Vårtor.....

Vårtor är ett stort problem och många söker för det, endel ringer och vill köpa thuja för att de hört att det kan vara bra vid vårtor, thuja kan ta bort vårtor om vårtorna har kommit för att immunförsvaret är för lågt.
Vårtor är ett virus och skall tas bort innefrån inte utefrån.....bot skall ske innefrån och ut enligt Organon, vår homeopatiska "bibel"
Är vårtorna toppiga? Är de flata? Och var sitter de + vem är det som fått vårtor? Det är det som är viktigt ur en homeopatiskt synvinkel.
Jag visade bilder för ett tag sedan på händer som var fulla med vårtor, och nu efter några försök med homeopatiska medel var de så gott som borta.

 

Efter en vecka med arsenicum album vara alla vårtor borta...helt fantastiskt!

Visst försökte vi med klassikern thuja först, men då hände ingenting.

Vi fick titta på konstitutionen och efter tre försök till "det rätta" så försvann de på en vecka, helt otroligt och helt fantastiskt. Vilken lycka, den här tjejen hade försökt med allt allt allt, homeopatin var sista utvägen.  Det fungerade!!!

Tro nu inte att alla vårtor försvinner med ars alb utan det var tjejens medel, det måste stämma på mentalt, känslomässigt och fysiskt plan. Allt är ett och samma plan. Men det är helt otroligt att se.....

Lycka till nu tjejen! Vi var lika glada båda två!

´Sista tiden var min tid....Tina kom och jag fick en enorm SPA-behandling.


Saltskrupp som luktade så gott och så insmord i ljuvliga dofter, kan det vara bättre?


Det blev tummen upp för behandlingen....


Alla produkter går att äta.....man skall inte ha något på kroppen som inte går att äta, huden är inte en förpackning utan ett organ i sig som både tar in och tar ut.....allt du lägger på huden går in i kroppen.


TACK Tina, det var underbart....det ökade cirkulationen i hela kroppen.....<3

 


Kommentarer
Postat av: Maria Johansson

Thuja fungerar även bra mot acne och allt annat som inte ska växa i kroppen. Thuja är bäst!

2010-10-20 @ 22:40:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0