SHR styrelsemöte den 11 feb-11

Idag hade vi styrelsemöte med SHR, Svenska Homeopaters Riksförbund
www.svenskahomeopater.se (hemsida som jag faktiskt har gjort till SHR.

Det är alltid lika trevligt att mötas, jag är så lycklig att jag fått chansen att plocka nästan hela buketten själv. Ja de har blivit invalda i styrelsen på årsmöten. Men det är faktiskt jag som mött dem i alla kurser som jag har haft i hela långa Sverige i ja är det fyra år nu.


Ja Thomas Berggren längst till vänster, mötte jag för länge sedan han var min patient för många år sedan och jag rekommenderade honom till att utbilda sig till homeopat då, han gjorde som jag sa.....och nu är han verksam i Katrineholm och lånar mitt rum på vissa fredagar här i Örebro.
http://www.dinhomeopat.net/files/ommig.html han heter dinhomeopat en duktig kille med mkt bra analysförmåga.

Sedan har vi Henrik Sand, min "gullepojke" som jag kalla honom

http://www.minhomeopat.se/ han kallar sig för minhomeopat

Thomas och Henrik är klasskamrater från sin homeopatutbildning, Henrik har gått massa kurser för mig i Falun där mötte jag honom första gången. Henrik är en helt otrolig människa och han stämmer in på alla punkter att vara en korrekt person/människa med mkt kärlek och har kärleken som första plats i sitt hjärta.
Henrik skriver på sin sida:

Om du har lidit...testat och provat och är trött på att prova, ta då och läs vad homeopati kan göra för dig. För det finns ett alternativt läkningssätt som läker på djupet. Livet erbjuder oss ibland många svårigheter, där vi kämpar mot smärta, fysisk instabilitet...eller för mycket ilska eller bär på för mycket sorg. Kanske är det minnet som börjar svikta eller att vi helt enkelt reagerar för mycket på det som sker. Eller kanske är vi bara helt enkelt för trötta. Det viktiga för homeopatin är hur du är i din sjukdom.

Homeopati är ett individuellt anpassat läkningssätt:

  • utan biverkningar,
  • utan illaluktande smaker på mediciner
  • utan risk för att medlen ska dras in, då man kommer på oönskade bieffekter
  • utan tillsatser
  • utan miljöpåverkan i våra vattendrag och påverkan på luft
  • utan att störa ut de nödvändiga mediciner man för stunden tar

Vi tar och jämför exakt hur du reagerar i din sjukdom, hur du är mentalt, känslomässigt och fysiskt. Och ger dig det individuella medel som du passar bäst på.

Veckans medel:
Belladonna, passar för personer som insjuknar hastigt, om det är halsproblem är den röd, smärtan är pulserande. Om det är feber blir den snabbt hög. Ofta öronvärk.

ckans medel:
Belladonna, passar för personer som insjuknar hastigt, om det är halsproblem är den röd, smärtan är pulserande. Om det är feber blir den snabbt hög. Ofta öronvärk.

Henrik är vår kassör och sekreterare, en kille med stor ordning.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så har vi Hans Elvesjö vår ordförande i SHR, han fanns där när jag blev invald i styrelsen.


http://web.telia.com/~u77400305/M.htm

Vetenskapens historia är Hans passion, gå in på hans sida, han har skrivit mkt om Homeopatin.

Hans är en helt fantastisk människa och han kan verkligen mycket om allt!


Här kort från mötet vi har Eva-Lis Nilsson till höger, vår ekonom och specialist på styrelsesammanträden, hon kan allt i juridiken och allt om ekonomiska frågor. Eva-Lis jobbar i Sjöbo och bor där.

Så är det jag vice ordförande i SHR och mig känner ni.

vi hade ett fantastiskt möte och vi är lika ivriga för att sprida homeopatin i Sverige och nu skall vi börja annonsera i Allers, Hemmets journal ja alla helt vanliga tidninger. Vi vill förmedla kunskapen om homeopati i Sverige, kunskapen är inte så stor i Sverige som utanför i hela världen.


