det kom många och lyssnade, det var kul. Jag ställde frågan även där, vad är harmoni? En man svarade samklang, en annan balans osv.
Balans är inte harmoni fick jag lära mig av Thomas Dileeva på en kurs. Han sa att balans söker alltid en kraft och att där finns det spänning, harmoni är lugnt och stilla.


Fiket  fylldes ganska snart.... här av män....det var trevligt!


Små och stora gäster....och Lollo fotografen passade på när hon även hade hand om fiket.

En kvinna sökte mig, hon hade varit hos en läkare för hon inte mådde bra, hennes blodtryck var högt och läkaren hade rekommenderat henne till att träna 5 ggr i veckan......helt otroligt...
Jag sammanställde, ansikte,tunga och iris, hela hennes kropp var "jagad" skulle hon nu ut och motionera och springa mm när hela nervsystemet redan var i "spinn", hon tyckte själv att det kändes helt fel att börja motionera fem ggr i veckan.....dessutom var hon tvungen att gå ner i vikt (jag bara stirrade för kvinnan hade ingen övervikt alls....) Jag rekommenderade att gå sakta, äta sakta och vila så att nervsystemet lugnade ner sig, min teori var att locka fram parasympaticus "lugn och ro" systemet, så skulle blodtrycket gå ner av sig själv. Men läkaren hade redan skrivit ut blodtycksmedicin till kvinnan, som var 46 år gammal.
Det västa är att har man en gång börjat med bodtrycksmediciner så är det svårt att sluta. Sedan kommer flera andra mediciner hela tiden som läggs till.
Fattar inte alls tanken med symtombehandlingar.....man måste väl ta reda på orsaken till besvären, försöka att självläka, det är biverkningsfritt......men det verkar som systemet är uppbyggt på att många skall gå och äta mediciner hela tiden......då rullar läkemedelsindustrin så bra.....


Samtal lite här och där.....
Björn tarotläggare står till höger, många sa att de var så nöjda av att gå till honom. Han är verkligen duktig!
En anna besökare berättade om sin 19-åriga son som hade fått massor av bölder på hela kroppen och sökt läkare, han sa att så kunde man få ibland....det bara kommer...????
Själv hade han en annan teori att han var allergisk mot isoleringsmatrial mm eftersom han även hade fått nässelutslag. Han fick kortison att smörja på bölderna (trycker in sjukdomen, går mot kroppens egen förmåga att läka ut) då svarade kroppen med diabetes 1, ett typfall på att lever var överbelastad och kroppen i oharmoni.
Nu hade allt blivit bättre men läkaren sa at tdiabetes 1 får man behålla resten av livet......TACK



Barbro Bronsberg var verkligen nöjd med sitt föredrag om Att skapa ditt liv, det var många som kom och lyssnade och tyckte att föredraget var jätte jätte bra. Hon kommer tillbaka till oss.... Tack Barbro du skapade inspiration och glädje hos många idag.


TACK söta Lollo som hjälpte oss i fiket och tog fotade idag. Du är guld värd.

Vi hade "lagom" med besök och många föredrag, samt olika prova på metoder.
En hel lyckad dag i Helhetens namn...........

TACK<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0