Almi och besökare i veckan

Privat:
var jag till Almi igen, går där för att utveckla mitt företag. Problemet är att jag har så många nya ideer hela tiden. Det är så mkt jag vill göra hela tiden och det är just tid som jag har minst av känns det som.
Så ibland kommer det över mig att livet endast består av 28000 -30000 dagar.....det är ingenting....om man tänker det i pengar så försvinner det väldigt snabbt. Minns när jag sa detta till Alva så sa hon men mamma se det i kronor tänk vad många kronor du skulle se om du la ut dem ....... och det är ju sant.....men kan inte lägga ut i 1000 lappar direkt det blir lite mer än tre år av livet.....



Två döttrar i London har jag just nu, här är ett färskt kort som jag tog från Alvas blogg från London. De verkar ha det så bra och förstånd nog att njuta av varandra.....kul med goda relationer, det är verkligen hälsosamt.
Jag är så glad över mina fina tre döttrar och mina fina små barnbarn. Dessutom har jag så fina svärsöner......de svär inte alls till mig!


Här är mina små älsklingar....


Arbete:

Almi ger små företagare coaching timmar för att få företagen mer lönsamma och att växa.


Sabina är min coach och jag trivs verkligen med det, hon ger mig så mkt feedback på alla tankar och funderingar jag har. Dessutom plockar hon in ekonomer, jurister ja vad man behöver lära sig mer om.

Idag gick vi igenom om mina planer för en riktig Helhetsmässa för alla sinnen! Inspriration till liv, lust, ork mm jag vill verkligen göra en energibom mitt i staden, på Kulturhuset/Folketshus järnvägsgatan 8 Örebro. Boka in 9-10 april i din kalender det blir två väldigt spännande dagar och mkt tips om ett rikare liv.

i representerade lukt, syn, smak, känsel, hörsel och sjätte sinnet så klart.
Jag har tillbringat mkt tid att tänka på vilka och vem jag skall bjuda in, vill att det skall bli en riktig mässa där allt skall finnas som gör livet gladare, nöjdare och friskare.

Så Sabina hjälpte mig med lite nya tankar runt detta, det är så skönt att få tänka högt ibland.....TACK Sabina.

Jag fick även göra ett personlighetstest där sina styrkor och svagheter visade sig, allt för att man skall bli bättre.
Mitt resultat var inte som jag hade tänkt mig och inte som Sabina hade tänkt sig heller, vilken överraskning det blev ...så spännande! Mer tänker jag inte berätta....... om du Gunnel läsa detta så fick jag jätte högt på administration...tänkte genast på dig, det är dig jag lärt mig av, TACK!

Besökare:

Har haft flera lyckade resultat i veckan, det är det som gör att man verkligen orkar att lyssna på allt elände som människor råkar ut för. Som Homeopat måste man lyssna på allt, allt är lika viktigt och kan ge information om det rätta medlet.

Många skumma symptom kan uppkomma och det är svårt att söka den vanliga vården med massor av skumma tecken.....speciellt om man själv jobbar inom den traditionella allopatiska vården.

Jag hade en man som sökte för svullna händer i veckan, jag frågade alla vanliga frågor, bättre, sämre osv
tittade i ögonen, på tungan och i ansiktet.
Kom fram till att hans lymfsystem inte fungerade som det skulle (ganska vanligt), det finns ett medel visserligen ett komplexmedel som heter lymfosin som är sk kroppens sopkvast..... jag berättade hur jag tänkte och vad som skulle ske och vikten av att dricka 8-10 glas vatten per dag osv.

Mannen blev väldigt imponerad, han sa vad hade hänt om jag gick till vårdcentralen med detta.....
-Ja sa jag det kan tänkas att du kanske fått vätskedrivande, som gett kaliumbrister och sedan får hjärtproblem av dessa och sedan högt blodtryck för hjärtat reagerat och sedan får du äta blodtryckmedicin och bli impotent och då måste du lägga till viagra och då får du mer hjärtproblem och då kanske du måste operera dig och då blir inget som förut....phuuuuuu så var jag tvungen att andas.....
Han sa bara vilken tur att jag gick till dig......

Det var en vinst för oss båda.


Var rädd om dina celler de är många, ibland måste man sopa lite i dem och göra rent precis som vilket hus som helst. Drick vatten! Brukar säga att lymfan är som en städtant hon kan inte bara ha öl, kaffe, jos, te, saft etc i sina hinkar för att städa, du kan inte tvätta köksgolvet eller bilen med kaffe........det måste vara vatten.

TACK imorgon blir en bra dag!
Ha det bäst!<3<3<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0