Henrik är mkt för kvalitet på allt vi gör i styrelsen och han är verkligen en spännande person som själv förverklar sina drömmars längtan.
Jag blir så imponerad över människor som gör allt de drömmer om, det är Henrik!
Han berättade om när han var i Peru med sin bäbis och flög över öken i en gammal helikopter......ja helt otrolig modig man.


Thomas redogorde för en utredning som vi skall svara på i SHR.
(fyrbarns far och fackombud, fackgud tänkte jag skriva, kanske var det så jag skulle säga om Thomas.


från Hans hemsida:

Jag är född i Stockholm den 2 maj 1943. Jag har tagit en fil kand vid Stockholms universitet och studerat följande ämnen: Zoologi, Historisk geologi och paleontologi (prof Ivar Hessland), Kvartärgeologi, Astronomi, Matematik, Statistik, ADB, Djuretik och Idéhistoria. Basmedicin (Thalamus) och Miljövård i Uppsala universitet. Homeopati vid Nordiska Hahnemanninstutet i Göteborg.

 

Jag har gjort två rapporter (FEK 40, 43) 1968-70 för Naturvetenskapliga forskningsrådet och arbetat med en databaserad form av Biological Abstracts BioResearch Index samt Chemical Abstacts och Medline vid BioMedical Documentation Centre, Karolinska institutet, 1969-75.

 

Jag har arbetat som lärare i matematik och naturkunskap i 15 år.

 -----------------------------------------------------------------------------

Vilka vänner jag har! Jag är så tacksam för att jag får tillbringa en heldag med dessa människor! 

 

Vi åt på Strike och där hade de redan börjat firat Alla hjärtans dag som är på måndag!
Det var kul att äta hjärtan tillsammans med styrelsen i SHR vi har alla våra hjärtan i Homeopatin!

TACK min bästa styrelse! TACK för att jag får vara med i denna kärleksstyrelse där alla tänker nästan lika dant....helt otroligt!
Välkommen till SHR!

1928 bildade 12 homeopater Sveriges första alternativmedicinska sammanslutning 
Svenska Homeopaters Riksförbund  (SHR).  SHR är öppet för alla yrkesverksamma homeopater som uppfyller förbundets krav på såväl basmedicinsk som homeopatisk utbildning. Medlemskapet i SHR omprövas varje år.  I förbundets stadgar krävs att medlem tillvaratar varje möjlighet till fortbildning. Sådan utbildning ges bl a genom seminarier i SHR:s regi. Medlemskap i Svenska Homeopaters Riksförbund garanterar såväl mot patienter som myndigheter att vederbörande innehar ett tillräckligt mått av yrkesskicklighet för att kunna utöva homeopatisk terapi. Det visar också att terapeuten är adekvat utbildad och innehar ansvarsförsäkring.

SHR har en aktiv stark styrelse och god ekonomi. Vi är även det största förbundet i Homeopati i Sverige, dvs vi har flest medlemmar.

SHR har en hemsida som är underuppbyggnad och skall innehålla det mesta inom Homeopatin och även ett Forum för kontakter.

Medlemmsavgiften är 1900 kr /år, bestäms vid årsmötet om du är Homeopat!

A Aktiv Medlem 1900  
AU Auktoriserad medlem 2100  
AD Aktiv medlem dispens 1900  
E Emeritus 200  
P  Passiv medlem 700  
H Hedersmedlem 0  
S Studerandemedlem 250  
U Understödjande 700  
AN Nystartad aktiv medlem 800 de tre första åren.
 

 Vill du stödja Homeopatin i Sverige så kan man vara understödjande medlem hos oss det kostar 700 kr per år och du får vår tidning
4 nummer per år. Du ger även Homeopatin chansen att växa mer.

SHR är det största och älsta förbundet för Homeopati i Sverige, bildades 1928.


Välkomna till SHR!
Vi är en styrelse med kärlek!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0