Stängt hus på Helheten för julmys!

Ja igårkväll hade vi stängt hus på Helheten, lite kul efter alla öppna hus som vi haft i höst. Vi hade knutkalas med jul och veganbord som tema.


Toby Gun vår Bowenterapeut kom i kilt, här värmar han glöggtee som vi startade upp med.


Jag hade naturligtvis glömt att ta med mig glöggmuggarna, jag löste det med att var och en fick en personlig glöggmugg att dricka sin glögg i, här fick Toby min allra finaste gräddkanna......det tyckte jag att det var ett bra val till vår finkänsliga, intuitiva, mjuka och helt fantastisk människa. Har du värk i kroppen så kan jag lova att Toby kan vara något för din kropp, han kommunicerar med musklerna! Bowenterapi är som homeopati, en fin frekvens som informerar kroppen till läkning.


Här är glada gänget, Raphael, Fredrik, Lillian, Helene och Anna-Lena!


Själv fick jag dricka glögg ur dl måttet, då hade jag kontroll på mängden glöggtee och kaffe!


Så kom My inspringandes, vår sjukgymnast med helhetssyn.......helt fantastisk leg sjukgymnast, och du hon åker även hem till sjuka och ger massage, vilken tjej! Skriver även poesi som sitter lite här och där i väntrummet hos oss.


Tatiana vår ryska läkare och homeopat kunde inte komma men hon var hoss med en present, ryska piroger med spenatfyllning som var så goda, tack Tatian! MUMS!


Vi började med pastasallad som Raphael hade gjort, och min vegansill, jag tog surgurka, rödlök, äpplebitar, kryddpeppar, lagerblad och senapskorn, hällde i vitvinsvinäger och havregrädde låt stå i tre dagar så det saftar till sig, det blev jätte gott!


Det fanns vörtbröd, julbröd, sallad, gräddost, fårost och senap så klart!


Jag hade gjort nötbiffar, mixade tofu, hasselnötter, paprikapulver, lök, havssalt och majsmjöl stekte dem i linfröolja och de blev jätte goda.


Vi drack glöggtee, julmust och vatten till maten.


Jag hade gjort veganjansson, tog surgurka(mjölksyrad gurka), lök och potatis och så hällde jag havregrädde på, tog herbamare som krydda, det blev jätte gott. Lillian hade gjort den till höger men den var det ägg i, och Helene hade gjort den till vänster men det var det lax och potatis i, jätte gott.


Så var det dags att börja äta....


Raphael vår ängel på jobbet, han har haft fullbokat på sina healing och meditationskvällar, han kommer att utöka och ha varannan torsdagskväll nu i vår, härligt då hinner fler prova...lovar det är värt det, folk blir helt heliga efter en meditation med Raphael. Han kommer även ha en änglakurs i februari på Vinden.


Så var det dags för godis som Toby hade gjort, här smakar Fredrik vår akupunktör precis hemkommen från Kina, han har bott där i 7 år......han kan verkligen allt om Kinesiskmedicin och så fick han med sig en kinesisk fru och barn från Kina! Fredrik är verkligen duktig och det går så bra för honom, han vill redan utöka och ha hel tid hos oss på Helheten, så roligt!

Lillian vår Nlpcoach mm har det oxå gått bra för, så roligt att det snurrar på för våra nya medarbetare!


Tobys godis var smält 80%ig kakao, med digestinsmulor och russin, det var jätte gott!


Fina apelsiner.....
En helt fantastisk kväll, vi hade så roligt och jag skrattade så det kändes i magen långt efteråt.....
Vilket härlgit gäng vi är, alla kunde tyvärr inte vara med.....vi är nu 12 st som arbetar på Helheten och fler blir vi till våren. Vi har lite nya planer inför våren så spännande!

TACK arbetskamraterna vilken härlig helkväll med stängt hus det blev, det är verkligen trevligt att få äran att arbeta tillsammans med likasinniga!


TACK TACK TACK

Nu blir det 5 dagars julledighet!


God jul och Gott nytt år till alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0