Grillfest i Runnaby vi firar Maja igen och Amanda som kommit hem!


Amanda hemma på "semester" från London, så roligt att få rå om dig igen, har saknat dig så går inte att beskriva i ord. Vi var på stan för att handla presenter till Maja och grillfesten i Runnaby till kvällen.


Att vara med döttrarna på stan en lördagslunch känns så lyxigt och så bra......och solen sken, vi satt ute och åt härlig lunch. Tack mina fina döttrar....vad bra ni är!


Underbara Isabella var så vacker idag, hon fick en kexchoklad och den studerades länge och väl innan njutning inträdde. Tänk att choklad kan påverka oss så mycket........

Maja firades igen och paketen öppnades i solen på den stora studsmattan....vilken härlig stund och så mkt glädje och skratt. En fantastisk eftermiddag.

 


Isabella sprang och håret virvlade med vinden, Amanda öppnade paketen till Maja och alla var så glada och lyckliga lilla Maja var en extra sol på himlen. Vilken dag!

Dessutom var både Maja och jag så glada att moste Amanda var hemma och kunde fira med oss.....11 månader i London är lång tid för både mig 55 år och Maja 3 år. Jag vet faktiskt inte vem som uppfattar tiden längst av oss, eller är tiden densamma......tid är tid och så finns det de som säger att tid finns inte...men en sak har jag lärt mig nu att avstånd finns.....

 


Bella hon sprang, runt, runt......


Möte under Majas parasoll, Amanda från London och Edwina från Milano.....Maja från Runnaby....KUL världen är liten ibland, den får vara liten vid ögonblick av stunder.......

TACK bästa flickorna!


Grillfesten kunde böjra denna underbara varma kväll, trevligt att vara med dem man älskar allra allra mest....


Tyvärr blev kortet suddigt....lovar hade inte druckit en droppe...
Pär Halldin kanske den mest roligaste personen jag känner, jag gav honom pennor och papper för att han skall bli min illustratör av min bok som jag håller på med, jag sa teckna av dina egna miner....jag vill ha dig med! Grattis Pär! Roligare människa för man leta efter, lyckans ost ni som får ha honom på Klosterbacken!


Gustav, prinsen av joker, grillmästare och matgormee.....han var där......(Alvas pojkvän)

Mille min kille, varför har du så öppna ögon.......tar du in allt, kan du allt från början mormors ettåring...

 


Morfar lärde Maja att bygga grankottedjur...svin skulle det vara.....


Skillnad på 150 cm (höjd) inte lätt men det fungerar...om hjärtat är med....




Paulo och Bella hittade en lek, båda var glad för det, kan det bli bättre......


Jag fick en blomma av Maja, den sitter i håret rakt ut här till höger en blå, blev en antenn till Universum... tack Maja!


Bästa vänner i 37 år nu......hur fort går det.....


Tre trallande små jäntor, känt varandra i hela sitt liv, det är bara tre veckor mellan Amanda och Edwina och så kom vår älskade Alva förståss....hoppas ni blir vänner för livet...och att ni alltid alltid har varandra, vänner är det bästa man kan ha genom livet......missa inte det, livet går inte i repris...går ej spola fram och tillbaka....tyvärrr...



TACK Maja för att du förde oss tillsammans denna kväll, du är en underbar liten varelse, tack Maja!

TACK alla jag älskar så mycket nu fick vi vara tillsammans en hel eftemiddag och kväll...TACK Sophia välrdens bästa mamma!
kram till er alla....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0