Föredrag om Numerolgogi så spännande! välkomna!

27 sep FÖREDRAG OM NUMEROLOGI, kl 18.30
Siffror och matematik är de verktyg med vilka vi kan komma närmast en beskrivning av den abstrakta verklighet som ligger bortom vår egen och kanske rent av är orsak till den. I dessa perspektiv ska siffrorna ses som symboler mer än något som vi till vardags räknar med.
Genom att titta på t.ex. födelsetal och namn, kan man beskriva en människans ande, själ och personlighet. I detta ingår att man då tar fram uppgifter som för dig kan ha stor betydelse i din livsutveckling. I en numerologisk analys påbörjar du en resa in i själen och delges praktiska verktyg, som du sedan på ett praktiskt sätt kan använda i din vardag.
Under ca 15 år har jag haft tillgång till och studerat såväl numerologi som esoterisk matematik. Jag använder mig av Pythagoreisk numerologi som har en flertusenårig tradition och därmed är mycket välbeprövad.
“När Gud skapade världen, jobbade han som matematiker.”“Siffrorna innehåller hemligheten om alla ting.”“Siffror styr allt; dom är en levande väv.” Stefan Guzikowski, inträde 150:- fika ingår. Anmälan till Helheten senast 23 sep.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0